Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Ljepota, stil, zdravlje /

Njega tijela, ljepota, kozmetika /

Oralni tuš

Pozdrav! Stomatolog mi je savjetovao da uzmem vodeni tuš (oralni tuš). Na tržištu je stvarno veliki izbor pa bi mi pomogli savjetom na što da obratim pažnju prilikom kupnje? Hvala :")
2023 10 18
Ja sam ovaj uzela prije apr mjeseci i nisam bas zadovoljna https://bazzar. hr/p/EENXNZQ-panasonic-oralni-tus-ew1211w845 (maknuti razmak) Zapremina vode je premala i jako se brzo potrosi, nisam bas razmisljala o tome prije kupovine. 🙂 I mlaz nije bas jak. Mama ima Waterpik, on je nesto skuplji, ali je bolji. Meni je taj njen nepraktican jer ima odvojenu posudu s vodom, ali vise vode i stane. I ima puno jaci mlaz od mog. Uglavnom, obratite paznju na zapreminu.
2023 10 18
Slažem se za Waterpik, dovoljan vam je osnovni model WP100. Koristim taj model već 10 god., nedavno sam kupila novi jer je stari stvarno dao svoje. Počela sam ga koristi kad sam nosila fiksni aparatić za zube, a poslije sam imala puno protetskih zahvata pa mi je održavanje higijene usne šupljine dosta važno. Osim zapremine, uvijek pogledajte rezervne dijelove gdje možete uzeti, tipa nastavke i sl.
2023 10 18
Mi imamo Braun, zadovoljni.
2023 10 18
Do sad sam koristila Oral-B oxyjet i Waterpick Cordless plus. Moje preporuke za Waterpick, bateriju punim svega nekoliko puta godišnje, pritisak je jači, manje prostora zauzima i evo drži nekih 5 godina bez problema, a koristim ga svakodnevno.
2023 10 18
Imam Waterpick, ne bežični s baterijom već je onaj model s kadicom, i prezadovoljna sam. Ako imate dovoljno mjesta u wcu za njega, ja bih Vam preporučila taj.
2023 10 18
> harley01: > Imam Waterpick, ne bežični s baterijom već je onaj model s kadicom, i prezadovoljna sam. Ako imate dovoljno mjesta u wcu za njega, ja bih Vam preporučila taj. Imam i ja taj, odličan pritisak i velika zapremnina da se ne mora više puta dolijevati, super očisti, ne bi ga mijenjala ni za šta :) A ne zauzima ni previše mjesta.
2023 10 18
Hvala puno na odgvoroima - suzile ste mi izbor svakako :") Imam jo nekoliko pitanja ... da lie oralni tuš zamjena za interdentalnu četkicu ili se koristi u kombinaciji? I da li je korištenje neugodno ako imate malo izloženo zubno meso (ako netko ima takvu situaciju)?
2023 10 19
Ja sam oralni tuš naručila sa Aliexpressa za niti 100kn. Uz korištenje interdentalnih četkica, konca, vodice za usta ja sam potpuno zadovoljna s time Moje zubno meso je osjetljivo pa gledam da voda bude mlaka do toplija da mi nije neugodno. Pokušala sam staviti link, ali ne prihvaća mi
2023 10 19
> PretrpaniOrmar: > Hvala puno na odgvoroima - suzile ste mi izbor svakako :") > Imam jo nekoliko pitanja ... da lie oralni tuš zamjena za interdentalnu četkicu ili se koristi u kombinaciji? I da li je korištenje neugodno ako imate malo izloženo zubno meso (ako netko ima takvu situaciju)? Nije zamjena za interdentalnu četkicu jer ipak četkicom mehanički očistite prostor između zubi, koji se treba čistiti kao i ostale strane zuba (koje četkamo), ali se može koristiti u kombinaciji. Također kao i Ivaaaaa stavljam topliju vodu jer s hladnom zna biti neugodno za zube, inače ne bi trebalo stvarati neugodu, obično imate više postavki da bude jači i slabiji mlaz pa si možete prilagoditi ovisno što vam više paše da vas ne bole zubi ili zubno meso :)
2023 10 19