Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Informacije za korisnike /

Klubovi, sastanci istomišljenika /

eh, na svakom kutu.....

Kako svaki dan šetam centrom do Dolca, stalno neko žica na svakom kutu..... Trudnica svaki dan koja sjedi i žica na stepenicama kod Dolca. Majka s djetetom...par njih... Stalno te naganjaju s kalendarima.... I neke cure koje zarađuju (žicaju) za školu.... A da ne velim one udruge za životinje,bolesnu djecu,(ajd to je o.k, dok ne pocnu hodat s tobom) Meni nekada dođe neugodno kada prolazim,pomažem koliko mogu,ali znam da mnogi iskorištavaju....(ne ubrajam bolesnu djecicu)
2016 02 05
a ti kreni hodat ka petrinjskoj. kad smo kod bolesne djecice..asociralo me na onog sta "skuplja za udrugu slijepih i mase nekim vlaznim maramicama". nema iskaznicu clana a predstavlja se kao slabovidan. kad ga se pita za iskaznicu, rjecnik mu postane vrlo saren. za iskrene cestitke onom ko to pod krov pusta.
2016 02 05
o.k jedna osoba koja živi u zg ima 3000 socijale,samohrani otac....tj majka pobjegla....
2016 02 05
ako znas sta ne prijavis?
2016 02 05
Što da prijavim?
2016 02 05
te koji hodaju za tobom. ako znas koja je procedura, sta lijepo ne odsetas do petrinjske (sumnjam da ce te do tamo pratiti, znaju sta je tamo) i ne prijavis ih.
2016 02 05
A misliš na volontere,znam da sam rekla jednom da imam metalog bolesnog brata....(stvarno imam)....Nisam znala da ih se može prijaviti i da moraju imat karticu..... Cipelitza vidim ti sve znaš,trebalo bi te za savjetnika poslati
2016 02 05
govorim o onima koji hodaju za tobom. bili zicarosi ili volonteri. govorim o majkama koje tjeraju djecicu da stoje s njima dok zicaju. govorim o onom koji vec dvajs godina skace po glavama i laze da ima invalidnost. sto nije najs kad mases maramicama i trazis pare za tamo neku udrugu koja okuplja ljude s izvjesnom invalidnoscu. sljepocom. ne. nije clan te udruge. i jako dobro vidi i govori kad ga se zatrazi clanska iskaznica ili barem osobna. na uvid. i tak.. govorim i o unicefu, kojem jednom kad potpises da ti mjesecno skidaju odr cifru, nedao ti bog dragi da zaboravis na tu obvezu u slucaju da, recimo, ostanes bez primanja. sudski te gone za neplaceno. s kamatama. i troskovima parnice. i tak. dalo bi se. govorimo o tim nekim ekstremima. ovima kaj hodaju za tobom. pitaj ih, idemo skupa do petrinjske, da te prijavim jer mi ne das mira?
2016 02 05
Uh ovo za unicef nisam znala i te viđam redovito.....
2016 02 05
to sam ja saznala posve slucajno, kad je drugaritza dobila posao u inozemstvu, pa joj tekuci u rh vise nije sluzio za isplatu place, kako bi se ovi naplatili. na granici joj po dolasku na g.o. serviralo citabu. nakon sto ju je ko krimosa prepratilo. trebalo joj neko vrijeme da uopce poveze o cemu je rijec.
2016 02 05
Pa to nije normalno više.....ja sam bila tik da potpisem unicef, ali pitala odvjetnika i reko NE....Lopvi,uh
2016 02 05
Ima jedna mačkica koja operira po centru kao ima bolesnu ruku,uvrnutu i ja koza njoj fino dam par puta po 10kn akad nije prošlo par mjeseci ja i muž u tramvaju a mačkica u gajnc novim ermaksicama i parkici dvije pune vreće iz konzuma i moj pametni muž kad smo izašli na stanici priđe joj i povuče za ruku ova se sledila ,mislim si ja ma p ti m a ja svako jutro ustajem u 6 i na šljaku lagano
2016 02 05
> cipelitza: > govorim i o unicefu, kojem jednom kad potpises da ti mjesecno skidaju odr cifru, nedao ti bog dragi da zaboravis na tu obvezu u slucaju da, recimo, ostanes bez primanja. sudski te gone za neplaceno. s kamatama. i troskovima parnice. i tak. dalo bi se. Dok me lik snubio za UNICEF rekao je da ako nema love na računu, ne skida, nema obaveze plaćanja. "Mileni... imam jedno 20 tis kn minusa na računu, možeš mi jedino uplatiti." Otkačio se u sekundi :D ,:)
2016 02 05
pol tih kaj prose po zg,prose i po klc.masa njih,a mislim da i jesu iz neke šire okolice klc.. neću zaboraviti žensku sa malom curicom četvrtak prosi po klc,petak ja u zg u areni evo i nje(možda me pratila,ne znam :P)7 par njih je konstantno pola tjedna u klc,pa pol u zg... unicef,crveni križ i sl. zaobilazim u širem luku tim više kaj jedno te ista ekipa "volontira" jednom je neka mala
2016 02 05
Meni je žalosno to sve gledati. Neki imaju i lažu, neki nemaju pa moraju nuditi. Sve 5, ali ne podnosim kad mi netko ide za mnom i viče i proklinje me i ne znam što. Uvijek dam nekome pokunjenome, za koga vidim da ga je sram što to radi, a ostale izbjegavam. Unicef-ovce sam jednom saslušala (jer me doslovno nisu puštali) i rekla sam da žurim, ali da ću im dati broj računa. Bila sam studentica i naravno da nisam imala stalna primanja. Nisam im se više javila, ali sad znam što žicaju pa im se uvijek nasmiješim i kažem da 'mi već skidaju s računa' pa mi ti studenti zahvale, nasmiješe se i puste me. :P Ne volim lagati, ali pomažem na sve moguće druge načine i konkretnim ljudima, a ovu dosadu možeš jedino ovako suzbiti. Sada kada čitam ovo što cipelitza piše, još mi je draže jer nikada nisam dala broj računa (a malo mi je falilo).
2016 02 05
1 2 3