Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Ostalo /

Narudžbe iz e-dućana /

Netko naručivao?

Pozdrav žene. Je li koja od vas naručivala sa stranice gate shop? Svidjelo mi se nekoliko artikala, a nisam još bila u doticaju s tom stranicom. Ako da, koliko ste čekake dostavu i kako ste zadovoljne naručenim?
2023 04 19
Naručila jednom. Dostava oko tjedan dana, ako se ne varam. A roba je koliko para - toliko muzike. :D Naručila sam par ljetnih stvari koje će mi biti za po doma i do trgovine, mislim da sam više njih vratila nego zadržala.
2023 04 19
> Desinićka: > Naručila jednom. > Dostava oko tjedan dana, ako se ne varam. A roba je koliko para - toliko muzike. :D Naručila sam par ljetnih stvari koje će mi biti za po doma i do trgovine, mislim da sam više njih vratila nego zadržala. Hvala na info. Meni su se svidjele ljetne haljine. Ima lijepih i povoljnih. A kakvi su vam bili brojevi? Je li većina tiga realan broj koji ste htjeli?
2023 04 19
Ja sam naručivala sad već sigurno 5 ili 6 puta i mogu reći da sam oduševljena. Cjenovni rang Sinsay trgovine, a daleko bolja kvaliteta i materijal. Dosta robe im je sastava viskoza i pamuk, dok kod ovih ostalih "low budget" trgovina je riječ o totalnoj plastici. Uglavnom, jedina stvar koja mi se ne sviđa oko tog web shopa je ponekad izbor stvari, imaju dosta "babastih" stvari koje meni jednostavno ne pašu, ali stvarno imaju i perfektnih basic stvari. Edit: Što se tiče veličina, ja sam uzela svoju regularnu veličinu i odgovarala mi je.
2023 04 20
> ValkyrieBlue: > Ja sam naručivala sad već sigurno 5 ili 6 puta i mogu reći da sam oduševljena. > Cjenovni rang Sinsay trgovine, a daleko bolja kvaliteta i materijal. > Dosta robe im je sastava viskoza i pamuk, dok kod ovih ostalih "low budget" trgovina je riječ o totalnoj plastici. > Uglavnom, jedina stvar koja mi se ne sviđa oko tog web shopa je ponekad izbor stvari, imaju dosta "babastih" stvari koje meni jednostavno ne pašu, ali stvarno imaju i perfektnih basic stvari. > Edit: Što se tiče veličina, ja sam uzela svoju regularnu veličinu i odgovarala mi je. Hvala i vama na mišljenju. Kupujem u Sinsayu i dosta stvarčica mi je ok, kako koja. Pretpostavljam da je tako i na ovoj stranici. Još se dvoumim. Ali mislim da ću pokušati naručiti nekoliko stvarčica pa kako bude.
2023 04 20
> Lunass: > > Desinićka: > > Naručila jednom. > > Dostava oko tjedan dana, ako se ne varam. A roba je koliko para - toliko muzike. :D Naručila sam par ljetnih stvari koje će mi biti za po doma i do trgovine, mislim da sam više njih vratila nego zadržala. > Hvala na info. > Meni su se svidjele ljetne haljine. Ima lijepih i povoljnih. > A kakvi su vam bili brojevi? Je li većina tiga realan broj koji ste htjeli? Brojevi su uglavnom bili realni, koliko se sjećam. Ako vam i ne paše, uvijek možete vratiti. Vidim da ste u Zagrebu pa možete i osobno odnijeti, ako vam je blizu. Povrat bude brzo procesiran i nisam imala nikakvih problema s tim.
2023 04 20
Tnx. To mi je korisna informacija. Ne volim kad su zafrkancije oko povrata. Ništa, a moram sad i ja pokušati naručiti pa ćemo vidjeti kako bude bilo 😊
2023 04 20
I ja sam vidjela da ih svi hvale i idem naručiti - samo ću reći da sam sve vratila i za to ih mogu pohvaliti jer nije bilo nikakvih problema i brzo su vratili novce. Slažem se da je koliko para toliko muzike, a meni osobno to nije dobra kvaliteta jer baš te stvari koje sam naručila su mi djelovale kao krpe i ne baš izdržljivo, nešto što bi nakon par nošenja bilo za po doma možda, pa mi se u tom smislu nije činilo isplativo jer nisam osoba koja kupuje robu za po doma. Općenito nemam problem s vraćanjem stvari, zadržim samo ono što mi je apsolutno savršeno na prvu, prije sam ostavljala sve i samoj sebi pravdala da će biti dobro u nekoj nepostojećoj situaciji, ali sam od toga odustala i izbjegavam masovno kupovanje jeftine odjeće jer mislim da dugoročno više novaca izgubim nego da kupim par kvalitetnijih i najčešće skupljih stvari pa ih barem imam onda godinama i nosim milijun puta. Ali kažem, puno sam pohvala za gate vidjela (i nijednu negativnu recenziju) pa valjda svatko za sebe treba vidjeti. Možete probati pa lako vratite ako ne bude odgovaralo - to je super kod njih :)
2023 04 21