Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Svakodnevica /

Dućani, artikli, rasprodaje /

Info. FB prodaja

Pozdrav , pitanje za cure koje prodaju odjeću na FB. Dali imate određene grupe gdje ide super prodaja odjeće ??? Ja sam u par grupa ali još ništa nisam prodala osim u grupi aukcije "daj babi kunu" ali tamo je dosta slaba zarada doslovno pokloniš odjeću za par kn .... Koje vi grupe koristite za prodaju?? :")
2021 05 11
Ja uspijem prodati nešto na Facebook Marketplaceu, a od grupa za prodaju je moje iskustvo da je jako puno pitanja i odugovlačenja, a malo realiziranih prodaja. Krpice su mi ipak najdraže. :)
2021 05 11
Imala sam dva ili tri pokušaja kroz grupu Moje Krpice hr (nova), ali bez nekog uspjeha... Čini mi se da se prodaju samo skroz jeftini artikli. Iskreno - nema šanse da bi trošila vrijeme na poštu/Tisak zbog 5 ili 10 kn po artiklu. Stvari koje toliko ''cijenim'' nosim na reciklažu ili poklonim - ovisno o stanju. Nemam astronomske cijene predmeta koje prodajem, ali sniješno mi je spuštati cijene za robu na 10-ak kn samo da se proda. Postavila sam neke oglase na Marketplace, u kratkom roku sam prodala 5 artikala koji su mi ovdje bili u ponudi dosta dugo... Marketplace mi se čini bolja opcija od raznih fb grupa
2021 05 12
Ako imate robu manje vrijednosti, možete probati u tim raznim aukcijskim grupama, ima i Crvena kraljica gdje je početna cijena 30 kn Probajte i na njuškalu i na aukcijama Tako je teško nešto prodati Da bar imam vremena i kreativnosti da neku odjeću prenamijenim Žao mi je bacati u kontejner za tekstil ili u H&M na recikliranje,ali možda i bolje da ju recikliraju, pa da ju netko nosi, nego da meni stoje Žalosno je da se u second shoppu ne može prodati
2021 05 13
namještaj i stvari za dom na fb-u super prolaze - njuškalo mi je nula bodova u zadnje vrijeme... i ne trebate čak biti ni u nekim grupama, marketplace je dovoljan :") iskreno, imam više sreće sa prodajama na fejcu nego tu....nekako je sve brže i konkretnije i definitivno manje prevera :")
2021 05 16
Hvala vam žene , mah ja sam probala na fb u ovom tjednu oglasiti putem grupa ali ništa od prodaje ... puno vam hvala na inf ipak ću ostati na krpicama , ako ništa drugo vidim da zamjene idu bolje od prodaje :") x-)
2021 05 16
Ja sam u zadnjih nekoliko dana prodala par stvari preko grupe Moje Krpice hr (nova). Preko Marketplacea sam isto znala prodavati. Kozmetiku u grupi Kozmeticki hrelic. Nesto u Zara aukcije grupi.
2021 05 19