Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Informacije za korisnike /

Klubovi, sastanci istomišljenika /

problem sa MEĐUBROJEM

i kao što naslov kaže.. mučim muku sa međubrojem... 36/37 kupila /zamijenila ovdje 3 para obuće i niti jedno mi ne odgovara.. nisu korisnice krive da se razumijemo.. jer kalupi svi nisu isti.. a ni ja nisam pitala za unutarnje gazište ima li tko isti problem.. kako to riješiti , što se tiće sandala, jer tene kupim ipak veće pa stavim uložak i ok je.. no sandale me ubijaju.. ako su male ne paše, ako su veće opet nije lijepo... što napraviti?? :,'(
2016 03 11
otvoriti jos dvadesetak tema danas. svakako.
2016 03 11
gle' cipelo.. već te godinama ignoriram i jednostavno ne znam koja je tvoja potreba javljati se na neku temu ako te ne zanima ili ne možeš/ne želiš pomoći?! teme nisu zabranjene ili?? znaš li odgovor na pitanje koje sam postavila , reci.. ne znaš.. zaobiđi i već sam ti prije više od godinu dana napisala, pa ću ponovo.. ne moraš svakom loncu biti pokopac toliko od mene za idućih najmanje godinu dana ponovo.. pa se ni ne trudi.. osim ako znaš nešto "pametno" napisati.. konkretno u ovom slučaju o mom pitanju.. "fala" uprava stars606
2016 03 11
Eto sama si napisala odgovor na svoje pitanje... trazi duljinu gazista i stvar je rjesena!!! Ajmo dalje!!!! Ima li jos kakav problem?
2016 03 11
Ubuduće pitaš za unutarnje gazište i ovakvih problema nema ..
2016 03 11
stars, forumska pastetaro, a.k.a preprodavacico na kile, sta ima? kakvo je vreme u nemacku, jesu snizili cijene na vrece? najbolje ti je kad kupujes sandale i slape za preprodavat tu, uzet sve brojeve, jedne ce ti valjda valjat ; ocekujem seriju na rtl pešn kanalu, okosnica prve epizode - pred penzijom sam, al jos si ne znam broj cipele. nema potrebe pitat kak preprodajes pustu obucu ak ne znas zmerit gaziste, jelda ; )))))
2016 03 11
a mislim ono.. 3 para i sva tri fals.. nema pomoc.. ak je malo onda je malo.. pa svi znamo da kalupi variraju.. al toliko dugo bit na krpicama i neznat neke osnove kupnje/zamjene/prodaje?.. shvatila bi da netko nov na krpicama se tak zezne.. tipa ja. prvi i zadnji put da nisam pitala.. ali vi? pa zar niste vec po prvom krivom broju vidjeli da to nije to? btw i ja sam na pol broja..
2016 03 11
Ja bas isto muku mučim s brojevima, ja i u trgovini kupit ili male ili velike, isto sam na pola broja, ne odgovara ni 38 ni 39.... U trgovini dobro, doma malo.... Stvarno hoću poludit vise s cipelama ,:)
2016 03 11
Također veliki problem imam s brojem cipela. Između 38 i 39, ali najviše odgovara 38 2/3, uzas. Probala sam kupiti 39 i staviti uloske, ali smanji na 38, tako da ukoliko imas vise od pol broja razlike, probaj s tim :)
2016 03 13
Ja zato ne kupujem dok ne probam..eventualno tenisice jer znam po nekim modelima koji me zanimaju duljinu unutarnjeg gazista. 😊 Sto se tice sandala prodaj/daj dalje, tesko da ces to nekako "zakamuflirat". Ubuduce pitaj duljinu unutarnjeg gazista iako ti ni to kod npr.cipela/salonki nije garancija.
2016 03 14