Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Svakodnevica /

Škola, fakultet, posao, karijera /

srednja škola za odrasle - savjet

Pozdrav svima, tražim savjet za meni blisku osobu! Ukratko, prijatelj nikad nije zavšio srednju školu spletom životnih okolnosti. Nude mu se dvije opcije pri izboru smjera za obrazovanje, smjer upravni referent i komercijalist. Što vam djeluje kao logičniji izbor? S kojim od od ta 2 zanimanja bi mogao imati bolje mogućnosti zapošljavanja? Ljubazno vas molim da podijelite svoja iskustva, iskustva vaših bližnjih ili jednostavno svoje viđenje situacije na tržistu rada! Bilo kakav savjet će uvelike pomoći jer ja doista ne znam što sugerirati, nisam mjerodavna niti dobro upućena ,:(
2023 11 04
Iskreno, svejedno koja, jer je s obje škole podjednako teško naći zaposlenje, budući da nijedna ne daje posebne skillove i znanja. Mislim da se tržište rada jako promijenilo u zadnjih godina (u odnosu na vrijeme kad sam ja tražila posao), i sve su manje bitne škole i diplome. Ali kužim da netko želi završiti srednju koju je iz nekih razloga morao prekinuti. Ja sam završila za upravnog referenta, inače.
2023 11 04
Danas su najtraženija strukovna zanimanja ..tesar, postolar, pekar, kuhar, građevina, zidar, vodoinstalater, keramičar i da dalje ne nabrajam. I plaće su odlične, trebale bi biti odlične. Referenata ima, kako će naći posao, neznam. Sretno!
2023 11 05