Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Informacije za korisnike /

Klubovi, sastanci istomišljenika /

Gdje su novci??

Znači cura uplati za artikal novce putem pošte, općom uplatnicom. Novca nema na računu. Pošalje preslik uplatnice i skužim da nedostaje broj u pozivu na broj a uplata prošla na pošti... Zar nije sistem trebao alarmirat da manjka broj? Ako je pak uplata prošla gdje bi bili novci i ima li tko ideju što sada???
2017 09 23
Zašto ti je bitan poziv na broj, koristiš neki specifičan račun za uplate? Da li poziv na broj usmjerava lovu s računa banke na tvoju npr. štednju ili tome slično? Ako je to tako, onda je lova na računu banke. Ako to nije tako, onda je lova negdje u pošti. Sustav ne može "alarmirati" ako se uplaćuje u drugu banku, nema sistema provjere da li je IBAN ili poziv na broj, ime, prezime, išta od toga točno, samo da ima dovoljno brojeva u IBAN-u i da su model i poziv na broj napisani u ispravnom formatu.
2017 09 23
Nije specifičan, ima dosta cura takvu karticu. Iban je od banke, poziv na broj preusmjeri na račun. Jedan broj je manje, nije krivo upisano već nedostaje, a ipak treba ispuniti određeni broj kućica. Meni su nekoliko puta rekli da nije ok kad su oni krivo pretipkali, jednostavno ne prođe i traži ponovno, zato ne kužim kako nije i u ovom slučaju bilo tako? Značinovci bi trebali biti na banci?
2017 09 23
Ukratko, nema dovoljno brojeva a kao prošlo???
2017 09 23
Nije definirano koliko brojeva mora biti u pozivu na broj (samo da je max. 22 znamenke), zato je prošlo. Novci su u tvojoj banci.
2017 09 23
Aaaaa, ok, hvala hanami na pomoći. Cura je išla do pošte ionako vidit. Nadam se da bude ok.
2017 09 23