Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Svakodnevica /

Škola, fakultet, posao, karijera /

Kojim se poslom bavite?

Pozdrav cure, čime se bavite? Ja se bavim administrativnim poslom, no svejedno radim vikendom i praznicima, s neplacenim prekovremenima, bez dana godišnjeg ljeti...nije sve tako negativno, no osjećam da me posao toliko umara i ograničava...aktivno se javljam i na druge oglase ali jako je teško naći posao koji može zadovoljiti potrebe koje bi trebale biti osnovne (financijske ali i psihičke, tj. Da barem malo očuva mentalno zdravlje 😅)... Nadam se da među vama ima i onih koje su zadovoljne poslom koji rade i nadam se da će sve ići prema boljem ali kad god popričam s nekime, ispada da su svi nezadovoljni i pomalo gubim nadu da postoji mogućnost za razvitak neke "normalne" karijere... Što vi mislite?
2023 04 29
Zbog malog djeteta i nemogućnosti baka/djed servisa prisiljena sam tražiti posao u jutarnjim smjenama radnim danom zbog državnog vrtića koji, naravno, ne radi vikendom. I nekim slučajem sam našla posao preko agencije za zapošljavanje koja surađuje sa jednim trgovačkim lancem po pitanju povratne ambalaže. Ništa drugo normalno nisam mogla pronaći. Svugdje traže da se dolazi popodne i vikendima, a ja si dadilju ne mogu priuštiti. Tipa čišćenje apartmana, zgrada, rad u trgovinama itd. Znači, radim samo ujutro od ponedjeljka do petka, vikendi isključeni. Plaća je mizerija, ali meni je super jer malo imam kontakta sa ljudima. Čistim mašinu, ribam podove, pokupim smeće, tu i tamo zamijenim ambalažu ako ne prolazi, a ispravna je i punim kamion tj. moj je odvoz većinom jer sam ujutro. Bilo bi još bolje da je posao kroz cijelu godinu, ne samo sezonski, ali ja sam zahvalna i na ovome jer su mi dali priliku i uštimali raspored koji mi odgovara :")
2023 04 29
Pozdrav, iz noćne smjene jedne medicinske sestre. Ja sam zadovoljna svojim poslom i obavljam ga s puno ljubavi. Često bude dana kada si pomislim da sam trebala birati drugačije jer ostavlja trag svakodnevna tuga i zabrinutost, bolest odraslih i djece i njihove priče, ali zbog onih osmijeha, ozdravljenja i nastavljenih života se svaki trud i borba isplati. 🍀 Ovdje oglašavam dosta nakupljene odjeće i obuće, to mi dođe kao koji euro sastrane ☺️ Svima koji još traže, želim puno sreće u pronalasku odgovarajućeg posla i da će Vam on pričinjavali barem u nekim svojim segmentima zadovoljstvo. Lijep pozdrav Valentina
2023 04 29
Radim na hžu i uz to se bavim network marketingom !
2023 04 29
Operativa u IT firmi. Uvjeti dobri, ali radis ko konj.
2023 04 30
Specijalist u medijskoj kući, VSS i preko 10 godina staža. Prosječna plaća u Hrvatskoj i nemam mogućnost napredovanja u nikakvom obliku. Radim jedan vikend u mjesecu i svaki praznik za koje ne dobijem naknadno uvijek slobodan dan. Radim ko konj :-( Stres na maksimalno, a kad dodjem doma nisam za ništa nego se osjećam ko krpa ili mrtvac... Zadnjih par godina sam baš nezadovoljna i umorna od stresa... Imam želju položit pedagošku grupu predmeta i možda krenut radit u školi.... ako netko ima iskustva sa ovim mojim željama neka mi se javi jer imam sto pitanja .... :-)
2023 05 01
Zar niste slobodni dan prije praznika?
2023 05 01
> Desinićka: > Zar niste slobodni dan prije praznika? Ne uvijek, evo recimo danas radim, a jučer je bio ionako neradni :-(
2023 05 01
Nastavnik u srednjoj školi. Još da je osnovna pa da nemam maturu, di bi mi bio kraj. Da citiram moju babu, idealan posao za ženu i majku, na praznicima kad i djeca.
2023 05 01
> marbil: > Specijalist u medijskoj kući, VSS inženjerska struka i 20 godina staža. Prosječna plaća u Hrvatskoj i nemam mogućnost napredovanja u nikakvom obliku. Radim jedan vikend u mjesecu i svaki praznik za koje ne dobijem naknadno uvijek slobodan dan. Radim ko konj :-( Stres na maksimalno, a kad dodjem doma nisam za ništa nego se osjećam ko krpa ili mrtvac... > Zadnjih par godina sam baš nezadovoljna i umorna od stresa... > Imam želju položit pedagošku grupu predmeta i možda krenut radit u školi.... > ako netko ima iskustva sa ovim mojim željama neka mi se javi jer imam sto pitanja .... :-) Bok draga. Samo da prenesem iskustvo mog djevera. Ekonomist, puna kapa komercijale na terenu. Položio pedagoške predmete, radi u srednjoj na ekonomskoj skupini predmeta. Spasio se čovjek.
2023 05 01
> VeraM36: > > marbil: > > Specijalist u medijskoj kući, VSS inženjerska struka i 20 godina staža. Prosječna plaća u Hrvatskoj i nemam mogućnost napredovanja u nikakvom obliku. Radim jedan vikend u mjesecu i svaki praznik za koje ne dobijem naknadno uvijek slobodan dan. Radim ko konj :-( Stres na maksimalno, a kad dodjem doma nisam za ništa nego se osjećam ko krpa ili mrtvac... > > Zadnjih par godina sam baš nezadovoljna i umorna od stresa... > > Imam želju položit pedagošku grupu predmeta i možda krenut radit u školi.... > > ako netko ima iskustva sa ovim mojim željama neka mi se javi jer imam sto pitanja .... :-) > Bok draga. Samo da prenesem iskustvo mog djevera. Ekonomist, puna kapa komercijale na terenu. Položio pedagoške predmete, radi u srednjoj na ekonomskoj skupini predmeta. Spasio se čovjek. Tako ću se i ja spasit... dogodine planiram polagat pedagoške predmete... Plan je osnovna škola, ali nemam ništa niti protiv srednje jer imam dijete tinejdžera u srednjoj pa znam s njima :-)
2023 05 01
Ja sam trener za osobni i spiritulani razvoj, te autorica knjige Eskalator uspjeha. Prezadovoljna sam svojom karijerom, i uspjesima svojih klijenata💯🙌🍀🤗❤ Nikad ne treba odustajati od sebe i svojih snova, jer oni nas i proganjaju jer su želja naše duše. Ili ih ostvarimo ili nas zaista proganjaju ti neostavreni snovi i u 70-oj godini. Radim kao coach, sa ženama koje su spremne za svoj life rebranding🙌💯🍀
2023 05 01
Uvijek se divim onima koji imaju neki svoj hobi i onda taj hobi prenesu u biznis i mogu živjeti od toga i onima koji ostave grad i odu živjeti u mir i tišinu na selo. U zadnje vrijeme se divim i influencerima, treba imati smisla za pisanje i snimanje. Svaka čast, šubwaysurf. Uvijek se pitam kako treneri poput Vas zarađuju, kako napredovati u takvoj vrsti posla.
2023 05 02
Mozete skicnuti na neracrncic. com I usput skinuti besplatan e book za manifestaciju novca, gore imate i sekciju blog, za inspiraciju, osobni i spiritualni razvoj, a mozete ih citati na nekim portalima za osobni razvoj u regiji. Naravno imam jos jedan mega projekt na drugoj platformi, kao i jedan koji sam pokrenula s nekoliko terapeuta i iscjelitelja. U zivotu je bitno stvarati sretan novac koji je prozet energijom ljubavi i rasta, a ne novac koji je kreiran iz grca, moranja i prezivljavanja Napreduje se u svakoj vrsti posla prema kojoj se gaji ljubav, jer tada se put sam otvara Ja sam doduse zavrsila dosta skolovanja i edukacija, dakle dalje ulazem naravno u svoje obrazovanje, ali sam i pionir za neke nove modalitete koji su se kroz moju praksu stvorilii kroz rad na sebi i s klijentima. Svako dobro🙌💯❤
2023 05 02
@subwaysurf Gđo Nero, manite se reiki i kundalini praksi, hipnoze i NLP-a. Sve je to trla baba lan, a samo će Vam loše doći, a spiskat ćete brdo para na tečajeve i edukacije! Kad vidite da Vam se osobni život urušava, bit će Vam se žao toga ostaviti jer ćete htjeti povratiti investiciju. Te edukacije nisu nimalo jeftine. Poslušajte gđu Jelenu Stefanović, dugogodišnjeg reiki učitelja koji se svega toga odrekla. Žena se odlično razumije u sve te new age fore koje ljudima izbijaju novce iz džepa, a ne vode ih nigdje. Jer o kakvoj duhovnosti pričate ako Vam je glavna tema novac i privlačenje istog? Kao da gledam blog one Ane Bučević, nadrilijekara. neracrncic. com/shop/ ![](http://upload.mojekrpice.hr/hr/images/message/4d241a558b5408d502404e75add94a9b.jpg)
2023 05 02
1 2 3