Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Ljepota, stil, zdravlje /

Njega tijela, ljepota, kozmetika /

eksfolijantI za lice?

Pozdrav, itko koristio eksfolijante? Ako da, koje? Iskustva, preporuke?
2018 09 04
Koristila sam Paula's Choice BHA liquid i bila sam zadovoljna, sad koristim COSRX BHA Power Liquid, ali ne čini mi se da ima nekog efekta, a dosta je hvaljen na internetu. Neko vrijeme sam koristila i masku od čaja hibiskusa i ako se dobro sjećam bilo mi je dobro samo nije mi se dalo redovno koristiti ,:) Sad, ne znam u koju svrhu želiš koristiti, ja sam koristila najviše za zatvorene komedone.
2018 09 04
E i ja bih tocno u tu svrhu. Gledala sam svasta, razmisljala sam o Ordinaryju, ali sam onda naisla na Skintegru o kojoj sam citala dobre recenzije.. ali to su recenzije na njihovom FB pa sam ipak skepticna
2018 09 04
Jesi li isla kod kozmeticara na ciscenje prije pocetka koristenja?
2018 09 04
Nisam isla kod kozmeticara. Paula's Choice mi je bio super za zatvorene komedone tako da bih to preporučila. Cosrx sam odlučila isprobati jer je jeftiniji i čitala sam da je super baš u tu svrhu, ali meni nije bio učinkovit. Koristim ga oko 2 mjeseca. Sad sam počela retinol jer bi isto trebao biti super za prištiće. Vidjet ćemo :)
2018 09 04
Ja sam koristila (I sad sam ponovo kupila) Skintegrin Clarion. Smanjuje pojavu zatvorenih komedona i pristica. Imam mjesovitu/masnu kozu tako da mi nije isusivao kozu, naravno nakon nanosenja je potrebna hidratacija. Na hormonalne akne i mitesere na nosu mi nije djelovao. Sad pijem hormonske pilule i dosta mi se lice procistilo pa mislim da ce kobinacija s Clarionom biti pun pogodak. :) Jedino sto mi je problem pronaci dobru spf zastitu (uvijek me oci peku) pa ako neko ima preporuku?
2018 09 04
Hej! Ja narucila Tria light iz Skintegre! Zakon kremica. Odmah nakon prvog nanošenja mi se smanjilo crvenilo od pristeva na kozi i popravilo opcenito stanje, a koristim tek 3 dana... znaci wow😍 vrijedi svake kune...:)
2018 09 05
> kupujem123: Jedino sto mi je problem pronaci dobru spf zastitu (uvijek me oci peku) pa ako neko ima preporuku? Ovu koristim od proljeća: RoC Soleil Protect Anti-Brown Spot Fluid SPF 50+ Super mi je bila, ali nisam sigurna bih li ju preporučila jer možda mi je povećala broj zatvorenih komedona. Ne znam je li ona bila uzrok ili nešto drugo. To sam primijetila tek nakon par mjeseci korištenja, ali promijenila sam i tekući puder pa je možda on bio uzrok :/ Fluid je mat, lijepo se upija i ne isušuje, super je ispod šminke tako da mi je baš žao ako je on uzrokovao ZK. :( I ja tražim preporuku za neku novu kremu, za sad razmišljam o Biodermi.
2018 09 06
Ja isto nemam preporuku za dobar spf.. sve do sad mi je bilo li-la
2018 09 09
I mislim da cu si naruciti Lumion od Skintegre, ali cu zapoceti u 10.mj s koristenjem
2018 09 09
Ja koristim Skintegrin eksfolijant Clarion i uz to Superbu C (serum s vitaminom C). Odlične proizvode imaju! Meni Clarion zaista pomaže. :)
2018 09 10
Ja imam neku prirodnu kremu za lice s spf, ali isto nisam sigurna kolika je ucinkovitost 😕
2018 09 11
Za začepljene pore koristim jednu večer Avene Triacneal expert emulziju, drugu večer Uriage Hyseac K18, pa treću nahranim uljem ploda divlje ruže (što sam uvela zbog blagog crvenila oko nosa nakon korištenja ove kombinacije). Napravila sam pauzu preko ljeta, pa sada nedavno ponovo krenula i zbilja je golema razlika. Samo se koža treba naviknuti... Za zaštitu od sunca imam i preporučujem Uriage Hyseac spf 50+.
2018 09 15