Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Informacije za korisnike /

Klubovi, sastanci istomišljenika /

Roba za bebu

Bok,zanima me da li ima neko ko poklanja robicu za bebu Prijateljica mi treba ubrzo roditi,a nije bas u takvoj mogucnosti kupiti sve :)
2016 06 10
A kako mi znamo da ta "prijateljica" koja eto, dobije robicu za tu "bebicu" neće tu robu dalje preprodavati na krpicama? ;) (navondici strateški postavljeni) ,:)
2016 06 10
zasto onda ima djete ako mu nemoze sve priustiti?
2016 06 10
> Dramatiqa: > A kako mi znamo da ta "prijateljica" koja eto, dobije robicu za tu "bebicu" neće tu robu dalje preprodavati na krpicama? ;) > (navondici strateški postavljeni) ,:) I tako...A baš sam jučer čitala jednu staru temu od prošle godine gdje se također tražila robica za bebu. I slika bebe, skinuta s neta.
2016 06 10
> lucijapu: > zasto onda ima djete ako mu nemoze sve priustiti? Zatrudnila ženo...ko danas jos planira dite...samo se "dogodi" :)
2016 06 10
Cure, lakse malo sa negativnim komentarima. Paula, moja beba je skoro student pa ne mogu pomoc, ali ovdje imam sjajnih cura (sto sam se uvjerila kad sam trazila pomoc za jednu obitelj ) tako da se nadam da ce se neko javit.
2016 06 10
BNF, bez brige, cure su se ovdje napoklanjale odjeće, obuće, špeceraja, kozmetike, nije da neće nitko :) No kada dođe profil tako nov da još nije ni funkcionalan, a odmah zapiči na forum da mu/ joj se nešto pokloni- ne zamjena, ne neka kupnja tipa 10 komada dječje odjeće za 5kn, tek toliko, automatski svi pokazuju zube zbog prijašnjih iskustava. Pogotovo jer gotovo uvijek svi imaju "prijateljice, susjede, poznate obitelji".
2016 06 10
Profil sam napravila kako bi sebi nesto kupila Uskoro ce i biti povratnih Cura ima 24 godine i dogodilo se Ona i decko zive sami i eto nemaju od cega Naravno kad bi neko bio voljan ja bi poslala link njenog profila na fejsu da se sa njom dogovori A na ovakav nacin ako ce te pisat onda ne morate komentirati Znaci ako sam tek otvorila profil to znaci da bi ja prepodravala tu robicu Pa i sama imam robe koju zelim pokloniti A u cilju mi nije od nikoga nista uzeti i prodati,nego pomoc prijateljici Hvala na razumjevanju :)
2016 06 10
> smisnamala: > > lucijapu: > > zasto onda ima djete ako mu nemoze sve priustiti? > Zatrudnila ženo...ko danas jos planira dite...samo se "dogodi" > :) Tako je :)
2016 06 10
> Pauladel: > Profil sam napravila kako bi sebi nesto kupila > Uskoro ce i biti povratnih > Cura ima 24 godine i dogodilo se > Ona i decko zive sami i eto nemaju od cega > Naravno kad bi neko bio voljan ja bi poslala link njenog profila na fejsu da se sa njom dogovori > A na ovakav nacin ako ce te pisat onda ne morate komentirati > Znaci ako sam tek otvorila profil to znaci da bi ja prepodravala tu robicu > Pa i sama imam robe koju zelim pokloniti > A u cilju mi nije od nikoga nista uzeti i prodati,nego pomoc prijateljici > Hvala na razumjevanju :) Nemoj se odmah ljutiti na upise cura, jer su opravdani... Ovdje su korisnice više nego spremne pomoći potrebitima....ali na žalost, na ovaj način ne. Prilično ih se izmuljalo, pomagalo se ljudima kojima to ne treba, tražili neki za sebe krpice, pod krinkama siromaštva itd... Čudno je, jer si baš od svega našla krpe za otvoriti profil i traziti pomoć za neku x osobu. Bez da si dala bilo kakve podatke i konkretne info o osobi.. Sry zato se ne vrijeđaj, jer na taj način ne ide..
2016 06 10
> Brdosuza: > > Pauladel: > > Profil sam napravila kako bi sebi nesto kupila > > Uskoro ce i biti povratnih > > Cura ima 24 godine i dogodilo se > > Ona i decko zive sami i eto nemaju od cega > > Naravno kad bi neko bio voljan ja bi poslala link njenog profila na fejsu da se sa njom dogovori > > A na ovakav nacin ako ce te pisat onda ne morate komentirati > > Znaci ako sam tek otvorila profil to znaci da bi ja prepodravala tu robicu > > Pa i sama imam robe koju zelim pokloniti > > A u cilju mi nije od nikoga nista uzeti i prodati,nego pomoc prijateljici > > Hvala na razumjevanju :) > Nemoj se odmah ljutiti na upise cura, jer su opravdani... > Ovdje su korisnice više nego spremne pomoći potrebitima....ali na žalost, na ovaj način ne. > Prilično ih se izmuljalo, pomagalo se ljudima kojima to ne treba, tražili neki za sebe krpice, pod krinkama siromaštva itd... > Čudno je, jer si baš od svega našla krpe za otvoriti profil i traziti pomoć za neku x osobu. > Bez da si dala bilo kakve podatke i konkretne info o osobi.. > Sry zato se ne vrijeđaj, jer na taj način ne ide.. u sridu.
2016 06 10
Sandra, znam jer sam se i sama nedavno uvjerila u to. A isto tako razmimi o cemu govoris kad pises o novom profilu, premda smo se ovdje puno puta uvjerili da ni svi stari profili nisu cvijece. Zivot se u sekundu preokrene . Iz iskustva znam da je ljudima zbog ponosa ili srama tesko moljakat za pomoc, tako da je nepotrebno odma krenit kritikama i skepsom. Onaj ko zeli i moze pomoc valjda ce bit toliko razuman da sve dobro provjeri.
2016 06 10
BNF ja tvoj upis razumijem...i sama volim pomagati.. Pomažem najviše ljudima koje poznajem, a i na krpicama sam pomagala... Jednako tako sam se svega nagledala, kao i mnoge korisnice...i ovako samo otvoriti profil..te napisati pomozite...više baš ne ide.... Sjećam se teme iz zime 2014-2015..cijele krpe su bile na nogama...i pomagalo se curi koja navodno nije imala ništa... Bili su i plakati po Zg... Korisnice su čak išle na adresu nositi... Ispostavilo se da je ova pronašla nekakvu šupu di je kao živila i tu primala pakete...a u stvarnost je imala sve blagodati.... Poslije je i adminka zabranila pružanje pimoći preko krpa, na taj način... Samo primjer...a ima ih xy..
2016 06 10
Ma dobro razumim ja vas Znam da je cudno sta sam tek otvorila profil i tako napisala Naravno onaj ko bi se javio,ponavljam preusmjerila bi na tu curu Ona nema krpice,pa sam joj bila voljna pomoci Ali dobro,pokusala sam Sta je tu je :)
2016 06 10
Ja stalno pomažem prijateljici i njenim klincima, ali nudim u zamjenu svoju robu i do sada sam odradila puno zamjena i prikupila joj dosta stvari, pa pokušaj i ti tako. :)
2016 06 10
1 2