Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Informacije za korisnike /

O korisnicima stranice mojekrpice.hr /

Plaćanje paypalom iz inozemstva

Nova sam i još se ne snalazim pa mi je potrebna pomoć. Oglasila sam za prodaju ogrlicu i imala sam poruku od korisnice woodd8 da će ju kupiti i da joj se javim na privatan mail. Poslala sam mail s iznosom artikla 30€ +2€ da nadoda za poštarinu i da mi pošalje adresu za slanje. Dotična meni javlja da mi je uplatila PAYPALOM na račun (poslala sam samo IBAN i ime i prezime) 85€!! Da mi je 55€ za poštarinu wtf??? I kao poslala mi je screenshot uplate, ja ono frapirana iznosom, tko plaća poštarinu skuplje nego artikl?? I još spominje da će pokupit neki dostavljač... Moje pitanje je može li se putem paypala slati iz inozemstva ( na toj potvrdi piše njemačka) na privatni račun u hr bez ikakvih podataka sa čistim ibanom? Malo mi je to čudno. Nisam nikakav novac dobila jer mi je jutros poslala por, ali odg sam joj da ne želim taj novac i da odustajem od prodaje. Nije bilo nikakvih poveznica ni klikanja na isto ali ako je netko imao slično iskustvo. Hvala
2024 01 22
To Vam je prevara, već se puno pisalo o tome ovdje na forumu pa možete u tražilici potražiti. Uglavnom, nikad ne odgovarajte na te pozive na nastavak komunikacije putem maila, jer je u 99% slučajeva riječ o prevari. Na kraju komunikacije Vam pošalju link da unesete svoje podatke s kartice kako bi mogli "preuzeti novce" ili "pošiljku".. i tako Vas scammaju.
2024 01 22
Blokirala sam mail (pošiljatelja) i promijenila šifru, iako sam odgovorila na mail 🙈 Ispala sam glupa. Hvala Vam na info 😘
2024 01 22
Ma ne brinite, niste ispali glupi, događa se :D Bitno da niste nasjeli...
2024 01 22
Ja sam isto nova i meni se isto dogodilo od iste korisnice woodd. Poslala je svoj email i tako smo nastavile komunikaciju. Samo što je na kraju prijetila da će me tužiti zbog nečega. Slala mi je poruke u neželjenu poštu i insistirala da otvorim. Naravno da nisam. Uglavnom njen ormar na mk je potpuno prazan i pazite se ljudi.
2024 01 23
Evo vidim da je i meni nakon što sam izbrisala mail i ignorirala sve sad u neželjenoj pošti bilo naslovljeno legal action od nje. Nisam niti otvarala, samo sam izbrisala.
2024 01 24
Taman i meni piše da je uplatila 155E. Hvala cure, odmah blokiram.
2024 01 25