Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Ljepota, stil, zdravlje /

Zdravlje /

Dr Novak Vladimir

curke jel ima koja da je pacijentica doktora novaka iz stenjevca... ginekolog,ja izgubila onaj papiric snbrojem i radnim vremenom i sad sam u malom problemcicu,helppp :D
2016 02 08
Pogledala na internetu? :)
2016 02 08
ma jesam al ne nalazim nista :(
2016 02 08
tnx,meni treba Ivane Brlić Mažuranić...huhh
2016 02 08
dr Novak, Malešnica, 01/3731765, parni ujutro, neparni popodne.
2016 02 08
Bok curke, gledam promijeniti ginekologa, kakva su vaša iskustva s dr. Novakom?
2016 06 06
> Katjanp: > Bok curke, gledam promijeniti ginekologa, kakva su vaša iskustva s dr. Novakom? super je! ljubazan simptičan, a sestra efikasna i organizirana, što je jako bitno :-)
2016 06 06
Puno hvala za mišljenje, drago mi je čuti mišljenja da se opet ne uvalim s groza ginekologom :D Bitno mi je da su ok ljudi, da ne škrtare na uputnicama, brisovima, da pregled bude korektno odrađen itd. Bude li velika gužva? Mada to mi i nije toliko bitno već da je pregled odrađen kako spada i da su stručni. Znate li imaju li svu potrebnu opremu tipa ultrazvuk i kako ide kod njih praćenje trudnoće?, možda će mi trebati :) > mirnaz: > > Katjanp: > > Bok curke, gledam promijeniti ginekologa, kakva su vaša iskustva s dr. Novakom? > super je! ljubazan simptičan, a sestra efikasna i organizirana, što je jako bitno :-)
2016 06 07
> Katjanp: > Puno hvala za mišljenje, drago mi je čuti mišljenja da se opet ne uvalim s groza ginekologom :D Bitno mi je da su ok ljudi, da ne škrtare na uputnicama, brisovima, da pregled bude korektno odrađen itd. Bude li velika gužva? Mada to mi i nije toliko bitno već da je pregled odrađen kako spada i da su stručni. Znate li imaju li svu potrebnu opremu tipa ultrazvuk i kako ide kod njih praćenje trudnoće?, možda će mi trebati :) > > mirnaz: > > > Katjanp: > > > Bok curke, gledam promijeniti ginekologa, kakva su vaša iskustva s dr. Novakom? > > super je! ljubazan simptičan, a sestra efikasna i organizirana, što je jako bitno :-) super su (nadam se da će i meni trebati:-) ). na pregled se treba naručiti nekih desetak dana unaprijed, ali vrlo su točni i drže se rasporeda. za uputnice i slično se dođe i pričeka, ali brzo se dođe na red. i ja sam se premjestila od druge (zbilja loše) ginekologice, i sad sam bilja zadovoljna. sretno :-)
2016 06 08