Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Ljepota, stil, zdravlje /

Sport i dijeta /

Debljanjee

Ovak, mene zanima kak da se udebljam u 2,3mj..jedem kolko god stignem, na poslu pauze nemam tako da niti ne jedem tih 6h kolko mi smjena traje. Jedem uglavnom po noci, znam se probudit 2,3x pa jedem sve do cega dođem ali nista.Uglavnom citam po netu kako najbrze do kilograma i naletim na Mega Mass prah.Pise da ima puno secera i da se od toga da udebljati ali mi se cini preskupo, posto neki pisu da je to obicno smece. Ima li koja iskusta s tim?ili da probam s kontracepcijskim pilulama posto cure kazu da dobiju na kilazi od njih?
2017 05 22
Od pilula se ne udebljas nego napuhnes, skupis vodu. I ne znaci da ces se ti udebljati nego ja koja sam sklona debljanju, ti ocito nisi
2017 05 22
Enshure, a naročito plus advance verzija koja je namijenjena bolesnicima 65+ nije za zafrkanciju i s razlogom se propisuje kod liječnika i to isključivo na preporuku bolničkog specijaliste , ne može ga ni doktorica opće prakse prepisati sama na svoju ruku. Ako je inače zdrava i uredna joj je krvna slika, može si napraviti puno više štete nego koristi, strada jetra ili bubrezi, uništi si probavu, a jako teško da će se udebljati na preporučenoj dozi za održavanje težine ili nadoknade vitamina/ minerala kod dokazane malnutricije. Ni jedna odgovorna osoba u apoteci neće joj ga prodati bez recepta, a na recept se NE KUPUJE besplatan je nema ni participacije ako nema dopunsko, cijena koja je naznačena na pakiranju je cijena koja ide na teret HZZO-a, trenutna cijena 19,95 kn po bočici. Preko 12 godina pijem razno razne varijante Enshura, znam što pričam i i definitivno nije za igru, a žalosno je da zbog onih koji ga očito ne trebaju i okolo prodaju ovako, osobe koje ga stvarno trebaju ne mogu dobiti jer liječnici sve više štede na pacijentima.
2017 05 23
nisi napisala koliko kilograma hoćeš dobiti, koliko ti je godina, koliko si visoka i koliko kg imaš, to su sve važne činjenice za procjenu i savjete...neki bi poželjeli tvoj problem jer muku muče s kilogramima i zašto bi zbog toga pila pilule? nema smisla..
2017 05 23
Buduci da nisi napisala koliko godina imas i koliko si visoka/teska ja cu ti ukratko napisat moju "borbu". Imam 27 godina i do prije 3 godine sam doslovno bila kost i koža ma koliko god jela. U kancelariji smo znali jesti za rucak 10 cevapa plus pomfri plus lepinje i cure bi se zgražale koliko mogu pojest a kila nigdje. Pocela sam radit za stalno te bi znala sjedat +8 sati i jos nakon posla poci doma malo lec jer sam umorna. Tjelesna aktivnost mi je bila 0. Dok nisam pocela "starit" pa mi se sad sve prima ... Jednostavno imaš takav metabolizam, uživaj i jedi sve što možeš jer ce ti se to samo od sebe u jednom trenutku promijeniti :D Da mi je sad skinut ovo sala sa stomka sve bi dala. Išla sam na raznorazne dijete za debljanje kad sam bila mršava ali ništa mi nije pomagalo. Savjetujem ti da jedeš zdravo radi svog zdravlja.
2017 05 23
Imam 46kg, 160cm.. htjela bi barem jos 4,5kg. Jedem kolko stignem i nemam vremena za tereranu, vjezbam doma 2,3x na tj po pol sata. Nikako nemogu naci nesto sto bi bilo od koristi, s tim da sam na poslu cijelo vrijeme u pokretu ,:(
2017 05 23
Imaš na Rebru ambulantu ta metabolizam (ili tako nekako...). Traži uputnicu od liječnika i idi po savjet stručnjaka, vidiš da ti ovdje svi pišemo svoja mišljenja bez nekog stručnog znanja! :(
2017 05 23
> pepssi: > Enshure, a naročito plus advance verzija koja je namijenjena bolesnicima 65+ nije za zafrkanciju i s razlogom se propisuje kod liječnika i to isključivo na preporuku bolničkog specijaliste , ne može ga ni doktorica opće prakse prepisati sama na svoju ruku. > Ako je inače zdrava i uredna joj je krvna slika, može si napraviti puno više štete nego koristi, strada jetra ili bubrezi, uništi si probavu, a jako teško da će se udebljati na preporučenoj dozi za održavanje težine ili nadoknade vitamina/ minerala kod dokazane malnutricije. > Ni jedna odgovorna osoba u apoteci neće joj ga prodati bez recepta, a na recept se NE KUPUJE besplatan je nema ni participacije ako nema dopunsko, cijena koja je naznačena na pakiranju je cijena koja ide na teret HZZO-a, trenutna cijena 19,95 kn po bočici. > Preko 12 godina pijem razno razne varijante Enshura, znam što pričam i i definitivno nije za igru, a žalosno je da zbog onih koji ga očito ne trebaju i okolo prodaju ovako, osobe koje ga stvarno trebaju ne mogu dobiti jer liječnici sve više štede na pacijentima. Da li može malo detaljnije pojašnjenje vezano za taj Enshure napitak. Vidjela sam na internetu da je namijenjen kao dodatak prehrani za dobivanje kila... Naravno da je zdravije jesti sve prirodno i da treba maksimalno, koliko se može, izbjegavati "umjetne" preparate. Znam da se oštećenja jetre i bubrega mogu dogoditi uslijed uzimanja jakih lijekova, ali mi nije jasno kako ovaj napitak može uništiti jetru i bubrege? On također nije namijenjen za poboljšanje krvne slike i ne propisuje se za to.
2017 05 23
Pila sam ensure plus. Prvo po preporuci liječnika, a i sada znam kupiti kada vidim da se ne uspijem hraniti dobro i kada sam iscrpljena. Preporučam, da se pije po potrebi. Ukoliko si zdrava, dobro se hranis i imaš energije ne vidim razlog da bi trebala uzimati. Zadni put kada sam kupila je bio oko 13 kn. U tvojem slučaju ne hranis se dovoljno da se debljaš, pogotovo što si na poslu u pokretu i gubis kalorije. Preporučam ti da na poslu uzmeš hranu koju možeš jesti kada imas minutu pauze. Grickalice s visokim udjelom kalorija ili nešto što možes ponovo zapakirati ako ne stignes sve pojesti. A kada se vratis doma imaj obilnu ručak i/ili večeru Napravi si plan prehrane za cijeli vikend, praktično je... Što se vježba tiče, nipošto nemoj raditi kardio. Vježbaj mišiće s utezima ili slično. Osim što su mišići teži od sala, ne samo da će vaga pokazati više nego će ti tijelo biti zategnutije. Sretno i nemoj gubiti nadu prvi tjedan. Kada budeš vidjela prve kilice na svome tijelu sve ce biti vrijedno :)
2017 05 23
Skoro kao i ja , visoka 162 i samo 47 kg :(((( to je jos i dobro prije cca godinu dana sam imala jos 3 kg manje , nemoj se opterecivati kilazom,bitno je da si zdrava...
2017 05 23
Imam isti problem, 170cm/51 kg i živcira me to a ne mogu se udebljati, tj.vjerojatno bi uspjela s nekim ekstremnim režimom ali mi ga zivot ne dozvoljava, niti sam jedna od onih sto ide u ekstreme.. Od osnovne imam istu kilažu a sad su mi 23 godine. Pijem kontracepcijske godinama (naravno ne zbog debljanja nego drugih tegoba) i nisam dobila niti grama. Sto se tiče Ensure napitka, slažem se sa curama gore da nije nesto sto bi se trebalo preporučivati, meni su ga prepisali prije mjesec i po dana kada sam operirala krajnike i pila sam ga oko tjedan dana čisto da ne umrem od pothranjenosti i da mi tijelo primi dovoljnu dozu dnevnih nutrijenata. U ljekarni su također rekli da se ne bi smjelo ni piti vise od par dana za redom. Uglavnom, i ja zderem i ljudi ne mogu vjerovati kada vide koliko zapravo mogu pojesti al eto, ne prima se pa sam se nekako pomirila. Radim doma vježbe cisto da uz ekstremnu mršavost ne budem jos i mlohava nikakva pa gledam da učvrstim noge i guzu 😄 Sretno u debljanju!
2017 05 24
mene su pilule udebljale 13 kg, ali to je samo nakupljena voda, nista drugo, nisam se uopće htjela udebljati ali moram ih piti radi zdravstvenih problema nnažalost, nadam se da cu cim prije prestat, tako da pilule ne preporučam, jedi i trpaj u sebe koliko ide, cim vise ugljikohidrata
2017 05 27
I ja sam pila Ensure, isto zbog zdravstvenih problema (sumnjali su na Chronovu bolest), i bila sam strašno mršava. Morala sam ga prestati piti jer mi je uzrokovao gadne probleme sa probavom, baš kao što pepssi kaže - to je ČISTA kemija. Na kraju sam se uspjela malo udeblajti sa zobenim pahuljicama, koje sam jela svakodnevno i dodatkom B kompleksa koji mi je još potaknuo apetit i sredio probavu i imunitet.
2017 06 08
probaj jesti vise ugljikohidrata u kombinaciji s masnocama, to bi trebalo upaliti..takoder moras znati koji ti je bazalni metabolizam i tdee te na taj broj dodas 500kcal nemoj jesti gluposti nego sto zdravije npr: masnije meso + krumpir, nekakav razeni ili integ. kruh s maslacem, orasi i med, zobene sa vocem i orasastim plodovima...itd masti + uh = debljanje :)
2017 06 12
Mislila sam da sam jedina koja se ne mogu udebljati 😂 Ja sam svasta probala i nista. Takav metabolizam
2017 06 20
1 2