Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Svakodnevica /

Dom /

Maine coon mačak vaša iskustva

Imamo miceka 3god starog, naš sinek ustvari :") U stanu smo i ne lunja po vani. Moj mužek je izrazil ludjačku želju da uzmemo još i maine coona štenca. Googlala sam puno o njima ali evo htjela bih čuti vaša iskustva kakvi su u kombi u suživotu sa drugim mačkama. Znam da puno ovisi i o mom miceku kak će ga on prihvatit jerbo je on starosjedioc i "uljez" da mu uzdrpia teritorij :')
2016 10 28
štenca il mačića?
2016 10 28
već sam se ponadala nekom odgovoru x-) miceka no dobro lapsus ,:)
2016 10 28
Ima moja frendica 2, super su :) Mazni, čisti, umiljati i nisu štetočine. Ali je pazila i leglo od kojeg je uzimala, prvo je gledala neke mačiće gdje su roditelji bili nezainteresirani za išta, tata je grebao i grizao, pa je odustala od tog legla i našla drugu uzgajivačnicu. Sve te odgovore bi ti trebao dati uzgajivač, ako nešto počne petljat i izmišljat- traži drugog. A što se starog miceka tiče, a gle, to nikad ne znaš. Malac će biti naviknut na braću/ sestre, mamu i tatu tako da joj starac neće smetati sigurno.
2016 10 28
Da slove kao jako umiljati i vrlo privrženi za razliku od drugih vrsta mačaka koji su večinom solo igrači u smislu daj mi klopu, čiste kristale i dodjem se mazit kad mi se hoče. Često ih po naravi opisuju kao pse po tom pitanju. Moj mic je običan mačak ali isto tak diše. Hvala za ovaj info o uzgajivaču, budemo onda pazili oko toga
2016 10 28