Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Svakodnevica /

Dom /

moljci!!! molim savjet!!!

nikad prije se nisam susretala s takvim problemom sve do prije mjesec i pol kad smo dečko i ja preselili na stan,novogradnja.moram priznat da se isprva nisam tolko opterecivala s tim jer sam se nadala da će ta nekolicina otići...ali kak su dani prolazili činilo mi se da ih je sve više i više.jučer sam uzela vremena i svaki kut u kuhinji detaljno počistila sa svim mogućim sredstvima,a moljce poubijala tak da nije ostao ni jedan...ili sam ja tako mislila.ono što mi se najviše zgadilo bilo je kad sam ga vidjela u brašnu koje sam odmah bacila u smeće skupa sa secerom,soli i svom ostalom prehranom koja se nalazila u tom ormaru (što je sigurno je sigurno).ali ne samo to,otvorim ormar sa šalicama i čašama kad evo dvoje-troje tamo odmara...oprala sam sve do zadnjeg!!! činilo mi se da je to to, ali danas ujutro imala sam što i za vidjet...opet su se okotili i došli u ormar,na zid...ma užas. Vjerojatno nije dovoljno sve oprat i počistit već treba drukčije djelovat pa me zanima ako ima koja da se susrela sa tim istim problemom i kako ga je riješila? htjela bi reagirat čim prije dok su samo kuhinjski moljci jer ako dođu do spavaće sobe i u ormar preostaje mi samo bomba!!!
2017 04 09
Kad se napravi sve ovo što je supermamica napisala, klinčići (cijeli) su dobri u borbi protiv moljaca.
2017 04 09
Imala sam ih i ja...znali su se pariti ispred mene, uh, onda bi popizdila i sa krpom bi ih mlatnula i psovala ih, jedan dan sam iz viseće kuhinje sve povadila i pobacala sve di su bili položili jaja....i pobrisala police sa biokillom. Dugo ih nije bilo, cijela zima, i sad opet sam vidjela njih par i sad opet idem sve spickarati po ormarićima 👹👹👹 I mene je strah da mi ne završe u sobu, gdije je moj dragocijeni ormar......
2017 04 09
Nekako mi zvoni u uhu (nisam ziher) da kuhinjski moljci nisu isto što i garderobni moljci....ja kad sam ih imala u kuhinji (špajzi) nisu išli na garderobu....i obrnuto....
2017 04 09
U pravu si, supermamica.
2017 04 09
Nema ti druge nego pobacati sve iz kuhinje jer očito odnekuda dolaze. Pregledaj sve brašnasto i sjemenkasto, ako vidiš kao paučinu u nečemu to je to. Meni su izlazili iz sezama i badema u listićima, kad sam to bacila prestali su se pojavljivati.
2017 04 09
> gitadevi: > U pravu si, supermamica. Bila sam ponosna vlasnica i jednih i drugih....sjećam se da su se razlikovali u boji, jedni su svjetliji, drugi tamniji :")
2017 04 09
..ima u dm-u samoljepivih trakica bas za moljce...ja postavljala trakice po svim ormaricima u kuhinji i smocnici ako koji i navrati evo ga na trakici x-) x-)
2017 04 09
Imate i u sparu jeftinijih trakica za moljce,nalijepite na ormarić i ako koji ima zalijepi se,super su mi te trakice ;)
2017 04 09