Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Njega tijela, ljepota, kozmetika /

Njega lica /

Zelena glina

Cula sam da je jako dobra za lice pa ajde da probam :) Da li mi netko moze preporuciti gdje da ju kupim? Hvala :)
2016 01 15
pozz imam ti ja zelenz glinu za prodat,pola kg sam platila 52 kn,koristila dvije zlice i vise mi netreba..pa ako zelis 30 kn plus postarina :) glina je ventilirana od Argille verde :)
2016 01 15
Dobra je ako radis maske, a jos bolja ako je pijes. U bio&bio je imas za kupiti. :)
2016 01 15
Zelena je izvrsna za akne a bijela za suhu i normalnu. :)
2016 01 15
Pa onako nemam bas suhu kozu, vise mjesovitu :) Maja za lice je isto dobra ako ju pijes? :)
2016 01 15
Pa da! :) Zašto imaš nečisto lice? Zato što ti se tvoja unutrašnjost očituje na vanjštini (pritom ne mislim da dušu i slino, haha). Zelena glina je savršena za detoksikaciju organizma. Pila sam je ni dva mjeseca, imala sam apsolutno savršen ten. Svima kojima sam je preporučila, javili su mi da su im se očistili i prištići na leđima čak. Trenutno je ne pijem jer mi je poprilično normalan ten (iako ne savršen), a počela sam navečer zaboravljati pripremiti si taj napitak. Metabolizam proradi samo tako! :) Uz pijenje, jednom tjedno bih si napravila masku i to je to. Morat ću se vratiti tom čudu. :)
2016 01 15
Ma onako imam dosta mitesera kojih se nikak nemres rjesiti a naisla sam na video kak napraviti svoju crnu masku i ugljen imam samo mi fali ta zelena glina. Ugljen znam da je isto dobar jer izvlaci lose stvari samo s njim se isto ne smije pretjerat jer sam cula ako on izvuce sve lose stvari pa nema vise kaj onda pocne na sebe vezati neke dobre cestice kaj ti trebaju pa to opet nije dobro. Ma normalno! haha kuzim kuzim. Ah onda bi i ja svoj ten ocjenila ko normalan, tu i tamo koji pristic i normalno za vrijeme menge, iako mi drugi govore da imam super ten ali znam da su to pusti komentari pa se to nit ne racuna xD Ovo sto si rekla za metabolizam da je isto dobra, to me vise zanima jer mi treba tako nesto za probavu :) A svasta sam probala za poboljsanje probave , i ocat na prazan zeludac i limun i svasta i nije mi bas pomoglo .. Pijem inace od nedavno ujutro zeleni caj i zlica meda ali i dalje mi nije probava onako kako bi trebala biti ..
2016 01 15
Pa da. Tako i ja imam. Dobijem koji prištić u pms-u i tako ponekad. Tako sam uvijek i imala, ali je glina stvarno predobra. Piješ je 3 tjedna pa jedan tjedan pauze. Onda opet tako i onda bih ja napravila pauzu od mjesec dana. I tako ispočetka. Kada sam je pila, na wc sam išla doslovno nakon svega što sam pojela i popila.
2016 01 15
Hehe to zvuci super, bas cu si je nabaviti :) Hvala vam svima na informacijama :)
2016 01 15
Pozdrav! Moze jos recept, koja kolicina zelene gline (u malim čajnim žličicama) na količinu vode? Za pit mislim...
2016 01 15
Pozdrav! :) Naravno. :) Dakle, pije se tri tjedna pa jedan tjedan pauze. Napitak se priprema u debeloj keramičkoj šalici (ne čaši jer je glina toliko jaka da čaša može puknuti), služeći se malom plastičnom žlicom (metalna izvuče sve dobrobiti gline pa se mora plastična koristiti). Napitak se u sva tri tjedna priprema navečer, a pije ujutro. 1. tjedan: uvečer se pripravi napitak, koji se pije ujutro na prazan želudac. 1,5 žlica gline se stavi u šalicu (2dcl) i pomiješa s vodom. Napitak se promiješa i ostavi da stoji preko noći. Ujutro se popije samo ova čista voda što bude gore, a talog ostane na dnu i njega bacite. Dakle, ovo vrijedi za cijeli prvi tjedan. 2. tjedan: 1,5 žlica gline se stavi u istu šalicu te se to promiješa i ostavi preko noći. Ujutro promiješate taj talog s vodom i ostavite da stoji 5min. Nakon toga popijete sve (naravno, ne grebete ono malo taloga po šalici, nego pijete malo zaućeniju vode naspram prvog tjedna). 3. tjedan: 1,5 žlica gline se stavi u istu šalicu te se to promiješa i ostavi preko noći. Ujutro se ponovno promiješa i odmah se sve popije. Nakon toga slijedi pauza od jednog tjedna pa sve ispočetka. Moji rezultati su bili vidljivi nakon već prve ''ture''. :) Sretno! :)
2016 01 15
Hvala Maja, budem i ja to probala :)
2016 01 15
Nema na čemu! :) Sretno i javite rezultate! :) Meni je okus na početku bio malo čudan (prijateljici se gadilo piti pa je odustala), no ubrzo se navikneš. ;)
2016 01 16
Neka neka pretrpit cemo ;)
2016 01 16
Hvala Maja! 😃
2016 01 16
1 2