Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Ljepota, stil, zdravlje /

Zdravlje /

HERBALIFE pozitivne i negativne posljedice - ISKUSTVA?

Naslov sve govori, molim Vas iskustva. Čula sam puno i negativnih i pozitivnih komentara pa molim da se jave one cure koje su koristile. Nemam puno kila za skinuti (samo oko stomaka), nemam vremena baš za neko vježbanje, a voljela bi to dovesti u red pa sam mislila sa ovim-brže je. Ne bi voljela upropastiti zdravlje pa molim iskustva. Hvala. :)
2018 02 07
Iskreno koristila sam i to je obično bacanje novaca. Bar moje mišljenje je da je to zivi otrov. Velika kompanija imaju jako dobre reklame, kao npr. Coca-cola također otrov ali dobar marketing čuda radi. Zato ti preporucujem zdrava prehrana tjelovjezba i problem riješen. Herbalife je za one koji imaju višak novaca i vjeruju u bajke. Bar po mom iskustvu. Dok nisam promjenila prehranu dodala tjelovjezbu stajala sam na nuli.
2018 02 07
Jako sam protiv toga, nemojte ako Boga znate. Moja sestra je zavrsila u bolnici radi tog, branje novca od naivnih ljudi. Jako lose iskustvo, ne bih nikome preporucila. Kakav Herbalife, voda s limunom cuda cini 😊 naravno uz uravnotezenu prehranu, ne mozes pojest cijelu Milku i onda limuncic 😂 Moj savjet: ustedite si novac i sacuvajte zdravlje ono je neprocijenjivo.
2018 02 07
Glupost isto kao i tablete i oblozi za mrsavljenje. Ne bacajte novac na takve stvari. Ako zelite izgubiti kile onda jedite malo bolje i krecite se vise, ako je moguce. Mozda ce potrajat da skinete (oviseci gdje se prvo debljate) ali za takve stvari ne postoji "brzi" nacin.
2018 02 07
Smece. Beskorisno,stetno,papilova.
2018 02 09
I mislila sam da je smeće. Nisam baš pobornik bilo kakvih dijeta, mislim da ću smanjiti unos slatkog i kruha i počet sa vježbanjem, bar malo da se pokrenem. Nikad nisam bila sklona debljanju ali puno sam hodala tijekom cijelog života, otkad radim u drugom gradu ulijenila sam se i svugdje autom idem. :/
2018 02 09
Eto,sve ti je jasno 😉
2018 02 09
Samo malo pripaziti na prehranu (ne mora biti ništa drastično) i malo više se kretati - već to će dati rezultate. A ovaj Herbalife je prevara globalnih razmjera. Neke moje kolegice su nasjele... i sve redom kasnije požalile.
2018 02 09
Od nekih poznanica sam čula da su imale gadnih hormonalnih poremećaja nakon što su prestale piti Herbalife :/
2018 02 09
Obično taj brži put ka mršavljenju ne znači i zdraviji. Malo izregulirati prehrani i početi trenirati. Ima svakakvih vježbi na youtube za kucni trening bez poteebnih rekvizita i 20min je dovoljno. Jer svatko može imati min 20min za sebe na dan (ne škicaj face ili instagram 5 puta dnevno sa izlikom samo da vidim sta ima jer svaki put zaglibis barem nekoliko min...umjesto turske sapunice ili big brothera odi odraditi trening itd. )
2018 02 09
jedi malo skidaj salo :)
2018 02 13
Izbaci kruh, tj brasno ovo nase koje se koristi najcesce, secer i neke rafinirane proizvode ... ali po mesu udri :) Puno vode pij, i kreci se ...
2018 02 21
Tablete za mršavljenje - euhealth24.com/hr/drug/xenical-generic Vjeruj mi, djeluje. Imam 32 godine, probala sam svega i to je jedini suplement u mojem životu, koji sam isprobala i koji stvarno iskopao kilograme i drži me iz daleka.
prije 18 dana, 19:05