Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Informacije za korisnike /

O korisnicima stranice mojekrpice.hr /

Mislim da imamo rekorderku u riskiranju blokade profila

Pozdrav, Radi se o slijedećem: Korisnicu https://mojekrpice.hr/gabrijela124-424558 sam kontaktirala radi kupnja hlačica, te konverzacija sve do trenutka plaćanja normalna, potom povremeni casual zastoji u javljanju i slanju, no imam strpljena, ne radim dramu i odgovaram joj kako sve ok. Kad su hlačice stigle vidim kako su poslane u kuverti, a ne u S paketu kako je plaćeno. Javljam se potom korisnici da bi bilo u redu da mi vrati ostatak, uostalom kako i u bilo kakvom normalnom financijsko-ekonomskom poslovanju i funkcionira. Bilo gdje da čovjek kupuje ili bilo što plaća podrazumijeva se ukoliko postoji ostatak od iznosa on se uvijek vraća. Nakon moje poruke da mi vrati ostatak, nema odgovora danima, te joj ostavljam negativnu povratnu. Nakon par dana dobijem natrag osvetničku povratnu, znači bez ikakvog pokušaja dogovora u inbox ili da mi vrati novac. Ne bolje ostaviti negativnu natrag, nego vratiti novac, dogovoriti se i riješiti civilizirano i win-win po obje. Istovremeno nakon što meni ostavlja negativnu, sebi sa drugog profila ostavlja lažnu povratnu ocjenu, odnosno ovog ovdje: https://mojekrpice.hr/gabriella97-155683 Nakon toga joj se ja opet javljam kako zahtjevam da mi vrati novac, da će biti blokirana, da ću otvoriti temu na forumu, no dobijam samo objašnjenja i dodatna izvlačenja (sve ima u povratnima), te kako je ona svjesna da je pogriješila, ali slijedeći put će biti pažljivija. Naravno objašnjenja ju ne ograđuju od toga da je dužna vratiti novac, a upravo tako je ona to prezentirala. Ja sam uredno kao kupac sve svoje ispoštovala, uplatila koliko je bilo navedeno, niti tražila manju poštarinu, niti ju je ona nudila. I cijelo vrijeme joj to objašnjavam ako imaš tuđi višak novaca, a ne želiš ga vratiti, što si onda? Ništa drugo nego lopovica i kradljivica. I eto znači taj ostatak od 0,67€ ili 5,05kn je očito vrijedan blokiranja profila. Tako da evo mislim da imamo definitivno rekorderku, mislim da od ovog niže se ne može.
2023 06 25
Ja sam nedavno platila 4 e za tisak a poslano u s paketu 2,79, nisam tražila ništa natrag, mrzim kada se moram natezati, jednostavno nemam vremena i snage.
2023 06 25
> Boston: > Ja sam nedavno platila 4 e za tisak a poslano u s paketu 2,79, nisam tražila ništa natrag, mrzim kada se moram natezati, jednostavno nemam vremena i snage. I meni se slično desilo i ja sam prešla preko toga. Jednostavno mi se nije dalo natezati. 😅 Al drugi put cu bolje razmisliti. Platila za L paket misleci da nece stati u manji a druga strana se pravila blesava ..
2023 06 25
> Boston: > Ja sam nedavno platila 4 e za tisak a poslano u s paketu 2,79, nisam tražila ništa natrag, mrzim kada se moram natezati, jednostavno nemam vremena i snage. Shvaćam ja vas, jednostavno nismo svi istog kapaciteta ni mogućnosti za reakciju, ali nažalost ovakve stvari šutnjom će se samo pogoršavati. I evo po vašem slučaju i mom, a dogodilo mi se već i par puta da sam i u samom oglasu pročitala skuplje poštarine nego što stvarno jesu, te učestalo i proizvoljno zaokruživanje poštarine, tipa taj famozni 2,79€ na ravno 3€ i tako. Na svu sreću pa kod takvih odmah vidiš, pa preskočiš. To je očito neki novi trend u porastu.
2023 06 25
> TibbeT: > > Boston: > > Ja sam nedavno platila 4 e za tisak a poslano u s paketu 2,79, nisam tražila ništa natrag, mrzim kada se moram natezati, jednostavno nemam vremena i snage. > I meni se slično desilo i ja sam prešla preko toga. Jednostavno mi se nije dalo natezati. 😅 Al drugi put cu bolje razmisliti. Platila za L paket misleci da nece stati u manji a druga strana se pravila blesava .. Eto ... o tome pričam, izvrstan i lak način zarade. Ali nije to tako bilo prije. Znalo se i meni dogoditi da nije bilo ambalaže, ali sam uvijek ako sam poslala u većoj nadoplatila sama, a ako je bilo u manju ubacila ostatak, a tako je bilo i sa strane drugih korisnica, stvarno nikad s tim problema.
2023 06 25
> andrejama: > > TibbeT: > > > Boston: > > > Ja sam nedavno platila 4 e za tisak a poslano u s paketu 2,79, nisam tražila ništa natrag, mrzim kada se moram natezati, jednostavno nemam vremena i snage. > > I meni se slično desilo i ja sam prešla preko toga. Jednostavno mi se nije dalo natezati. 😅 Al drugi put cu bolje razmisliti. Platila za L paket misleci da nece stati u manji a druga strana se pravila blesava .. > Eto ... o tome pričam, izvrstan i lak način zarade. Ali nije to tako bilo prije. Znalo se i meni dogoditi da nije bilo ambalaže, ali sam uvijek ako sam poslala u većoj nadoplatila sama, a ako je bilo u manju ubacila ostatak, a tako je bilo i sa strane drugih korisnica, stvarno nikad s tim problema. Ma ja vas razumijem u potpunosti. Imate svako pravo traziti svoj novac nazad. Drugi put nema sanse da predem preko toga iako se nadam da se vise nece ponoviti.
2023 06 25
Žene/svi ostali (kako se već tko osjeća) tražite svoj novac uvijek natrag, nemojte da vas rade budalama i izvorima osobne lake zarade. Ako se one ne odriču djela svog novca, zašto biste vi?
2023 06 25
Ja isto nikad ne tražim, pogotovo otkad je euro, nekako mi je bezveze tražiti primjerice 70 centi, smiješno mi je to, a da je u kunama bilo bi oko 4 kn. Isto nije puno, ali 4 po 4... 😄
2023 06 25
Boze drame zbog 5kn
2023 06 25
> andrejama: > Žene/svi ostali (kako se već tko osjeća) tražite svoj novac uvijek natrag, nemojte da vas rade budalama i izvorima osobne lake zarade. Ako se one ne odriču djela svog novca, zašto biste vi? Imate pravo. Nekoliko puta mi se dogodilo da sam platila za S kutiju, a poslano je u kuverti. Nakon nekoliko takvih suradnji već ti prisjedne. Nisam tražila ostatak, ali sam počela postavljati pitanja zašto je slano u kuverti ako sam platila kutiju. Uvijek je bio odgovor: slao muž/baba/susjeda pa ne znaju ništa ili obrana da nisu nikakve prevarantice. I još ja ispadnem babaroga što sam uopće išta pitala, ne dobijem ni povratnu. Sad ne kupujem često, ali da mi se to opet ponovi, da, tražila bih svoj ostatak. Nisu nikakve drame, 5 kn po 5 kn i radije djetetu kupim nešto, nego da počastim prodavačice koje to nisu zaslužile.
2023 06 25
> andrejama: > Žene/svi ostali (kako se već tko osjeća) tražite svoj novac uvijek natrag, nemojte da vas rade budalama i izvorima osobne lake zarade. Ako se one ne odriču djela svog novca, zašto biste vi? Slažem se i kod mene je bilo isto, ,neke nemaju poštenja to su nečiji novci ,ja sam znala kad je cura tražila za manji paket poštarinu poslala u većem jer nije stalo uplatitila razliku a nisu niti tražile,i onda kad želimo da prema nama bude netko fer mi svakakve.
2023 06 25
Meni je uvijek u interesu što prije poslati paket i ponekad se znalo dogoditi da nemaju odgovarajućih kutija pa bih poslala u većoj ili manjoj od one dogovorene. Ako bih slala u manjoj objasnila bih situaciju i kupilice ne bi zamjerile. Meni bi osobno bilo glupo očekivati da vraćam novce, posebice jer sam odmah objasnila situaciju, odmah poslala paket i stavila ga u Lidl/Spar vrećicu koju sam valjda isto tako platila, ako sad idem baš gledati sve. Ne događa se to često. Isto tako ne zamjeram ako bi ponekad druga strana poslala nešto u kuverti, sve se to na kraju izjednači, važno mi je da je komunikacija bila brza i korektna i da je proizvod vjerodostojno opisan. Ali razumijem i da netko želi taj kusur natrag i ima pravo na to. Mislim da sve ovisi o kvaliteti komunikacije. Ako ste tražili kusur i ako se korisnica nije ispričala i dala razlog zašto Vam artikl nije poslala u dogovorenoj ambalaži, blok je zaslužen, koliko god možda malo rigorozno zvučalo.
2023 06 25
> Desinićka: > Boze drame zbog 5kn Čuj nju, a ne svaki put bi trebali pustiti 5 kuna. 😅
2023 06 25
Manča je za konobare a ne za prodavačice sa mojih krpica. Xd
2023 06 25
> Bezzamjena: …. Slazem se, uvijek treba objasnit, premda mi se svega dogodilo par puta, i za postu u cent racunam da ne bih nekog zeznula, i uvijek se objasnim i pitam odmah broj racuna da im uplatim nazad, jer realno necu se obogatit nit mi je cilj nekog za par kn ostetit, premda mi nikad nisu kupilice zamjerile. A vjerujem da se dosta ljudi zele okoristiti na ovaj način i kad se puno ovdje kupuje zna bit frustrirajuce i zato bi se to trebalo nekako sprijeciti, mozda u povratne trebalo napisati kad dode do ovakvih situacija jer neki namjerno ocito stavljaju vise i to im ulazi u praksu pogotovo ako kupci zanemaruju. I @bezzamjena, nisam o tome na takav nacin ni razmisljala, eto prodavac treba i kuvertu/ambalazu kupit za postu. Plus, to me podsjetilo i na to, znate kako se nekad u posti moraju kupit neke markica za ne znam ni ja šta, i taj dan kad je to bilo sam slala dosta paketa i nitko od kupaca se nije ni meni ponudio da plati, i isto razmisljajuci par kuna po par i nakupi se, ili to kad moram u veci paket slati jer nema drugog izbora, i ne bi ni trazila da mi posalju, a cisto im kazem jer posaljem i racun iz tiska/poste jer zelim da u sve bude ukljucen i kupac, i kako se gleda prodavace u kunu, a obicno su ovdje sitne cijene, i svi zele pakete da im se odmah posalju, a ne zivi svaki prodavac u gradu, ja idem direkt u grad samo radi jednog paketa da nekom odmah posaljem, pa onda ako nema u jednom tisku, idi u druge pa drugi dan itd itd nekih situacija
2023 06 26
1 2 3 4 5