Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Ostalo /

Narudžbe iz e-dućana /

Aliexpress pitanje!

Pozdrav cure, dobro jutro! Naime kupila sam nesto sa alija , još mi nisu poslali sutra je zadnji dan za slanje kontaktirala sam ih i rekla ako mi sutra ne pošalju da hoću refund E sada,inace uvijek ima ona opcija "open dispute" ,ne znam zasto mi to sada nema kod ove situacije i ako mi ne pošalje ,sto da radim koga da kontaktiram ,ako nema opcija "open dispute? thnx
2017 02 13
Pa jel nema opcije cancel order, navedeš razlog i to je to
2017 02 13
> flapperLust: > Pozdrav cure, dobro jutro! > Naime kupila sam nesto sa alija , još mi nisu poslali sutra je zadnji dan za slanje > kontaktirala sam ih i rekla ako mi sutra ne pošalju da hoću refund > E sada,inace uvijek ima ona opcija "open dispute" ,ne znam zasto mi to sada nema kod ove situacije i ako mi ne pošalje ,sto da radim koga da kontaktiram ,ako nema opcija "open dispute? > thnx Ako ne pošalje u zadanom roku, narudžba se automatski otkazuje i novci se vraćaju na račun. Koliko ja znam.
2017 02 13
a-ha thnx cure ,ima opcija cancel order ,ali nikad nisam to napravila ,pa ne znam sto raditi, fedora ,ja se nadam da je tako,nikada nisam imala ovakav slucaj da seller ne pošalje recimo u 2,3 dana?!
2017 02 13
Meni jedan seller/prodavač nije bio poslao u roku kojem je pisalo, ja to brže nisam skužila. Problem je bio u tome što nije imao odabranu stvar više na zalihi, već mi je ponudio neki dr. model. I kako nije poslao u zadanom roku, narudžba je otkazana i dobila sam natrag novac. I to u roku od par dana.
2017 02 14