Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Informacije za korisnike /

Savjeti o uporabi stranice /

Otvaranje alternativnih profila na krpicama

Pozdrav svima! Ovo je moj jedini profil na krpicama i na njemu prodajem većinom svoju odjeću, tu i tamo nešto mamino ili sestrino. Razmišljam da otvorim 2 alternativna profila, jedan za nakit koji izrađujem i jedan za dječju odjeću, tako da svaki profil bude pregledniji, manje zatrpan i ima neku svoju temu. E sad, znam da je malo teško dobiti prvu recenziju jer su ljudi skeptični za surađivanje s nekim tko nema recenzija. Npr. ja sam prvoj gospođi kojoj sam išta prodala na krpicama prvo poslala tu stvarčicu, a ona mi je poslala novac tek kad ju je dobila. Kako bih izbjegla opet takve komplikacije, mislila sam staviti u opis ovog profila link na te nove profile i obrnuto. Samo me zanima je li dozvoljeno imati više profila i tako ih cross-postati? Ne bih voljela raditi nešto što je protiv pravila pa da me na kraju blokiraju na sva 3 ,:)
2024 02 03
https://mojekrpice.hr/help/24/mogu-li-imati-vise-od-jednog-korisnickog-profila Tako kaže, nije dopušteno
2024 02 03
> sanjaurban: > https://mojekrpice.hr/help/24/mogu-li-imati-vise-od-jednog-korisnickog-profila > Tako kaže, nije dopušteno Hvala puno na odgovoru. Sva sreća da sam pitala x-)
2024 02 03
Neke korisnice imaju godinama alternativne profile, tipa na jednom prodaju mušku odjeću, na drugom žensku ili profil sa dječjim stvarima i "pravi" profil.
2024 02 03
> malllaaaa: > Neke korisnice imaju godinama alternativne profile, tipa na jednom prodaju mušku odjeću, na drugom žensku ili profil sa dječjim stvarima i "pravi" profil. Jel admin to odobrava?
2024 02 03
Ima i cura koje naprave novi profil samo za pisanje po forumu, i to svi kuze, no admini ne reagiraju kao po obicaju. No meni nije jasno sto bi dobili s vise profila, samo bi imali manje povratnih informacija na svakom.
2024 02 04
> Desinićka: > Ima i cura koje naprave novi profil samo za pisanje po forumu, i to svi kuze, no admini ne reagiraju kao po obicaju. > No meni nije jasno sto bi dobili s vise profila, samo bi imali manje povratnih informacija na svakom. To za profil koji je otvoren za pisanje po forumu, točno kužim zašto. Postoje stvari koje se boje napisat sa svojeg pravog profila da se nekom nedajbože ne zamjere, jer onda taj neće kupiti od njih. Evo, meni se tako jedna korisnica tako zamjerila na forumu i digla mi tlak da nema šanse da nešto kupim od nje. Ali te korisnice ne žele da im se to dogodi. Nisam takva igračica da se skrivam sa svojim razmišljanjima niti ulizujem ikome. ZAKLJUČAK: Postoje ovdje fine korisnice s puno povratnih koje se neće zamjeriti sa svojeg top profila. Ali će zato nisko udarati s anonimnog. Jedno je sigurno- ovdje se možemo pretvarati i glumiti da smo nešto što nismo. Jedino, zaboravljamo na oštroumnost pojedinih krpičarki. Te otkriju i boga i vraga i nema šanse da im nešto promakne.
2024 02 04
Takve kuzim zasto otvaraju nove profile iako mi je to kukavicki. 🙂 I takve bi profile trebalo blokirati
2024 02 04
> Desinićka: > Takve kuzum zasto otvaraju nove profile iako mi je to kukavicki. 🙂 I takve bi profile trebalo blokirati Kukavice samo takve. Ali netko možda može vidjeti s kojeg se računala/moba pristupa i tko je tko.
2024 02 04
Mislim da ne kontroliraju baš previše duple profile, eventualno ako vide da je u opisu drugi profil i sl. Ako netko želi odvojiti, mislim da je korektno da krene iznova sa ponovnim skupljanjem povratnih odvojeno npr. Za dječju odjeću. Sve dok se ne radi o prevarama i sl., ne vidim problem duplih profila 🤷
2024 02 04
Na nekim budućim MK u 2028.g. moglo bi se u glavnom izborniku korisnice u ormaru odvojiti stvari pa razdijeliti djeca, žene, muškarci. Kad mi se miješaju dječje stvari sa stvarima za žene isto mi je malo konfuzno. Neke korisnice su se dobro dosjetile pa prvo imaju jedne artikle pa druge. Ali to je nezgodno kad dodaješ nove stvari, onda stalno nešto trebaš preslagivati, kome se to da raditi? Samo najupornijima..mislim može se i sada odvojiti, ali treba plaćati usluge...
2024 02 04
Zar se ne može pdvojiti po kategorijama uz VIP članstvo? Ne znam koja je cijena, ali ako nije nešto previše, možda tako probati...lakše nego kretati od nule s povratnima :)
2024 02 04