Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Njega tijela, ljepota, kozmetika /

Njega lica /

Serum od smilja

Za ljubiteljice seruma i prirodne kozmetike od srca preporučujem prirodni serum od smilja domaćeg proizvođača Poljoprivredno trgovački obrt Ćurin sa Hvara. Nakon samo tjedan dana korištenja koža mi vidljivo čvršća, nahranjena i zdravo sjaji Stavljam ga dva puta dnevno, ujutro i navečer, brzo se upija i ostavlja baršunasti osjećaj na licu. Ima ga u Dm -u i cijena je vrlo pristupačna.
2016 01 13
koja je cijena? :))
2016 01 13
Super, probat ću. Ja sam upravo pri krsju bočice Nikelovog seruma sa smiljem i mogu reći da mi je jako pomogao. Koža mi se puno manje masti i miteseri su puno manje uočljivi. Kakva je tekstura ovog Ćurinovog? Nikelov je pakiran kao serum s pipetom, ali zapravo je više kao tonik. U DM-u je 100 kn.
2016 01 13
100 kn? Kolika je bocica? Ako netko zeli bas rucno radjene stvari po receptima nasih starih slobodno se javite. Cijene su pristupacne za 100 kn dobijete cili paket od smilja. Serum + hidrolat + krema + labelo...
2016 01 13
Upoznala sam cak i curu koja to radi ali mislim da joj je majka glavna u svemu. Ja nevolim kad nesto ima dugi rok trajanja jer to odma znaci da je unutra nesto neprirodno. Iako ulja jesu stabilna i mogu trajati. Tada sam od nje dobila na poklon jednu kao kremu za suncanje tj. tamnjenje i moja zamjerka je bila sta je radjena na bazi mrkve a mrkva ne sluzi za tamnjenje. Cak se mogu i pohvaliti da su htjeli od mene uzimati macerate ( vjerovali ili ne i oni bi prirodno ) ali ja nemam tu kolicinu i litra macerata je 350 kn a oni bi to po nekim niskim cjenama...
2016 01 13
Zašto mrkva ne služi tamnjenju? :O
2016 01 14
Serum je u bočici s pipetom, a cijena mu je oko 100 kn. Od istog proizvođača isprobala sam još i melem od lavande i melem od smilja, odlični su oba. Ovaj od smilja mažem po ranicama (opekla sam se na peglom), ne peče me više i čini mi se da brže zacijeljuje.
2016 01 14
Po mom iskustvu najbolja stvar za opekline je kantarionovo ulje...ja sam mazala veliku opeklinu i nikakav oziljak mi nije ostao...odlicno nesto a potpuno prirodno.
2016 01 19