Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

mojekrpice.hr /

Objave, novosti, komentari moderatora /

Trustap na Krpicama

Drage naše, Predstavljamo Trustap - oblik sigurne kupnje kojim ćemo zaobići poneki krpičarski problem. :) Za ovu uslugu sigurne kupnje potrebno je registrirati se u aplikaciju bilo kojim mailom (nije potrebno koristiti onaj s kojim ste se registrirali na Krpice) te se verificirati osobnim dokumentom. Kupac uplaćuje cijenu u sef i čeka artikl. Kupac potvrđuje primitak artikla i ima 24 sata za ulaganje prigovora. Ako je artikl stigao bez oštećenja, potvrđuje uplatu i prodavaču iznos sjeda na račun. Prigovor možete uložiti putem aplikacije ili maila support @trustap.com. Njihova korisnička podrška će stupiti u kontakt s prodavačem, a na kraju su novci vraćeni na vaš račun. Sigurna kupnja se odnosi isključivo na transakcije obavljene preko Trustapa, a sva pitanja ili moguće probleme rješava Trustap korisnička podrška. Naknada za kupca prilikom svake transakcije je 5% od iznosa + 0.50 eur.
2023 10 25
Konacno opcija da se stane na kraj s prevarama, poslala/uplatila? original/ novo s etiketom/ krivo oglasen artikal.. etc. Zanima me kako ce funcionirat kada nisi zadovoljan, pogotovo ko placa povrat ili je prepaid ? 5% je ok provizija.Bravo!
2023 10 25
Ok je ako kupujete nesto od novih profila, ili za skuplje stvari. Ali mi se cini previse natezanja i ukljucivanja trece strane koja nema veze s dogovorom. Po kojim kriterijima oni odlucuju o suradnji? Sto ako se kupac u medjuvremenu predomisli ili mu artikl ne odgovara iz subjektivnih razloga, ne greskom prodavaca, pa ulozi prigovor i dobije novce nazad? Tko placa trosak povrata? Bas me zanimaju dojmovi cura koje budu to koristile.
2023 10 25
Rješenje da su ikone "kupi" i "želim to" jedna ispod druge dosta je problematično. Naime, ikona "kupi" baca direktno na trustap kupovinu i označena je dominantnom bojom tako da će tu biti dosta upitnika, pogotovo kod novih kupaca. Ikone bi trebale biti jasno označene s "kupi s trustap" i "kupi direktno od prodavača". Ovako ispada da je trustup jedina opcija kupovine, a "želim to" se može tumačiti kao spremanje u omiljene. Ovo je dobro rješenje za kupovanje skupih stvari od prodavača s ništa povratnih (doduše, beskrajno će mi faliti teme o torbama :'( ), ali dosta je problematično u segmentu reklamacije proizvoda tj. nejasan je proces utvrđivanja odgovornosti i kompenzacije.
2023 10 25
S obzirom kako sve na ovoj stranici funkcionira, hard pass. Radije ću "poslovati" po starom. Svakako dosta los izbor partnerstva, Trustap ima jedva 1000 followera po drustvenim mrezama, 8 Google reviewa... Nekakva firmica iz Irske, stvarno ne ulijeva provjerenje.
2023 10 25
A Trust-up ovi admini su eksperti u razlučivanju kopija od originala? Pa će isti ti odlučivati o povratu sredstava? No thanks. Dobra ideja ali previše mjesta da se za "ne svida mi se ipak ili ne stoji mi" vrati novac. Barem tako na prvu izgleda
2023 10 25
Ne bih, hvala. Pun mi je kufer posrednika bez razloga koji to naplate, a k ne znaju napraviti kad se pojavi problem.
2023 10 25
Ovakve bi teme trebalo otvarati prije uvodjenja novosti kako bi ljudi koji bi to koristili dali svoje misljenje bi li im to bilo korisno i sto eventualno treba prilagoditi. Ovako imate jos jednu novost koju ce malo tko koristiti.
2023 10 25
> Nocturama: > Rješenje da su ikone "kupi" i "želim to" jedna ispod druge dosta je problematično. > Naime, ikona "kupi" baca direktno na trustap kupovinu i označena je dominantnom bojom tako da će tu biti dosta upitnika, pogotovo kod novih kupaca. > Ikone bi trebale biti jasno označene s "kupi s trustap" i "kupi direktno od prodavača". Ovako ispada da je trustup jedina opcija kupovine, a "želim to" se može tumačiti kao spremanje u omiljene. > Ovo je dobro rješenje za kupovanje skupih stvari od prodavača s ništa povratnih (doduše, beskrajno će mi faliti teme o torbama :'( ), ali dosta je problematično u segmentu reklamacije proizvoda tj. nejasan je proces utvrđivanja odgovornosti i kompenzacije. Apsolutno se slažem sa svime napisanim. 👏👏👏
2023 10 25
Na osnovno pitanje nisam pročitala odgovor. Cijena dostave je u cijeni od 5% + 0,5 €? Tko radi dostavu i koja je cijena dostave? Ne vidim ju uključenu u cijenu.
2023 10 25
To je trosak transakcije za kupca.
2023 10 25
> Desinićka: > To je trosak transakcije za kupca. Znam. Ali kad stisneš KUPI, koliko vidim je proizvod + trustup. Gdje je tu dostava?
2023 10 25
Nisam to ni skuzila. U prvom postu pise da je potrebna registracija, a kad se klikne na kupi, odmah te trazi podatke o kartici. Trebao bi valjda kupac/prodavac unijeti iznos artikla s dogovorenom postarinom pa da onda aplikacija izracuna koliko je to ukupno s troskovima transakcije. Puno je tu stvari nejasno, a nitko se bas ne trudi pojasniti. 🙂
2023 10 25
Taj se ekran pojavljuje jer se nije potrebno registrirati sve dok vas sredstva ne čekaju u sefu. Dostavu uključujemo uskoro sa jako dobrim uvjetima. Neće biti GLS ovog puta.
2023 10 25
Kad vec pokusavate rijesiti neke probleme na ovoj stranici, mozete li molim Vas obrisati profile koji nisu bili aktivni 3+ godina i njihove artikle? To je zasigurno tisuce artikala koji Vam samo smetaju u vodenju stranice. A smetaju i nama kupcima, jer ionako nisu dostupni.
2023 10 25
1 2 3 4 5 ... 8