Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Slobodno vrijeme i hobiji /

Proslave /

Kuma na vjencanju

Kuma sam bf-i. E sad.. Znam da me nije izabrala zbog novca, ali po Vama koja je cifra dovoljna u koverti? Svakako bi isao jos neki poklon za uspomenu njoj. Tipa nesto od nakita..
2024 02 02
> Ninna00: > Kuma sam bf-i. E sad.. > Znam da me nije izabrala zbog novca, ali po Vama koja je cifra dovoljna u koverti? > Svakako bi isao jos neki poklon za uspomenu njoj. Tipa nesto od nakita.. Mislim da je 300 € realna cifra za stavit u kuvertu. I još nekakav poklon tipa košara sa voćem i slatikišima. To mi je sasvim dovoljno.
2024 02 02
Ja sam s poklonom, kovertom, tortom (ja radila domacu), buketom i jos poklonom manjim ukupno potrosila oko 350eura. Za poklon sam uzela servis za jelo za 12 osoba, a ostatak novca u kovertu, mislim da je bilo 100 eura…Ja sam si unaprijed odredila novac i nisam zeljela vise od tog, stavila sam granicu max 400 eura i nisam je zeljela preci, al cisto da imam 50 tak eura lufta vise jer zavisi sto koliko kosta…Mislim da je najvaznije da sami vidite koliko Vama nije puno, odnosno koliko Vam nece tesko pasti na novcanik jer svatko daje individualno koliko moze. Nakit mi je izvrsna stvar za poklon, ako Vam nije previse i ako ona voli gledajte neki tradicionalni nakit, on je moderan bio prije 100 godina i bit ce narednih 100, stalno je in, ja ga osobno obožavan, posebno naušnice😍
2024 02 02
Hvala curke. ♡
2024 02 03
mislim da je 300eura premalo za kumu, ali ovisi i koliko vrijedi poklon koji još ide uz to tako da 300eura može biti i sasvim dovoljno. i od nakita nebi na vjenčanje trebalo se poklanjati neka bižuterija nego samo zlato,bilo što od zlata, ali opet pošto je zlato danas preskupo bolje dati više novaca i kupit nešto što će mladom paru zaista trebati.
2024 02 04
Po meni nazalost manje od 500 eura za kumu ne ide… Ne trosite novac na gluposti i nepotrebne poklone jer je u danasnje doba novac mladencima najbitniji da isplate troskove vjencanja. A i ukusi su razliciti, bolje da sami odaberu ako im slucajno ostane novca. Uskoro se vjencaju moji vrlo dobri prijatelji pa znam da su troskovi vrtoglavo porasli. Ako bas zelite uz novac darovati nesto simbolicno materijalno da im ostane za uspomenu od Vas onda ne kupujte nista skupo. Okvir za vjencanu fotografiju ili album za slike je skroz ok. Ili mozda neka dekoracija za dom - vaza, lampa i sl., ali naravno samo ako im vrlo dobro poznajete ukus.
2024 02 11
Slažem se s komentarom iznad. Ispod 500€ nema razmišljanja. Uz to eventualno još neki poklon, za stan/kuću, nešto za uspomenu.
2024 02 27
Ja sam za opciju da svatko da koliko je u mogucnosti To sto netko ocekuje ako si kum ili kuma da moras dignut kredit da se pokazes mi je nerealno Velika vecina nazalost kumove bira po dubini đepa,ili one kojima nece morati vratiti kumstvo,svjedocila sam tome puno puta Poklonite od srca koliko mozete Nemaju svi ministarske place pa da se razbacuju s novcima Kumovi nisu ti koji moraju pokriti troskove pola svadbe Svadbu i tako trebaju mladenci platiti,a ne ocekivati da ce sa dobivenim kovertama pokriti troskove svadbe
2024 02 27