Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

mojekrpice.hr /

Pomoć na stranici /

PODACI ZA UPLATU

Pri dogovaranju suranje sam dobila samo IBAN,rečeno mi je da mi "ne trebaju privatni podaci poput imena,prezimena i mjesta stanovanja". (ne uplaćujem net bankarstvom nego fizički u banci). Molim mišljenja,želje ,pozdrave,vazelin i nijanse plave boje za kosu! Hvala!( Ovim putem organiziram spaljivanje rodnih listova,izvadaka iz matičnih knjiga,uvjerenja o prebivalištu i ostalih opskurnih i inkriminirajućih dokumenata.) Živili!
2017 01 20
Ljubim te u celo..napokon mi je netko izmamio smajl u ovaj turobni dan :) :D (s postom koji je bio prvobitno napisan) <3 Koja je_ada oko 25kn?! Zna se koji su podaci potrebni za izvrsenje uplate... os-nes, banglades! Uostalom, ako vec u startu zaje_ava oko uplate, mogu samo zamislit koji cirkus bi se mogao izroditi u nastavku sage :D
2017 01 20
Eto a ja ti taman postala na prošlu temu koja je, po mom mišljenju, bila pravo osvježenje u moru ostalih. Uglavnom, mislim da ak ideš u banku treba ime. I prezime isto. Preko e bankinga u nekoj banci (ne znam kojoj), ako uplaćujes iz iste, navodno ne treba. Al to sve mislim, dakle drek znam pa nek pišu pametnije od mene. Ne kužim dio s tolikom tajnovitošću prodavateljice, no to vjerojatno zato kaj nisam dovoljno bistra za to skužit.
2017 01 20
Teoretski kad odeš na poštu valjda prođe i Djed Mraz, Finska kao ime i mjesto, ali uvijek je sigurnije imati ime i prezime, adresu i broj moba...mada ni to kod prevara nije nikakva sigurnost....
2017 01 20
:')
2017 01 20
Prije je bilo dovoljno ime i prezime..sad negdje čak i punu adresu traže,a mjesto stanovanja obavezno i znam to milijardu posto jer sma se nauplaćivala,što ovdje što na njuškalu...AL dobro,samo sam htjela potvrditi. (i dalje primam ponude za vazelin).
2017 01 20
> teehee: > Eto a ja ti taman postala na prošlu temu koja je, po mom mišljenju, bila pravo osvježenje u moru ostalih. > Uglavnom, mislim da ak ideš u banku treba ime. I prezime isto. Preko e bankinga u nekoj banci (ne znam kojoj), ako uplaćujes iz iste, navodno ne treba. Al to sve mislim, dakle drek znam pa nek pišu pametnije od mene. > Ne kužim dio s tolikom tajnovitošću prodavateljice, no to vjerojatno zato kaj nisam dovoljno bistra za to skužit. Njet e banking,blokirana sam tako da moram u banku.
2017 01 20
Ako uplaćuješ u njenoj banci dadneš samo broj računa i proći će uplata i ti ćeš na ispisu papira vidjeti kome si uplatila tj. tko je nosioc računa. Za dr. banke, pošte trebaš sve podatke po novom jer oni to sve upisuju u sustav. Ja i za net banking kad uplaćujem molim podatke, barem ime prezime, grad i iban.. To i ja sama dajem i nikad nije bilo problema. Adresa nije potrebna, ali ionako ju dobije kad pošaljem paket pa ne vidim smisao tajenja "osobnih podataka"
2017 01 20
ima nas i drugačijih: evo, ja, na primjer....dat ću vam i broj računa i cipela i grudnjaka, samo uplaćujte !! o:) ;) 8-)
2017 01 20
U banci te traze ime i prezime, i grad, a nekad cak i adresu. Osobno, nikad nebih uplatila nekome ako mi ne ostavi Ime, prezime i grad.
2017 01 20
> supergirlR31: > Ako uplaćuješ u njenoj banci dadneš samo broj računa i proći će uplata i ti ćeš na ispisu papira vidjeti kome si uplatila tj. tko je nosioc računa. Za dr. banke, pošte trebaš sve podatke po novom jer oni to sve upisuju u sustav. Ja i za net banking kad uplaćujem molim podatke, barem ime prezime, grad i iban.. To i ja sama dajem i nikad nije bilo problema. Adresa nije potrebna, ali ionako ju dobije kad pošaljem paket pa ne vidim smisao tajenja "osobnih podataka" Hvala!!
2017 01 20
Joooooj😈...sta radi ovde kad se boji prodavat
2017 01 20
Samo provjerite IBAN prije na crnoj listi, za svaki slučaj.
2017 01 20
> dankamilasic: > ima nas i drugačijih: > evo, ja, na primjer....dat ću vam i broj računa i cipela i grudnjaka, samo uplaćujte !! o:) ;) 8-) I krvnu grupu? :') ;)
2017 01 20
> dankamilasic: > ima nas i drugačijih: > evo, ja, na primjer....dat ću vam i broj računa i cipela i grudnjaka, samo uplaćujte !! o:) ;) 8-) :') :')
2017 01 20
1 2