Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Svakodnevica /

Računala, elektični uređaji, internet /

Aparati za masažu

Zanima me da li koja od vas ima aparat za masažu leđa i može preporučiti? I da li uopće takvi uređaji išta pomažu za opuštanje leđa i bolove? Imala sam jedan takav masažer nekog žnj proizvođača, kupljen davno u jednom trgovačkom centru za vrlo malo love, ali se brzo i potrgao. Nije puno pomogao pa me zanimaju neki bolji. Isplati li se kupiti masažer pa imati doma ili otići u salon i platiti masažu? Također me zanima i ako je netko koristio kosmodisk, koliko pomaže protiv bolova u leđima? Hvala puno na odgovorima :)
2016 02 10
Moja mama je nedavno kupila u lidlu za nekih 250 kn i svima je odličan.. Mene dosta leda bole i poslije njega i 15 min masiranja mi je bolje i bolovi su manji Jako smo zadovoljni sa njim.. Bas dobro izmasira ima dvije brzine i može grijat pri masiranju Vrlo dobra investicija!!
2016 02 10
Hvala cure :) I mene zanima kakav je ebay masažer. Iako mi je nekako riksantno kupovati uređaje preko ebay-a, nema garanicije, što ako se pokvari... Nadam se da će opet doći neka akcija u Lidlu pa će nabaviti masažer. Prošli vikend sam bila tamo, ali nisam vidjela da ima. Rado bi si priuštila neki, pa iako nešto više košta. Samo da valja i pomogne za bolove :)
2016 02 10