Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

mojekrpice.hr /

Ideje /

Mango povrati

Cure, imate li iskustava s povratima robe kupljene preko Mango web shopa? Uzela sam par stvari koje mi ne odgovaraju i sad bi ih vratila. Medutim, ne znam kako to s Mangom funkcionira.. po internetu citam svasta, pa sam sad skroz zbunjena :) Postarina se placa? Koliko brzo vrate novac?
2016 12 30
> jokaca: > Cure, imate li iskustava s povratima robe kupljene preko Mango web shopa? > Uzela sam par stvari koje mi ne odgovaraju i sad bi ih vratila. Medutim, ne znam kako to s Mangom funkcionira.. po internetu citam svasta, pa sam sad skroz zbunjena :) > Postarina se placa? Koliko brzo vrate novac? Pise ti sve na njihovoj stranici pa si procitaj slobodno
2016 12 30
I mene isto to zanima 😬
2016 12 30
> Zrinkic26: > > jokaca: > > Cure, imate li iskustava s povratima robe kupljene preko Mango web shopa? > > Uzela sam par stvari koje mi ne odgovaraju i sad bi ih vratila. Medutim, ne znam kako to s Mangom funkcionira.. po internetu citam svasta, pa sam sad skroz zbunjena :) > > Postarina se placa? Koliko brzo vrate novac? > Pise ti sve na njihovoj stranici pa si procitaj slobodno Jesam, jesam, ali po ovime sto citam po internetu iskustva su malo drugacija. Zato i pitam.
2016 12 30
ja sam vraćala 2 puta (samo zato što sam imala previše artikala za vratit), novce vraćaju u roku od 10 dana nakon što prime pošiljku (obavijeste mailom), po meni najisplativije je DHL-om vratit, mene je došlo 80 kn (al ovisi o kilaži) a preko pošte prvi put 130 kn, ako nemaš puno artikala isplativije je prodat na krpicama
2016 12 31
i da moraš isprintat onaj return formular i poslati s tim i ako su ti poslali onu vrećicu za vraćanje svakako pošalji u tome jer ti kutije dodaju na kilaži
2016 12 31
Hvala puno, a imam 3 stvari u vrijednosti 600 kn, mislim da ce mi se ipak vise isplatiti da vratim, cisto sumnjam da cu ih tu uspjet prodati.
2016 12 31
> AnitaAlebic: > ja sam vraćala 2 puta (samo zato što sam imala previše artikala za vratit), novce vraćaju u roku od 10 dana nakon što prime pošiljku (obavijeste mailom), po meni najisplativije je DHL-om vratit, mene je došlo 80 kn (al ovisi o kilaži) a preko pošte prvi put 130 kn, ako nemaš puno artikala isplativije je prodat na krpicama Ko ti dostavi robu samo njih nazoves i tako vratis.. o cem vi pricate? Return je oko 4 eura ili 25 kn ili 35 samo se povrat novca umanji za taj iznos o cem vi?
2016 12 31
> Zrinkic26: > > AnitaAlebic: > > ja sam vraćala 2 puta (samo zato što sam imala previše artikala za vratit), novce vraćaju u roku od 10 dana nakon što prime pošiljku (obavijeste mailom), po meni najisplativije je DHL-om vratit, mene je došlo 80 kn (al ovisi o kilaži) a preko pošte prvi put 130 kn, ako nemaš puno artikala isplativije je prodat na krpicama > Ko ti dostavi robu samo njih nazoves i tako vratis.. o cem vi pricate? Return je oko 4 eura ili 25 kn ili 35 samo se povrat novca umanji za taj iznos o cem vi? Znam da je tako s robom iz H&M-a. Ali nisam nigdje vidila da i Mango radi na takav način.
2016 12 31
> jokaca: > > Zrinkic26: > > > AnitaAlebic: > > > ja sam vraćala 2 puta (samo zato što sam imala previše artikala za vratit), novce vraćaju u roku od 10 dana nakon što prime pošiljku (obavijeste mailom), po meni najisplativije je DHL-om vratit, mene je došlo 80 kn (al ovisi o kilaži) a preko pošte prvi put 130 kn, ako nemaš puno artikala isplativije je prodat na krpicama > > Ko ti dostavi robu samo njih nazoves i tako vratis.. o cem vi pricate? Return je oko 4 eura ili 25 kn ili 35 samo se povrat novca umanji za taj iznos o cem vi? > Znam da je tako s robom iz H&M-a. Ali nisam nigdje vidila da i Mango radi na takav način. Pomiješala sam. Ne radi
2016 12 31
mislim da si nešto pomiješala, ja koliko znam mango dostavlja preko overseasa, u paketu dođe onaj formular za povrat, ispuniš to nazoveš dhl da ti pokupi paket platiš poštarinu ili preko pošte, meni nikad nisu vratili novac za poštarinu iako na webu stoji da vraćaju
2017 01 01
I kad zaprime paket javit će ti se na mail iz službe za korisnike da im javiš ove podatke: Bank Account Holder, Sort Code, Account Number, IBAN, SWIFT...podatke koji ti ne pišu na kartici, imaš na stranici banke...jer ono što se ispunjava na Mangovoj stranici pod Refunds im nisu dovoljni podaci da izvrše povrat ;)
2017 01 03
ej cure, imam jedno pitanje, posto cekam paket da mi stigne.. nije mi jasno da li ja postaru platim samo iznoss otkupnine ili moram uz troskove otkupnine i platit dostavu?
2017 01 05
Plaća se samo iznos otkupnine...jedino ako je naručeno za manje od 300 kn onda je 60 kn poštarina, ali u svakom slučaju to Mango odmah zaračuna.
2017 01 06
Otkupnina je vise od 300kn.. zanimalo me da li moram postaru platit kakve troskove dostave .. hvala na odgovoru :)
2017 01 06
1 2