Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Informacije za korisnike /

O korisnicima stranice mojekrpice.hr /

Pomoc hvalaa

Pozdravv ! Imam problem nasla sam neku torbicu i htjela bih je kupiti pa sam se zato regirstrirala . Poslala sam na tu tipku zelim to poruku je li torbica jos dostupna , ali pise da je osoba bila zadnji put ulogirana u 4 mjesec hoce li ona to uopce vidjeti ili ce joj doc neka obavijest ili nesto ? Ne znam kako ovo funkcionira … hvala unaprijed ☺️👋🏻
2023 10 26
Meni dođe i na mail obavijest, ali ne ide mi poruka u glavni inbox. Tako da čisto sumnjam da će vidjeti poruku i ulogirati se. ,:(
2023 10 27
Moram Vas razočarati da u većini slučajeva gdje se osoba ulogirala u stranicu prije xy vremena se ne javi. Inače, obavijesti kada Vam netko pošalje poruku/ostavi povratnu informaciju stižu na mejl s kojim se ovdje prijavljujete. Imala sam hrpu situacija gdje sam željela nešto kupiti, a osoba se ne javlja, tako da na kraju pronađem takav artikl kod nekog drugog. Ja se ipak nadam da će Vam se korisnica javiti i da ćete obaviti kupnju željenog artikla.
2023 10 27
> TinaBastet: > Meni dođe i na mail obavijest, ali ne ide mi poruka u glavni inbox. Tako da čisto sumnjam da će vidjeti poruku i ulogirati se. ,:( Obavijesti o porukama možete označiti da nisu spam pa bi trebale stizati normalno u inbox.
2023 10 27
Gloria, predlažem da nadjete neku drugu torbu, jer čisto sumnjam da će se korisnica javiti, ako nije na krpicama bila od 4. mjeseca. Ali sretno sa svime, pa i sa time.
2023 10 27