Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Ljepota, stil, zdravlje /

Zdravlje /

Herpes - česti gost

Drage dame, nadam se najprije da je tema na dobrom mjestu. Upravo sam otkrila herpes u nosu. Ne nije bubuljica, mjehur je i iz prakse znam da je to herpes. Problem je što ja te herpese dobivam najmanje 4 puta godišnje i najčešće ispod nosa i to izgleda kao 10 bubuljica na jednom mjestu. Također i na usni dobijem. Pogotovo kad je zima. Ja zaista više ne mogu s tim i ne znam kak da oni meni prestanu iskakat. Jeli imo netko s tim problema i kako ga se riješio? Uvijek mažem s kremom Herplex i evo trenutno gledam u nju jer ju uvijek imam kod sebe baš zato što je herpes moj česti gost. I one flastere stavljam al taj proces prođe tek za tjedan i po dana a ja s tim odvratnim herpesom moram među ljude. Znači plače mi se više od toga, pomoć molim vas. Neke tablete, nešto, bilo što :( Ne želim uopće vidjeti zle komentare jer ću vam jednu dozu herpesa poslat poštom. Ozbiljno. I još ćete vi platiti poštarinu. Hvala cure unaprijed :)
2013 10 01
točno znam o čemu pričaš, moj brat svako malo je u herpesu [:vrti] mama mu je preko kolegice nabavila neku malu kremicu koje inače nema za kupiti u ljekarni i to maže dan dva i prođe [:zaljubljen]
2013 10 01
Koja kremica? Evo baš mi je javila jedna korisnica da postoje tablete preko recepta za ta čuda grozna pa ću se i oko toga malo više raspitati.
2013 10 01
imunitet ojacaj kako god znas, mom decku isto izbije cim ode na trening a prije nije popio neke vitamine...jedna moja kolegica je koristila nesto na bazi meda, domace nesto
2013 10 01
Ljudi u kojima čuči virus herpesa nažalost ce se druziti s njim citav zivot. Nema tu lijeka, mozes samo pazit na ono sto ga aktivira. Meni izbije na usni ako dobijem temperaturu ili ako mi jako padne imunitet. Herplex je super ako ga stavis cim osjetis da se pojavljuje, a oni flasteri su mi bezveze. Za tablete sam cula da su super pa probaj pitat u ljekarni
2013 10 01
Vidiš, vidiš ima smisla. Ja se inače dosta često razbolim, čim malo noge nahladim il kao danas stojim na kiši 10 minuta u tankoj jaknici i čekam tramvaj. Možda mi je zato i izbilo. Opet. Probat ću nešto uzet i za imunitet, u svakom slučaju nije na odmet.
2013 10 01
Mozda bi trebala otici u ljekarnu i traziti tablete za imunitet. S obzirom da vec imas virus herpesa u sebi, on se aktivira kad ti padne imunitet. A imunitet ti pada u stresnim situacijama, dakle ako studiras pred ispit ili ako imas problema na poslu. Mislim da su ti tablete jedini nacin rijesavanja aktivacije virusa, i dakako kreme kojima ga mazes kad izbije. Moja sestra se godinama sa herpesom zaje***va, nije vise znala sto da radi, stalno joj je izbijao. Izgleda je nekad ko zombij, pola usne i dio nosa joj je znao uhvatit. Isla je i na neka testiranja ali su joj rekli da je to iskljucivo radi stresa i da se proba ne sekirat (mos mislit kak to mozes kad studiras). Otisla je u ljekarnu i kupila par tableta i neke sumece i ne pojavljuje joj se sad vise. Jednom-dva put godisnje. Ali nastavila je piti te sumece, ne bas svaki dan ali cesto ih pije. Vrijedi probat, mozda si uspijes malo imunitet srediti :)
2013 10 01
Ne, Aleks, odbijam da u meni čuči TO. Neće. E bogami ću ga se rješiti. Znači jednom mi je bio i na gornjoj i na donjoj usnici i spajali su se kad spojim usne. Uopće neću pričati da iz kuće nisam izlazila kolko je to odvratno i kolko se nisam mogla gledat u ogledalo.
2013 10 01
Brankice, definitivno ću to probati, kao što sam i prije napisala nikako nije na odmet, dapače. Da, da znala sam i ja dobiti u stresnim situacijama sad kad bolje razmislim. Ma joooj... Jao dame baš vam hvala na savjetima :) Victory, baš ću pogledati :) Tnx :)
2013 10 01
Jbg, dok sam ja pisala ostale cure su rekle sve sto trebas. Nek te tjesi sto je taj tip virusa na usni, da nije onaj dolje [:vrti]
2013 10 01
Ajoooj :( :( Ma stvarno mrzim te izrasline po faci kad počnu napadati pa to je za plakat. Mrzim to. Ponajviše kad moram negdje važno biti pa još neka naslikavanja (svatovi npr. da,da... kad se samo sjetim..) Ma žene obožavam vas!
2013 10 01
držim fige da će brzo proć [:zaljubljen] mene nervira prištić na licu kad mi izbije pa si onda mogu misliti kako je tek vama s herpesima [:znoji] [:zaljubljen]
2013 10 01
i ja imam ta mala govna cesto...super su mi oni flasteri comped (ili tako nešta) nabrže mi sa time prođe... inace, pijem puno biljnog caja i vodu sa limunom (bez šecera) non stop.... bilo ljeto,bilo zima! otkada to prakticiram,rjeđe mi izbija!
2013 10 01
Da, da flasteri al majke ti koštaju oko 100 kuna, za te novce si kupim nove trapke... :( Godišnje dam za to oko 400 do 600 kuna znači GROZNO. Probat ću ja sve metode koje sam dobila ovdje pa ćemo vidjeti kak će biti.
2013 10 01
kolko znam herpesa se nemres rijesit... jer je to virus isto kao i kod mene afte... to proradi kad padne imunitet i to ce ostat do kraja zivota ista stvar s herpesom
2013 10 01
1 2 3