Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Slobodno vrijeme i hobiji /

Događaji, koncerti, izložbe /

Gdje prodati višak odjeće? (Uživo)

Pozdrav, nedavno sam bila na jednom buvljaku u Zagrebu. Bila sam toliko uzbuđena jer sam mislila da ću tamo prodati višak odjeće koji mi se gomila u ormaru. Pažljivo sam probrala komade koji su predivni, ali su višak i još uz to cijene nisu bile visoke. Nadala sam se i očekivala da ću tamo prodati višak robe, no nisam uspjela u tom naumu. Znate li vi neke buvljake koji se održavaju sad uskoro ili neke druge načine prodaje osim krpica? Lokacije buvljaka koje bi za mene bile poželjne: Zagreb i okolica, Rijeka pa čak i neki drugi gradovi u Hrvatskoj, ali da znam da će mi se put do tamo isplatiti. Hvala unaprijed.😊
2023 12 01
Udruga Vestigium 17 h · Pridružite se i podržite dane održive mode. Održive jer razmjenjujemo odjeću rađe nego da je kupujemo. Održive jer prenamjenjujemo staru odjeću u novu koristeći kreativnost. Vidimo se sljedećih datuma u Vestigiumu. 𝗨𝗱𝗿𝘂𝗴𝗮 𝗩𝗲𝘀𝘁𝗶𝗴𝗶𝘂𝗺 @ 𝗥𝘂𝗱𝗲š𝗸𝗮 𝗰𝗲𝘀𝘁𝗮 𝟭𝟰𝟮, 𝘂𝗹𝗮𝘇 𝗶𝘇𝗮 𝘇𝗴𝗿𝗮𝗱𝗲 𝟮.𝟭𝟮. / 𝟭𝟬.𝟬𝟬 - 𝟭𝟮.𝟬𝟬 / Tulum razmjene odjeće, / 𝟭𝟮.𝟬𝟬 - 𝟭𝟰.𝟬𝟬 / Radionica kreativne prenamjene odjeće /upcycle 𝟭𝟲.𝟭𝟮. / 𝟭𝟴.𝟬𝟬 - 𝟮𝟬.𝟬𝟬 / “Glamur” - Tulum razmjene svečane odjeće, / 𝟮𝟬.𝟬𝟬 - 𝟮𝟭.𝟬𝟬 / projekcija filma Tranzicija 2.0.
2023 12 01
> myclotheshr: > Pozdrav, > nedavno sam bila na jednom buvljaku u Zagrebu. Bila sam toliko uzbuđena jer sam mislila da ću tamo prodati višak odjeće koji mi se gomila u ormaru. Pažljivo sam probrala komade koji su predivni, ali su višak i još uz to cijene nisu bile visoke. Nadala sam se i očekivala da ću tamo prodati višak robe, no nisam uspjela u tom naumu. > Znate li vi neke buvljake koji se održavaju sad uskoro ili neke druge načine prodaje osim krpica? > Lokacije buvljaka koje bi za mene bile poželjne: Zagreb i okolica, Rijeka pa čak i neki drugi gradovi u Hrvatskoj, ali da znam da će mi se put do tamo isplatiti. > Hvala unaprijed.😊 Hoće li vam se put ili izlaganje na nekom buvljaku isplatiti uglavnom ovisi o tome što prodajete i - najviše - po kojoj cijeni. Na Buvljaku nećete prodati stvari po cijeni po kojoj ih prodajete na Krpicama, to bi trebalo biti jasno.
2023 12 01
Veseljak Buvljak (pogledati na Fejsu) održava se ponovo 9.12. Ja izlažem redovito na tom buvljaku i zadovoljna sam prodajom, ali imam nesvakidašnje krpice i prodajem ih po gotovo simboličnim cijenama . Kupac sretan, ja odem sa stotinjak eura doma i ormari mi mogu odahnuti, kružna ekonomija na djelu, 0 otpada.
2023 12 01
> gitadevi: > Veseljak Buvljak (pogledati na Fejsu) održava se ponovo 9.12. Ja izlažem redovito na tom buvljaku i zadovoljna sam prodajom, ali imam nesvakidašnje krpice i prodajem ih po gotovo simboličnim cijenama . Kupac sretan, ja odem sa stotinjak eura doma i ormari mi mogu odahnuti, kružna ekonomija na djelu, 0 otpada. Odlično. Što se tiče cijena, podrazumijeva se. Hvala.😉💕
2023 12 01