Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Slobodno vrijeme i hobiji /

Putovanja, odmori /

Putovanje u Dubai

Je li tko bio? Cijene, iskustva, dojmovi...
2017 01 08
Bio je moj suprug i vratio se k'o crkveni miš. :) Njemu je taj grad totalno razočaranje: (pre)skupa umjetna tvorevina sazidana na robovskom radu. E sad...sve ovisi o svrsi odlaska... On nije tip od luksuza i noćnih provoda pa za sebe tamo nije našao ništa interesantno, ali je odlazak jednim dijelom urodio plodom jer mu je u Lijepoj Našoj sve bilo bagatela. :) Za usporedbu, 2 dubajska hamburgera i 4 piva dođu 900kn. Izvan centra (industrijska zona) je nešto povoljnije. Isto tako, more se ne može mjeriti s našim Jadranom (eventualno s mirisom splitske luke). Eto, to je njegovo iskustvo, ali očito ima i drugačijih mišljenja, s obzirom na egzodus koji ovih dana spominju mediji. :)
2017 01 08
Najbolja prijateljica je bila i isto tako moram priznati da se razocarana vratila, kaze da su im cijene boze sacuvaj
2017 01 08
> Meda81: > Bio je moj suprug i vratio se k'o crkveni miš. :) Njemu je taj grad totalno razočaranje: (pre)skupa umjetna tvorevina sazidana na robovskom radu. E sad...sve ovisi o svrsi odlaska... On nije tip od luksuza i noćnih provoda pa za sebe tamo nije našao ništa interesantno, ali je odlazak jednim dijelom urodio plodom jer mu je u Lijepoj Našoj sve bilo bagatela. :) Za usporedbu, 2 dubajska hamburgera i 4 piva dođu 900kn. Izvan centra (industrijska zona) je nešto povoljnije. Isto tako, more se ne može mjeriti s našim Jadranom (eventualno s mirisom splitske luke). Eto, to je njegovo iskustvo, ali očito ima i drugačijih mišljenja, s obzirom na egzodus koji ovih dana spominju mediji. :) Pa mislim da ovi koji idu tamo raditi ne idu u izlaske i ne planiraju trošiti previše na izlaske i sl.jer im džabe posao, ako se i okušaju brzo će im prisjesti, Naravno ima i onih kojima je mačji kašalj dati 1000 kn za par hamburgera i piva.
2017 01 08
Slažem se da oni koji idu tamo kao radna snaga i ne pomišljaju na izlaske. Moj je suprug također išao poslovno, ali je imao plaćen samo doručak... za ostale obroke se morao sam snaći. Bio je smješten u centru pa je tamo i jeo... Sljedeći put se prehranjivao na periferiji jer je osjetno jeftinije. :)
2017 01 08
Frend se sa ženom odselio ima par godina radi za firmu kao HEP kod nas ok placen i zena isto ali kad je morao popraviti zube vise mu se isplatilo doc nazad u rijeku nego tamo popravljati ...toliko je skupo
2017 01 08
auuu veselje :)
2017 01 08
Imam frendicu koja živi u Danskoj.Svaka 3 mjeseca dolazi na #frizuru" u hr i šoping jer tamo em nema ola stvari em je bez obzira na njenu super plaću skupo, jer uvijek ostaje ona usporedba cijene doma i vani.
2017 01 08
Frizure su vani jako al stvarno jako skupe .okine te 50 EU za sisanje u Njemačkoj , Danska vjerojatno jos i vise
2017 01 08
> matteja: > Ako nije u pitanju Burj Khalifa ili Burj al Arab, itekako se može normalno pojesti i popiti tamo. Istina je da su cijene porasle zbog EXPO-a, ali u nekim stvarima su i dalje povoljnije ili jednake kao kod nas. > Zaista me zanima gdje je suprug jeo taj čuveni hamburger od 900 kn. :D Ne mogu navesti tocnu lokaciju te konzumacije :) znam samo da je bio centar... I riječ je, kao što napisah, o 2 hamburgera i 4 piva za 900 kn.
2017 01 09
> matteja: > Ako nije u pitanju Burj Khalifa ili Burj al Arab, itekako se može normalno pojesti i popiti tamo. Istina je da su cijene porasle zbog EXPO-a, ali u nekim stvarima su i dalje povoljnije ili jednake kao kod nas. > Zaista me zanima gdje je suprug jeo taj čuveni hamburger od 900 kn. :D Na Hvaru je hamburger 100kn bio. Ne znam cemu cudjenje za Dubai. :-D
2017 01 09
100 kn na Hvaru?i NETKO to kupi?
2017 01 09
> Sanja8888: > 100 kn na Hvaru?i NETKO to kupi? Bolje dati 100 kn za hamburger nego npr. 100 kn za zarahmmango LIKE potkošulju.
2017 01 09
Slažem se s Vama. Ovdje iznosimo individualna iskustva, pa je najbolje otici empirijski provjeriti istinitost navoda i stvoriti vlastiti dojam. ;)
2017 01 09
Moj dečko kaze ovo: " onak kao prvo svi znaju da to nije ko Jadran.onak logicno je da je skupo i ko da su u Dubajiu jedino nocni provodi...imas skijaliste..imas vodene parkove..imas doslovno sve i tamo se ide da se provedes i vidis nesto tako jer takvo sto nema svugdje.to je kao grad iz buducnosti..nitko nije rekao da se tam mora djecu odgajat i zivit nego mi je fora to za vidjeti i probati razne cool stvari a to za robove po toj logici ne treba nigdje ic.." Nadam se da sam pomogla :)
2017 01 09
1 2