Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Informacije za korisnike /

Savjeti o uporabi stranice /

Nova u svemu

Bok cure! :) i dečki ako ih ima :D Prije neke 3 godine sam kreirala ovaj račun da bih si kupila jedne štikle. Sada pošto imam dosta viška odjeće u svom ormaru,odlučila sam i ja probati s prodajom. Stvarno je sve maksimalno očuvano i trudim se staviti odjeću koja je u odličnom stanju i po što manjoj cijeni da prodam to jer mi stvarno nije potrebno toliko odjeće. Mene sada zanima, iskreno da mi kažete, kako ovdje prolaze novakinje? Jer razumijem da je najbolje kupovati od dobro ocjenjenih članova, koji su sigurni i tako to sve, sa pozitivnim feedbackom,naravno. Kako doći do toga ako smo nove? Eto,hvala na odgovoru :)
2017 02 25
Nema nikakvih univerzalnih pravila..
2017 02 25
U biti kako se kome što svidi i to je to?
2017 02 25
Evo i ja sam nova i odlučila okušat sreću i zasad sreće nema :')
2017 02 25
> yvonne21: > U biti kako se kome što svidi i to je to? Zapravo da.. me mozemo ti rec univerzalni recept za prodau jer ga nema..pazi sa kime suradjujes i kakvu robu kupujes/prodajes povratne nisu nikakvo mjerilo..
2017 02 25
> Zrinkic26: > > yvonne21: > > U biti kako se kome što svidi i to je to? > Zapravo da.. me mozemo ti rec univerzalni recept za prodau jer ga nema..pazi sa kime suradjujes i kakvu robu kupujes/prodajes povratne nisu nikakvo mjerilo.. aha,oke,hvala :)
2017 02 25
> imampmsnonstop: > Evo i ja sam nova i odlučila okušat sreću i zasad sreće nema :') znam,kako ti je haha zato reko da pitam,ništa me ne košta :D ništa,sretno nam. Svaka roba nađe svog kupca, da malo budemo i pozitivne ;)
2017 02 25
Je,istina tako sam i ja čula da svaka roba nađe svog kupca kad tad... :") Evo da imam nešto casual rado bi i poklonila nekom kome stvarno treba a još radije se zamjenila s nekim iz svog grada al nema baš zainteresiranih
2017 02 25
> imampmsnonstop: > Je,istina tako sam i ja čula da svaka roba nađe svog kupca kad tad... :") Evo da imam nešto casual rado bi i poklonila nekom kome stvarno treba a još radije se zamjenila s nekim iz svog grada al nema baš zainteresiranih Pokloni onima u tvojoj blizinivako zelis jebo krpice
2017 02 25
Poklonila sam već mnogo toga.....
2017 02 25
ja sam prošle godine bila nova i trebalo mi je sigurno mjesec-dva da krene prodaja..nakon toga pomalo su se počele skupljati povratne. prodaja malo krene, pa malo stane ali na kraju krajeva svaki komad nađe svog kupca. najmanje prodaje ima u vrijeme sniženja, kako zimskih tako i ljetnih. nemam puno iskustva, ali moj savjet je: uvijek budi spremna na spuštanje cijena ili gratis poštarinu, obnovi oglas tu i tamo nakon par mjeseci ako padne u zaborav, pošteno opiši proizvod čak i kad ima mane, odgovaraj na sve upite i budi fer, ne šalji robu prije vidljive uplate nikome, osim ako nije drukčije dogovoreno, imaš za kupiti dnevnu promociju proizvoda, nije uvijek isplativo ali dobro dođe malo za istaknuti se. eto to je sve čega sam se uspjela sjetit za sada ;)
2017 02 25
> yvonne21: > Bok cure! :) i dečki ako ih ima :D > Prije neke 3 godine sam kreirala ovaj račun da bih si kupila jedne štikle. Sada pošto imam dosta viška odjeće u svom ormaru,odlučila sam i ja probati s prodajom. Stvarno je sve maksimalno očuvano i trudim se staviti odjeću koja je u odličnom stanju i po što manjoj cijeni da prodam to jer mi stvarno nije potrebno toliko odjeće. > Mene sada zanima, iskreno da mi kažete, kako ovdje prolaze novakinje? Jer razumijem da je najbolje kupovati od dobro ocjenjenih članova, koji su sigurni i tako to sve, sa pozitivnim feedbackom,naravno. Kako doći do toga ako smo nove? > Eto,hvala na odgovoru :) ako te ista tjesi mene je zeznula neki dan osoba sa 70 povratnih tako da ti tu vise nista nije mjerilo
2017 02 25
Svi smo mi krenuli sa 0 povratnih Sretno :") :")
2017 02 26
Sretno 👍👍👍
2017 03 05
I ja sam nova na krpicama, suosjecam s vama curke. Nadam se da cemo ubrzo imati puno pozitivnih feedbekova. Hvala dobrim curama koje su tu vec dulje na konstruktivnim savjetima.
2017 03 05
1 2