Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Ljepota, stil, zdravlje /

Zdravlje /

Odstranjivanje madeža

Evo sam se vratila od dermatologa i pošteno me isplašila.. Imam na trbuhu i leđima više onih ružnih izbočenih smeđih, ali takvi su mi od rođenja, s tim da je jedan kroz zadnje vrijeme malo promijenio boju i sad me šalje kirurgu na odstranjivanje i phd. Moj doktor radi popodne pa ću vidjeti kad ću doći na red, rekla je vjerojatno u 9. mj. jer to ljeti baš i ne rade. Zanima me jel ih tko odstranjivao već, kako to izgleda.. ?
2017 07 05
Da ljeti baš i ne rade takve zahvate, jer opčenito više se znojimo, i vrućine su, bar su tako meni rekli, zahvat nije nešto bolan, dobije se lokalana i dr. obavi svoje, i to je to, svaki drugi dan na previjanje, za cca 10 dana se skidaju konci i obično tada bude gotov phd nalaz :)
2017 07 05
Ne boli ništa, bez brige. A da je nešto alarmantno rekla bi ti dr i uputila te odmah bez obzira što je ljeto.
2017 07 05
Hvala cure :) Ma voljela bih da me odmah sutra naruči, samo da to bude što prije gotovo i da znam.. ali što je tu je. Tješi me što je rekla da nije ništa hitno, ali da sam u rizičnoj skupini i da ne smijem na sunce ni slučajno. Sad mi je čak lakše i što ne idem na more ,:)
2017 07 05
Skidala sam ih bar 7-8., dvako malo je neki rizičan. Stabi flaster kad ideš na more i to je to
2017 07 05
Ja sam skidala cijelu zimu! imala sam 6,7 za skinuti. Moj dr. opće prakse mi je dao uputnicu koja vrijedi za sve zahvate i traje godinu dana, tako da nisam ponovno morala vaditi. Dakle, sve kako je katarina777 rekla- kirurg, lokalna. Meni je kirurginja ubadala lokalnu na par mjesta oko madeža i na kraju u sam mladež. Doslovce isti tren djeluje, i već 2,3 ubod injekcije ne osjećaš. Odmah mi ih je skidala, zašila, stavila hidro-film- foliju koja ne propušta vodu, da se mogu tuširati. Zahvat naravno, ne osjećaš, a poslije ne boli. Previjanje svaka 2 dana, ja sam išla kod nje, ali inače se ide kod svog dr. opće prakse. Malo smeta svrbež koji se javlja nakon par dana, taj dio mi je bio najgori. Skidanje konaca- na leđima za dva tjedna, na stomaku tj. prednjem dijelu tijela za 8 dana. Rezultati PHD analize budu kod nas za 2 tjedna. Ožiljak jer minimalan i nakon par mjeseci izgleda kao malo svjetlija crtica.
2017 07 05
Odmah mi je lakše čim ne boli, grozna sam po tom pitanju x-) Al me napalo svašta nešto ove godine, nikad kraja pa sam malo luda.. hvala svima :*
2017 07 05
Boli samo ubod lokalnog anestetika😛
2017 07 05
Toliko mogu podnijeti ,:) dr mi savjetuje da ih zamolim da mi što prije to obave i da ne čekam 9. mj. jer su na trbuhu i nisu izloženi suncu, idem se ujutro naručiti pa ću vidjeti što će mi reći.
2017 07 06
Nece se inficirati,treba samo savove odrzavati cistima + Vivapore flasteri(u ljekarni)su vodootporni pa se moze bezbrizno s njima i u more/bazen ;)
2017 07 06
Hvala puno na savjetima! Ipak sam naručena za sutra u 7:10 pa držite fige ;)
2017 07 10