Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

mojekrpice.hr /

Ideje /

Bok curke,jedna ideja

nije me jako dugo bilo na krpicama,ali sad kad sam trudna i dosadno mi je kuci za poludit, evo me.. doduse u njemackoj sam, ali pokusat cu se s vama dogovoriti. Naime jakoooo puno imam robe i svega sto vise ne nosim,ili pak nikad nisam ni nosila, a tu nekako slabo ljudi kupuju to, a i nema pretjerano nekih stranica gdje se roba moze prodavati. pa sam dosla na ideju da pokusam ovdje i pitam za savjet. naime ja bi prodavala robu odavde di jesam, a uplata bi isla na racun moje seke ili mame u hr. Sto se tice postarine postarina bi bila kao da vam postom saljem iz hr. mozda ste malo skepticne, ali eto izasla bi u susret nekome kad pocnem prodavati i poslala bi artikl prije uplate, tako da steknete povjerenje. molim bez ruznih komentara,samo savjeti. hvalaa
2018 09 14
Mislim da ti je ideja odlična, samo naprijed 🤗
2018 09 14
Pt iz bilo koje dr.drzave ne moze biti ista kao slanje unutar Rh. Pt je minimum 10e, malo sam i rekla jer je uglavnom bio oko 15, ali ajde nek bude neka minimalna tezina 10e.
2018 09 14
zasto ne...samo naprijed..pozdrav
2018 09 14
Mislim da vam se to ne isplati.
2018 09 14
ako biste vi snosili ostatak poštarine zbog druge države na jeftinije stvari bi vam bilo potpuno neisplativo... ovaj kupaći koji imate potencijalnu korisnicu bi došao 160 kn, a pola bi od toga progutala poštarina...imate li u Njemačkoj nekakve razmjene odjeće? Možda tamo možere prodati u Second handu---naši Second handovi ne otkupljuju baš...zato su kod nas sve normalne žene na Krpicama..
2018 09 14
Uf provjerite još jednom ovo za poštarinu... Mislim da bi vas ipak izišlo puno više...
2018 09 15
Ja sam slala curi nekidan paket za Njemacku i izaslo me 70 kn Ali ovo nije stranica za neku zaradu vec razmjenu i prodaju za manji iznos od onog koji smo platile u ducanu, jer ipak se ovdje prodaju nosene second hand stvari ( iako su str preplavile zarine stvari sa web shopa koje su se mogle kupit po 39 kn😂) Ako imate volje i zelje snositi tolike troskove svaka cast👍🏻 Ali slazem se sa sanjaurban da za jeftinije stvari nije isplativo nikako, onda je mozda bolje da to gore nekome poklonite kome je potrebno😊 Kako bilo, sretno vam😊
2018 09 15
zašto ne pošalješ sestri robu pa da ona šalje odavde----
2018 09 15
dobra idejica,vrijedi pokusati :") :")
2018 09 17
Moja baka živi u Austriji i nisam bas sigurna da je tako. Možda nije loša ideja da slikaš i vodiš stranicu, a sestri daš da šalje. Ti možeš i kreirati pošiljku za Tisak tako da joj samo proslijediš mail i kažeš joj što da spakira ;)
2018 09 20