Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Svakodnevica /

Dom /

Novi susjedi!

Pozdrav svima htjela bih cuti vasa misljenja u vezi susjeda,kako se vi nosite s njima ako zivite u stanu. naime prije više od 6 mjeseci ,novi susjedi su se uselili iznad mene,promijenili su cijeli stan ,busilo se drndalo ,razvaljivali zidovi svaki dan 3 mjeseca, par puta sam isla gore jer su znali razvaljivati i kada je kucni odmor,tako da sam ih upozoravala. <uglavnom prošla su ta 3 mjeseca i kusur,da bi oni i dalje lupali svaki noc oko ponoci ,hodali u ne znam cemu po kuci ,bacali se ,nemam pojma sta rade ali bi me skoro svaku noc probudili. Opet sam isla upozoravat ,i već lagano bila raspi.... Sada me ignoriraju ni ne pozdravljaju ako se vidimo u prolazu ,a i dalje skacu mi po glavi Sto napraviti,jer vidim ni na lijepo ,ni na ruzno nema rezultata... kako vi,ako imate takvih sranja sa susjedima? :@ :@
2016 10 18
Nadaš se da će se primiriti kada se usele do kraja. Možeš ti zvati i policiju, ali to je već drastična eskalacija loših odnosa.
2016 10 18
kad zoves murju zovi ih u svoj stan. da cuju dobro sta ovi gore rade. prije nego im odu izdat upozorenje. iza kojeg svaki slj poziv podrazumijeva globu.
2016 10 18
@cipelitza - majkemi ću zvat jer ne mogu više,treba u klompama ili u cemu u ponoć mi klepeta tamo -vamo po stanu ,luda sam i onda me gleda još ruzno kad joj dođem gore... @hanami- već je loše jer su bezobrazni do bola,djeca im se bacaju ,ja ne znam sa kreveta po podu ,ono wtf??
2016 10 18
samo zovi. obavezno k sebi da cuju prvo. ja tako smirila jednu. tako da ju je vlasnik stana zamolio da odseli. a ovi kad sve pare daju na globe, nek pjevaju borbene.
2016 10 18
Ja volim rješenja. Možeš ih pozvati da poslušaju buku u tvom stanu. Zatim da nabave adekvatne šlapice (kroksice su dobra alternativa klompama), fliseve za nogice od namještaja, pa ak treba i tepih. To kaj se djeca bacaju, tu nemreš puno, al nadam se da ona barem idu normalno spavati.
2016 10 18
Zivjela sam u stanu sa svoja dva hahara...znala sam cesto pitati susjeda jesu li mu preglasne...a znale su biti,međutim,nije bilo nikakvih primjedbi...češće se znalo prokomentirati kako ih se uopće ne čuje..i kako su uistinu dobra i mirna djeca (mos mislit) . sto se kucnog reda tice,postoji s razlogom i trebalo bi ga se drzat...znam da je drukcije u gradu,a drukcije negdje u manjem mjestu,ali bi bilo ok prilikom useljenja,najaviti se makar prvim susjedima. Primjer: prosle godine smo dobili stanara u ulazu...decko je uredno sve obisao,najavio da ce imati radove,cak je i izvjesio papir na kojem je ukratko objasnio koliko ce radovi u stanu trajati,u koje vrijeme ce se odvijati i provjerio dal to nama ostalim stanarima odgovara. muski dio je i uskocio prilikom useljenja vecih komada namjestaja. al daleko od toga da vlada red i mir u njoj. Primjer:jedna zena u petama odlazi ujutro na posao i pritom stvara klasicni zvuk po stepenicama. Ljudi bi ju najradije naglavce bacili iz zgrade van. Zivot u takvom kolektivu je uglavnom kaotican...preporodila sam se otkako sam u kuci.
2016 10 18
Plan B - posjeti susjede iznad njih s ciglicom kave i ponesi im klompe...
2016 10 18
haahahahaha,a cuj...tu si di si i imas pravo na normalan zivot u tom stanu. Ma znam sto je beton...banku razvaljivali u nocnim satima,nes renovirali,na dr.kraju zgrade u prizemlju. Ne samo ja na 4.om katu,svi smo se drndali tih tjedan dana,dok su stemali..kako se to tek divno cuje u periodima od 10 navecer do 2-3 ujutro,kasnije su cistili,pa je bila tisina....sto se obuce tice,ako nosi klompe iz bogznakojihrazloga,nek nabave tepihe,nesto,nije ugodno kad te tako nesto trgne iz sna...imas srece sto nemaju psa. jedni su kod nas imali,vezali ga na balkonu i jadnik je cvilio cijeli dan i pisao po svima redom dolje...dakle i po vesu i cvijecu. nije pas kriv,vlasnici su.uskoro su iselili.prisilno.
2016 10 18
> hanami: > Plan B - posjeti susjede iznad njih s ciglicom kave i ponesi im klompe... :') :') :')
2016 10 18
nabavi decka/muza koji hrce 100 decibela ko da vozi traktor i neces cuti susjede ;)
2016 10 18
> tratinchica123: > nabavi decka/muza koji hrce 100 decibela ko da vozi traktor i neces cuti susjede ;) Ali neće se ni naspavati 😂
2016 10 18
hahahaaha...nece spavati,ali nece ni oni oko nje :') :')
2016 10 18
hahaha hanami da točno to kad te trgne svaku noć , za kosu bi ju vukla po stanu mamamirna haha tratinčica biĆe da mi fali prava muškarčina ,:)
2016 10 18
Ma da za kosu...nju za usi,njega za jaja.... :') U stanu iznad mene zivjela je simpa obitelj...jedina dva puta kad sam bas slusala buku usred noci,bile su eksplozija i pozar,drugi put padanje neceg...i pozar..u oba slucaja iza 10 navecer,kad bas primjetis da su se svi u zgradi malo primirili i utisali...bilo je i onih preko zida koji su se doslovce mlatili,ono,ona njega tanjurom,on njenom glavom zidove po stanu ravnao...naravno,u par navrata pozvali policiju,a zena nas jos oprala da sto smo zvali i koji se vrag petljamo...ok..nek izravna tvojom glavom cijeli stan... ugl....toliko toga dozivis pored svih tih ljudi...ali brzo pozivcanis i prolupas...primjeti se na starijima...
2016 10 18
1 2