Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Forumi /

Ljubav, obitelj, djeca, psihologija /

Psihologija /

lijecenje depresije-vas savjet

Pozdrav svima. Ima li ovdje vas koji ste pobjedili depresiju bez lijekova? U zadnje vrijeme sam zapala u takvo sivilo da mi izlazak iz kreveta predstavlja napor, a iz kuce ne izlazim. Prije sam se bavila sportom, druzila se i bila vedra osoba. Sad sam stalno bezvoljna, kronicno umorna i pospana. Cim se malo uzrujam rasplacem se, kad se iznerviram pocnem se trest. Dosta mi je ovoga vise, a nemam snage napraviti korak ka izlazu.
prije 29 dana, 19:54
Ravno kod tvog doktora, neka ti dade uputnicu kamo treba,nemoj čekati <3
prije 28 dana, 21:13
prvo bi tribala otkrit korijen problema odnosno depresije i skužit zašto se baš tako osjećaš... nije to lako, naravno, ali bi bilo najbolje malin koracima krenit, ne zadavat si velike skokove.. pokušaj na neki način koji je samo tebi najbolji nekako izbacit sve to šta ti se nakupilo iznutra i nek samo izlazi........ toliko od mene. i sretno! : )
prije 28 dana, 21:31
Prvo odi kod doktora, reci mu kako se osjećaš i neka ti prvo da uputnicu za pregled štitnjače. Od hormona zna svašta biti, od raspoloženja, do debljanja i hrpa stvari drugih. Sretno! <3
prije 28 dana, 22:43
Točno tako, ako nije štitnjača onda bi mogla biti "ankcioznost-depresija"
prije 28 dana, 22:45
Upravo kako cure kažu,prvo doktor, jer su ovo prilično "klinički" simptomi i treba se locirati uzrok.A zatim ,neki hobi koji te veseli,kućni ljubimac,ako imaš uvjete,jer će te on istjerati iz kuće , pa neka fizička aktivnost,vježbanje.
prije 15 dana, 09:35
> withoutname: > Pozdrav svima. Ima li ovdje vas koji ste pobjedili depresiju bez lijekova? U zadnje vrijeme sam zapala u takvo sivilo da mi izlazak iz kreveta predstavlja napor, a iz kuce ne izlazim. Prije sam se bavila sportom, druzila se i bila vedra osoba. Sad sam stalno bezvoljna, kronicno umorna i pospana. Cim se malo uzrujam rasplacem se, kad se iznerviram pocnem se trest. Dosta mi je ovoga vise, a nemam snage napraviti korak ka izlazu. Počni piti čaj od gospine trave, najbolji lijek protiv depresije, ukoliko ga ne možeš nabaviti, slobodno mi se javi, lp:)
prije 13 dana, 18:39
Ja nazalost nisam uspjela bez tableta.Kad je postalo nepodnosljivo,trazila sam uputnicu za "prvi razgovor psihijatra",krenula na terapiju razgovorom koja 3mjeseca,a onda dobila i antidepresiv Brintelix od 10mg.Sada sam kao nova osoba..zato nemoj bespotrebno patiti,nece proci samo.Tjelesne aktivnosti povecaju razinu serotonina pa osjetis trenutno olaksanje,ali samo od toga i cajeva depresija nece nestati.
prije 2 dana, 23:05