Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Ljepota, stil, zdravlje /

Njega tijela, ljepota, kozmetika /

Teuta salon

Bokic curke Ima li netko iskustva sa Teuta frizerskim salonom, kakve su im cijene oko koliko im se krece farbanje pramenovi?
2023 08 04
> modoholicar2: > Bokic curke > Ima li netko iskustva sa Teuta frizerskim salonom, kakve su im cijene oko koliko im se krece farbanje pramenovi? Pozdrav! :) Ja idem u salon Teuta od siječnja 2021. i jako sam zadovoljna. Kosa mi je bila strašno oštećena od pramenova i oni su je spasili. Cijene jesu nešto više, ja sam u 5. mj ove godine platila pramenove, preljev, njegu (kerastase fusio dose) i šišanje 197 € za dugu kosu. Po meni vrijedi svakog centa jer mi kosa nikad nije bila ljepša i zdravija. Jako vode računa o njezi i zaštiti kose kod svih tretmana. Nadam se da sam pomogla :)
2023 08 05
> Andrejaaaa993: > > modoholicar2: > > Bokic curke > > Ima li netko iskustva sa Teuta frizerskim salonom, kakve su im cijene oko koliko im se krece farbanje pramenovi? > Pozdrav! :) > Ja idem u salon Teuta od siječnja 2021. i jako sam zadovoljna. Kosa mi je bila strašno oštećena od pramenova i oni su je spasili. Cijene jesu nešto više, ja sam u 5. mj ove godine platila pramenove, preljev, njegu (kerastase fusio dose) i šišanje 197 € za dugu kosu. Po meni vrijedi svakog centa jer mi kosa nikad nije bila ljepša i zdravija. Jako vode računa o njezi i zaštiti kose kod svih tretmana. Nadam se da sam pomogla :) Hvala puno na odg!😊 Jos me samo zanima je li moguce napraviti tamo termin samo za konzulktacije?
2023 08 08
Konzultacije su moguće, ali svakako se naručite telefonom. Na kolektivnom godišnjem su do 16.8., a tada kreću s radom na novoj lokaciji (pored Magnolia slastičarnice u Kaptol centru).
2023 08 09
> Andrejaaaa993: > Konzultacije su moguće, ali svakako se naručite telefonom. Na kolektivnom godišnjem su do 16.8., a tada kreću s radom na novoj lokaciji (pored Magnolia slastičarnice u Kaptol centru). Hvala puno na odg😊 Ako netko ima jos kakve informacije o njima ili savjete samo neka pišu!🙈
2023 08 11
Pozdrav, Evo pošto neživim u Zg zanima me kako se kreću cijene feniranja kod Teute? I da li ste zadovoljne? Meni salon izgleda predivno..
2024 01 17
Pozdrav, ja imam dugu kosu i pranje s fen frizurom košta 35 eura. Salon je divan :")
2024 03 01