Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Ljepota, stil, zdravlje /

Njega tijela, ljepota, kozmetika /

Pramenovi kod kuce

Zdravo cure. E sad me zanima da li je neko od vas radio doma pramenove, i kako ih je radio, i kako je bio zadovoljan istima ? :D Razmisljam da ih radim sama doma, i 50 % sam za otic frizeru a 50% za probat po prvi put doma.. Najveci problem mi je pronaci dobrog frizera koji zna sto radi. Zadnji put sam imala katastrofu na glavi i kad sam otisla na popravak kod šefice, kosa mi se dosta napatila.
2017 06 02
Ako nisi frizerske struke ne preporucam da ista kemijas sama jer nije jednostavno kako izgleda,mozes ispast u svakakvim bojama/nijansama i debljinama ;širinama..a ako i jesi opet je bolje da ti frizer napravi jer nemozes sama sve ni dohvatiti. :)sretno kako god odlučiš
2017 06 02
Ja sam uz tebe ;) Kupila sam si jednom od Loreala tu neku boju za pramenove, prekrasno je bilo, dobiješ i neku četkicu baš za pramenove. Samo što imam kosu do ramena i bilo mi je previše boje pa sam ofarbala cijelu kosu, ne samo pramenove. Sve u svemu bila sam zadovoljna Išla sam jednom na preljev kod frizera, uzeo mi je 300 kn i napravio gore nego što sam ja, nikad si ne uspijem u salonu izabrati boju. Jedini problem mi je i u dućanu pogoditi koju boju želim, ali opet lakše prefarbati to i potrošiti 60-80 kn nego kod frizera dva puta po 300.
2017 06 02
Mozes pokazati kako izgleda da kutija od loreala za pramenove?> TinTina987: > Ja sam uz tebe ;) > Kupila sam si jednom od Loreala tu neku boju za pramenove, prekrasno je bilo, dobiješ i neku četkicu baš za pramenove. Samo što imam kosu do ramena i bilo mi je previše boje pa sam ofarbala cijelu kosu, ne samo pramenove. Sve u svemu bila sam zadovoljna > Išla sam jednom na preljev kod frizera, uzeo mi je 300 kn i napravio gore nego što sam ja, nikad si ne uspijem u salonu izabrati boju. Jedini problem mi je i u dućanu pogoditi koju boju želim, ali opet lakše prefarbati to i potrošiti 60-80 kn nego kod frizera dva puta po 300.
2017 06 04