Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Slobodno vrijeme i hobiji /

Proslave /

Što klince od 10 godina danas veseli i zanima? (božićno darivanje)

Imam nećakinju od 10 godina, ne provodimo mnogo vremena s njom pa je samim time teško procijeniti što bi je razveselilo pod borom. Pitala sam šogoricu, kaže ništa posebno je ne zanima. Dijete nema neku omiljenu emisiju, ne gleda TV, ne sluša glazbu koliko sam uspjela vidjeti i čuti, većinom vrijeme provodi vani (kad je lijepo). Voli voziti bickl, rolati se, ali tu sve staje. Prije 2 godine kupili smo joj štafelaj i to je bio pun pogodak. Sad sam izgubljena jer više nije mala, stoga bi poklon trebao biti nešto što je trenutno popularno među njezinom generacijom. Molim iskusne majke i iskusnije tetke, ujne, strine da pomognu. :)
2023 11 11
Kao roditelj razmisljam na nacin da bi to trebalo biti korisno npr knjiga,odjeca i sl... Al kao teta mislim da je super neka beskorisna glupost, nesto zabavno! Npr jedan Bozic sam necaku i necakinji kupila set za izradu ljigavca! Njima je to bilo jako fora! Ima muller super izbor raznih takvih setova ili drustvenih igara!
2023 11 11
Mozda neki set perlica za izradu nakita ili tako nesto slicno..
2023 11 11
Nažalost, ništa od onoga što zahtijeva strpljenje ne nailazi na oduševljenje. Lani smo kupili 3D puzzlu - vidi sliku (preporuka ako nečiji klinci vole Mickeyja Mousea, slagalice i vole imati drnde za radni stol jer izgleda fenomenalno) i složili su roditelji jer se njoj nije dalo. ,:) Knjiga mi je zadnja opcija jer ju se nije poticalo na čitanje, stoga nema šanse da pokuša sama. Bila sam na Interliberu, ima prekrasnih izdanja, ali jednostavno sumnjam da bi se razveselila. Set za izradu ljigavca zvuči kao nešto što bi moglo biti dobra opcija. :D ![](http://upload.mojekrpice.hr/hr/images/message/2b4056a2ca139eced47669e6d110d11e.jpg)
2023 11 11
Jako ti puno ovisi o ekipi... Znam desetgodišnjakinje koje se vole igrati onim lutkama rainbow high (isto Muller). Također, neki đinđasti školski pribor im je fora. Mislim da tu ne možeš pogriješiti (pernica na top model, šljokaste olovke, rokovničići, dobra tehnička olovka i takve stvari). Ovisno o stilu, može biti više ili manje "kičasto, šljokasto, gliterasto..."
2023 11 11
Moja je sa 10 godina gutala knjige Harry Potter. Nema veze ako vaša ne čita, al možda krene čitat ako dobije knjigu na dar :-)
2023 11 12