Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Ljepota, stil, zdravlje /

Njega tijela, ljepota, kozmetika /

pjeskarenje zuba

Bok žene! Zanima me je li koja bila na pjeskarenju, koliko je platila, kakvi su bili rezultati, kolko su trajali...uglavnom ima ok ponuda na raznim stranicama s popustima, pa bi probala :")
2017 04 28
Ja to radim kod svog privatnog zubara za 200 kn, 2 puta godišnje. Dinamika ovisi o tome i je li osoba pušač, pije li se puno crno vino, tamno pivo i slično... :)
2017 04 28
jesi zadovoljna rezultatima? kakvi su tvoji zubi? milsim, ja pušim i pijem kavu, ali nisu uopće jako žuti, dapače, svi mi uvijek komplimentiraju bjelinu, ali eto ja bi da su još malo bjelji :)
2017 04 28
Jako sam zadovoljna rezultatima. Doduše, moji zubi su prirodno žućkasti pa je onda i razlika nakon pjeskarenja vidljivija. Volim to napraviti, ako ni zbog čega drugog, onda zbog osjećaja čistoće kad poskida sav onaj plak sa zubiju koji ne ode običnom četkicom.
2017 04 28
Ja jednom godišnje ,isto prirodno imam malo žućkaste zube ,i jako se vidi razlika nakon pjeskarenja.kamnac se skupi (barem meni,voda )i smeta mi jer su mi zubi stisnuti pa bez konca i tanke (curaprox)četkice neidem nigdje :') Ja platim isto 200 kn ,prvih 6 mj nakon pjeskarenja su super bijeli a nakon 6 mj počinju tamniti. eto imam zdrave zube ,taj kamenac mi je jedini problem ,pa kad idem na godišnji pregled obavezno pjeskarenje.
2017 04 28
da i ja imam kamenca, ali to redovno čistim 2x godišnje, sad bi malo da su i bjelji :) hvala na savjetima, nadam se da ću biti zadovoljna :)
2017 04 28
> Sanja8888: > Ja jednom godišnje ,isto prirodno imam malo žućkaste zube ,i jako se vidi razlika nakon pjeskarenja.kamnac se skupi (barem meni,voda )i smeta mi jer su mi zubi stisnuti pa bez konca i tanke (curaprox)četkice neidem nigdje :') > Ja platim isto 200 kn ,prvih 6 mj nakon pjeskarenja su super bijeli a nakon 6 mj počinju tamniti. eto imam zdrave zube ,taj kamenac mi je jedini problem ,pa kad idem na godišnji pregled obavezno pjeskarenje. Kamenac definitivno ne nastaje od tvrde vode! Pitaj si stomatologa. Inace, rijecka voda je srednje tvrda. Sto se tice pjeskarenja, ono se radi nakon skidanja kamenca i pjeskarenje ne moze skinuti kamenac, to je samo jace poliranje zuba sa sitnim zrncima finog pijeska koje moze posvijetliti zube mozda za nijansu (najcesce pola nijense), jer puno bolje skida mrlje nego recimo poliranje pastom!!! Pjeskarenje nije nistra drugo nego “peeling” zuba.
2017 04 28
Potpisujem gore sve navedeno. Super privatni stomatolog dr. Parat u Dubravi. 200kn
2017 04 28
Moj problem je individualan,kad sam promjenila mjesto stanovanja .do prije 10 godina nisam imala problema sa kamencem ,zato je zaključak voda...jedem isto pijem isto kao i prije 10 godina ,ali voda koju sad pijem dolazi sa drugog izvorišta .uglavnom ja obavim Full tretman jednom godišnje skidanje kamenca i pjeskarenje(to zadnje 4-5 god) jos na kraju stavi premaz ,ja sam super zadovoljna i veca je razlika u boji nakon pjeskarenja ,nego prije kad sam samo kamenac skidala barem u mom slučaju .
2017 04 28
> Sanja8888: > Moj problem je individualan,kad sam promjenila mjesto stanovanja .do prije 10 godina nisam imala problema sa kamencem ,zato je zaključak voda...jedem isto pijem isto kao i prije 10 godina ,ali voda koju sad pijem dolazi sa drugog izvorišta .uglavnom ja obavim Full tretman jednom godišnje skidanje kamenca i pjeskarenje(to zadnje 4-5 god) jos na kraju stavi premaz ,ja sam super zadovoljna i veca je razlika u boji nakon pjeskarenja ,nego prije kad sam samo kamenac skidala barem u mom slučaju . Kao sto sam ti vec rekla, kamenac ne nastaje od tvrde vode. To je nesto sto ce ti svaki stomatolog potvrditi. Pjeskarenje uklanja mrljice od npr.pusenja, kave...pa zato zubi izgledaju bjelije i blistavije, ali to je vise-manje privid. Pjeskarenje nije izbjeljivanje, ali je dobra podloga za to.
2017 04 28