Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Svakodnevica /

Škola, fakultet, posao, karijera /

Posao dadilje/tete u vrtiću

Pozdrav🙂 Kako se firma u kojoj radi zatvara, a teško da ću naći posao u svojoj struci razmišljam o tome da bi upisala nekakav tečaj najviše me zainteresirao tečaj za dadilju, a kako nemam nikoga u okolini tko je to završio zanimaju me vaša iskustva. Zanima me da li je koja završila tečaj za dadilju i uspjela se zaposliti u vrtiću? Čula sam da sad primaju i u državnim vrtićima zbog manjka teta, ne znam da li je to točno...? Kakve su opće plaće dadilja u privatnim vrtićima?
2023 02 17
Koliko sam čula, bar što se tiče mog grada da su tete u vrtiću preopterećene, previše djece na jednu tetu i da to lagano postaje neizdrživo. www. vecernji. hr /vijesti/zaposleni-u-vrticima-prosvjeduju-danas-traze-vlade-da-se-ukljuci-u-financiranje-ranog-i-predskolskog-odgoja-1627359
2023 02 17
Zašto bi netko završavao Pedagoški fakultet ako se može zaposliti s tečajem za dadilje? Nema logike...kaj nije da se tete ne primaju zbog kvota i sredstava, a ne zato jer ih nema na burzi?
2023 02 25
Ne primaju s tim tecajem u vrtic, mozda samo kao pomoćnog radnika a i to je veliko pitanje. Ta dadilja je namjenjena ponajviše za one koji zele otvoriti svoj obrt za čuvanje djece. I ja sam zeljela upisati ali odustala jel s tim pronaci posao u vrticu ravno nuli. (Mozete dobiti posao u sos djecjem selu kao sos teta jedino tamo u cijeloj Hrv ne traze fakultet.)
2023 03 11
Inace, u Nj se moze raditi kao asistent u vrticu bez fakulteta. Mozda je najbolje nazvati sve redom vrtice i raspitati se dali primaju s tecajem, prije par g nisu sad se mozda i sta promijenilo.
2023 03 12