Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

mojekrpice.hr /

Ideje /

Odustajeeeeeem

Dosta mi je ove stranice.... Kupim bijele starke, cura ih strpa u S, paket puknu sa svih strana kod prstiju. Kupim "Zara" crne hlače 38 (inače nosim 36 svugdje osim zara/bershka jer su modeli manji), dobijem Fishbone vel. 29, što je cca 40, i, naravno, velike su mi. Ajbok krpice. Ako netko želi nešto moje, ne obazirite se na cijene, sve ide po 10-20-25 kuna i gasim profil. Ugodno ljeto, drage žene :")
2017 06 14
Neeeeeeiiiiidiigoooooraaneeee
2017 06 14
Tak će nam bit sve dok ne shvatite da to treba napisati u povratnim ocjenama.
2017 06 14
ajoj, pa možda je to bila samo loša faza....možda te čeka kupovina iz snova....
2017 06 14
O Boze pa sto je ludaca mislila , di ce starke stat u najmanju kutiju -.- , a ovo sa hlacama je cista prevara , svaka druga stvar je Zara ili Mango ..nego nadam se da si u oba slucaja trazila povrat novca
2017 06 14
Čitati dobro povratne i točno dogovoriti način slanja!🌺🌺🌺🌺
2017 06 14
> SilaVila: > Čitati dobro povratne i točno dogovoriti način slanja!🌺🌺🌺🌺 kao što ćemo i mi čitati povratne koje je monifik ostavila tim dvjema guskama i upozorila nas sve na njih. Oh ne, pa nije ostavila ni negativnu ni čak neutralnu :o My bad, ipak nema upozorenja.
2017 06 15
I ja ću ugasiti profil,pa ako nekoga nešto zanima od artikala neka se slobodno javi.Profil ce biti aktivan do 01.07.2017. Lp svima
2017 06 15
> SaraKedavra: > > SilaVila: > > Čitati dobro povratne i točno dogovoriti način slanja!🌺🌺🌺🌺 > kao što ćemo i mi čitati povratne koje je monifik ostavila tim dvjema guskama i upozorila nas sve na njih. > Oh ne, pa nije ostavila ni negativnu ni čak neutralnu :o My bad, ipak nema upozorenja. Ne pilaj. To zahtijeva trud i svijest o zajednici. Bože tebe...:p
2017 06 15
> SaraKedavra: > > SilaVila: > > Čitati dobro povratne i točno dogovoriti način slanja!🌺🌺🌺🌺 > kao što ćemo i mi čitati povratne koje je monifik ostavila tim dvjema guskama i upozorila nas sve na njih. > Oh ne, pa nije ostavila ni negativnu ni čak neutralnu :o My bad, ipak nema upozorenja. Joj huehuehe, vi "smiješnice" sa svojim otrovnim ironijama ćete mi faliti kao treće oko u glavi :") Prva cura sa starkama je odmah ponudila povrat, neću joj pisati ništa, a s drugom raspravljam još uvijek i ako nastavi ovako dobit će povratnu sigurno. Eto, da vam dušice budu na mjestu : )
2017 06 15
> Monifique: > > SaraKedavra: > > > SilaVila: > > > Čitati dobro povratne i točno dogovoriti način slanja!🌺🌺🌺🌺 > > kao što ćemo i mi čitati povratne koje je monifik ostavila tim dvjema guskama i upozorila nas sve na njih. > > Oh ne, pa nije ostavila ni negativnu ni čak neutralnu :o My bad, ipak nema upozorenja. > Joj huehuehe, vi "smiješnice" sa svojim otrovnim ironijama ćete mi faliti kao treće oko u glavi :") > Prva cura sa starkama je odmah ponudila povrat, neću joj pisati ništa, a s drugom raspravljam još uvijek i ako nastavi ovako dobit će povratnu sigurno. > Eto, da vam dušice budu na mjestu : ) Nemoj se zajebat ko lani kad si odlazila. :') Ostani i skupljaj i dalje takva iskustva. Zahvali samoj sebi. I onima koje posluju poput tebe. Ovo se odnosi na povratne.
2017 06 15
Ti vodiš evidenciju, siroče moje... ali bravo za ažurnost podataka! I otišla sam, nema me na forumu zbog tebe i tebi sličnih, a ulogiram se zadnjih godinu dana jednom mjesečno, ili eventualno ako na mejlu vidim da mi je netko poslao poruku. I da, nije lijepo preprodavati odjeću kupljenu u second hand shopovima... pec pec :")
2017 06 15
> Monifique: > Ti vodiš evidenciju, siroče moje... ali bravo za ažurnost podataka! > I otišla sam, nema me na forumu zbog tebe i tebi sličnih, > a ulogiram se zadnjih godinu dana jednom mjesečno, ili eventualno ako na mejlu vidim da mi je netko poslao poruku. > I da, nije lijepo preprodavati odjeću kupljenu u second hand shopovima... pec pec > :") što mislite da bi to stvarno netko radio?? pa dok sve izabereš, pa uslikaš....onda izmjeriš i opišem...i onda rizik hoćeš li uopće nešto prodati i zaraditi 20 kn?? to je stvarno posao za jako strpljive kojima je u životu dosadno..
2017 06 15
> Monifique: > I da, nije lijepo preprodavati odjeću kupljenu u second hand shopovima... pec pec imaš li ti dokaze za to što tvrdiš ili samo ponavljaš kao papigica ono što si pročitala negdje?
2017 06 15
> Monifique: > Ti vodiš evidenciju, siroče moje... ali bravo za ažurnost podataka! > I otišla sam, nema me na forumu zbog tebe i tebi sličnih, > a ulogiram se zadnjih godinu dana jednom mjesečno, ili eventualno ako na mejlu vidim da mi je netko poslao poruku. > I da, nije lijepo preprodavati odjeću kupljenu u second hand shopovima... pec pec > :") Je. Vodim evidenciju. Evo i s lustera visim dok citam tvoje kukulelekanje. Imam krila. Jesi ljubomorna? Jesi za zamjenu? Moja krila za tvoje rogove koje ti nabije ko stigne? :')
2017 06 15
1 2 3