Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Ljepota, stil, zdravlje /

Njega tijela, ljepota, kozmetika /

Ispucali vrhovi-najbolji proizvodi,savjet

Koji proizvodi su vam se pokazali najbolji kod ispucalih vrhova? 😊😊
2023 12 07
Realno samo sisanje
2023 12 07
Između šišanja treba paziti na kosu. Maske, regeneratori, prije šampona, poslije šampona... Sviđa mi se Revlonov Uniq one sprej za kosu, njega stavim prije feniranja. Kad se sjetim, jednu pumpicu ulja za kosu protrljam među dlanovima i prođem kroz kosu. Isprobala sam ih puno i još nisam našla idealno ulje, može netko preporučiti. Šišala sam se zadnji put u 6.mjesecu i ovih dana ću opet, kosa nije ispucala. Treba se naviknuti na rutinu njege kose kao i za lice.
2023 12 07
Nisu loši L'oreal proffessionel proizvodi za kosu.
2023 12 07
> Billy5: > Između šišanja treba paziti na kosu. Maske, regeneratori, prije šampona, poslije šampona... Sviđa mi se Revlonov Uniq one sprej za kosu, njega stavim prije feniranja. Kad se sjetim, jednu pumpicu ulja za kosu protrljam među dlanovima i prođem kroz kosu. Isprobala sam ih puno i još nisam našla idealno ulje, može netko preporučiti. Šišala sam se zadnji put u 6.mjesecu i ovih dana ću opet, kosa nije ispucala. Treba se naviknuti na rutinu njege kose kao i za lice. Coco & Eve Like A Virgin Miracle Hair Elixir i Alfaparf Semi di Lino Sublime Cristalli ili Semi di Lino Smooth Ima ih na Notinu ili Alfaparf u Douglasa :")
2023 12 07
> Billy5: > Između šišanja treba paziti na kosu. Maske, regeneratori, prije šampona, poslije šampona... Sviđa mi se Revlonov Uniq one sprej za kosu, njega stavim prije feniranja. Kad se sjetim, jednu pumpicu ulja za kosu protrljam među dlanovima i prođem kroz kosu. Isprobala sam ih puno i još nisam našla idealno ulje, može netko preporučiti. Šišala sam se zadnji put u 6.mjesecu i ovih dana ću opet, kosa nije ispucala. Treba se naviknuti na rutinu njege kose kao i za lice. Jesi li mozda isprobala Davines Oi Oil? Najbolja stvar ikad. Davines opcenito ima fantasticne proizvode, ali ta Oi linija je savrsenstvo (barem za moju kosu).
2023 12 07
Cure, hvala na preporukama. Privlačan mi je ovaj Coco & Eve, a Davines ne znam gdje kupiti. 🙃 Mislim da je većina tih proizvoda dobra, samo ih treba redovno upotrebljavati. Nije loše ni s vremena na vrijeme uzeti kapsule B vitamina, npr. Merz. I kupiti dobru četku za kosu od veprove dlake. 😉 Zatim izbjegavati često vezanje kose u rep, radije lagano uhvatiti pramenove oko lica kopčom za kosu.
2023 12 08
> Billy5: > Cure, hvala na preporukama. Privlačan mi je ovaj Coco & Eve, a Davines ne znam gdje kupiti. 🙃 Davines kupujem na socap.com ili diviana-cosmetics.com
2023 12 08
ošišat krajeve, sve ostalo mi umasti kosu i učini je mlitavom, ne vidim razloga da njegujemo ispucane vrhove kad se mogu maknuti
2023 12 08
> XTina.: > > Billy5: > > Cure, hvala na preporukama. Privlačan mi je ovaj Coco & Eve, a Davines ne znam gdje kupiti. 🙃 > Davines kupujem na socap.com ili diviana-cosmetics.com Ima i na Fabu spot :")
2023 12 08
![](http://upload.mojekrpice.hr/hr/images/message/77ac206c6505dae5fd524295e2a723be.jpg)
2023 12 16
Ricinusovo ulje.Zacudila sam se koliko se vidi od jednog nanosenja. Rukama nanesem na kosu,tako da bude bas masno,najvise vrhovi. Gumicom skupim kosu u punđu da ne mastim kragnu i ostavim par sati. Dobro se ispire a kosa je zdravija ,jaca,leprsava na najbolji moguci nacin.
2023 12 17
> teodora1: > Ricinusovo ulje.Zacudila sam se koliko se vidi od jednog nanosenja. > Rukama nanesem na kosu,tako da bude bas masno,najvise vrhovi. > Gumicom skupim kosu u punđu da ne mastim kragnu i ostavim par sati. > Dobro se ispire a kosa je zdravija ,jaca,leprsava na najbolji moguci nacin. Slažem se i na razdjeljak umasiram s njim , brzo raste, nema peruti, i super izgleda., ranije dosta novca potrošila na razno razne proizvode skuplje ali rezultati nikad bolji nego sada, povremeno to napravim i naravno prešišam redovno 1 do 2 cm , kosa zdrava, sjajna i lijepa, isto tako maslinovo ulje i žumanjak imate na internetu maska , dok radite po kući ili preko noći ostaviti isto super jeftino a super , više ne trošim hrpe novca na maske i svašta nešta a na kraju nedobijemo ništa., kućna radinost najbolja bar meni. :D
2023 12 19