Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Svakodnevica /

Društvena događanja /

Zagreb- cvijece za vjencanje

Pozdrav, udajem se u 6. mj i u potrazi sam za cvjecarkom koja je dobra, a nije pretjerano skupa. Bit ce 100 gostiju (12 stolova) Na svakom stolu bih 1 visoki aranzman u vazi, mali aranzman za auto, buket za mene, i ukrasen stol mladenaca (bez ukrasavanja kod kuce jer cemo se naci u crkvi, bez ukrasavanja crkve i ostalih dodataka) Dosad sam dobila jako skupe ponude (16 tisuca kuna za gore navedeno, itd..), a to mi je previse za ono sto sam trazila. Molim vas, buduci da nisam neka organizatorica, ako znate neku cvjecarku koja radi lijepo i moderno, a ne udara opasne cijene pa ako prodje, prodje..... javite se! Hvala P.s. mislila sam nesto ovako na svakom stolu. ![](http://upload.mojekrpice.hr/hr/images/message/1b19c6f2a930837c0a4bc45080ca6eb2.jpg)
2019 12 26
Cvjecarnica Artemida. Jako profesionalni, odgovorni. Sve u detalj se s njima dogovorite. Možete im reći maksimalnu cijenu koju bi platili za nešto pa vam ponude što sličnije tome ako vaše želje nisu u tom cjenovnom rangu. Mi nismo uzimali tako guste aranžmane za stol, ali su bili toliko visoki i sličnog oblika. Takoder smo imali 12 stolova i isti broj ljudi. Imala sam vijenac u kosi kao i djeveruse, veliki buket i girlandu na stolu mladenaca. Mislim da je bilo oko 4000.
2019 12 27
Hejj, nisam iz Zg, ali vam mogu reci svoje iskustvo iz prve ruke jer sam prosle godine imala vjencanje i reci cu vam sto mi je rekla cvjecarka koju smo angazirali. Cvjecarka mi je rodbina tako da mi je sve iskreno i detaljno objasnila. 🙂💐 Sve vam ovisi i o cvijecu, ako nije sezonsko, tada zna biti cijena 50 kn po CVIJETU (pretjerivanje po meni) 🤷🏼‍♀️ Ja sam htjela bozure i hortenzije u vrijeme kad im nije sezona i cijena je bila 50 kn po cvijetu, tako da sam odustala. Tako da nije ni cudo da vam je rekla takvu cifru. 😐 Najjeftiniji buketi za mladenku su 350 kn (takva je cijena u gotovo svim cvjecarnama). Po tome, ova vaza koju ste stavili kao primjer mogla bi kostati isto toliko ili jos vise jer je stvarno bogata i puna cvijeca. Tako da bi mogli i ocekivati neku malo vecu cijenu sto se tice toga. Ako vas zanimaju jos neki detalji javite se u inbox. 😊
2019 12 27
Prestige-line . hr (tu su ponude i okvirne cijene)
2019 12 27
Moj savjet je da si unaprijed odredite cifru do koje možete ići i dođete s pitanjem u cvjećarni što se može prirediti za tu cifru. U cvjećarni će vam ponuditi što imaju u tom cjenovnom rangu i što mogu ispuniti. Ako dođete samo pitati, bez cijene, uglavnom vam bude to i to pa još nešto pa još neki dodatak itd. i tako često i nabiju cijenu. Isto tako je s buketima, čim kažete da je za mladenku odmah im je cifra veća, jer ipak je to poseban dan itd... a kad kupujete običan buket i kažete cifru za koliko ćete, možete dobiti sličan buket ili čak i ljepši. I da, određeni zahtjev za cvijećem stvarno povisuje cijene.
2019 12 27