Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

mojekrpice.hr /

Objave, novosti, komentari moderatora /

Obavijest o dostavi Krpice i Hrvatska Pošta

Imamo novosti za vas, drage Krpičarke o:) MojeKrpice, Trustap i Hrvatska Pošta samo za Krpičarke osiguravaju dostavu bilo gdje u Hrvatskoj! Drage kupilice - Nema više dijeljenja podataka o dostavi s prodavačem. Jednostavno ih unesite u za to predviđena polja, a mi ćemo se pobrinuti za ostalo. Koristite dostavu u bilo koju poštu u Hrvatskoj ili na paketomat po cijeni od 2,5 eura, ekskluzivno ponuđenoj uz Zaštitu Kupca. Dodatna ponuda za Krpičarke. :) Iskoristite našu posebnu promo ponudu i uživajte u dostavi po cijeni od 1 euro za prvih 5000 paketa vrijednosti preko 30 eura! Drage prodavačice - Zaboravite na potragu za dostavljačima i stres oko praćenja paketa! Samo unesite svoje podatke, odaberite najbližu lokaciju za predaju paketa (pošta ili paketomat) i voila, preuzmite naljepnicu za dostavu. Najbolji dio? Dostavite bilo gdje u Hrvatsku bez ikakvih troškova! Troškove dostave pokriva kupac (isključivo u paru s MojeKrpice Zaštitom Kupca). Dostave se mogu pratiti iz vašeg MojeKrpice računa, a obavijestit ćemo vas čim predmet bude dostavljen. Usluga će uskoro biti dostupna, stoga pratite daljnje informacije. Najčešće postavljana pitanja su ovdje -- https://www. trustap.com/blog/how-to/a-guide-to-using-trustap-on-mojekrpice/ i ovdje -- https://www. trustap.com/blog/uncategorized/mojekrpice-trustap-faq/
2024 02 12
Lp! Jel dostava postom onda brza u ovom slucaju ili se isto ceka mjesecima ako uopce i dode? Jer sam imala jaaako puno problema i skroz otpisala slanje postom, eto neki dan dosao paket koji je poslan u 10om mjesecu prosle godine....
2024 02 12
Brža je od toga, s istom cijenom dostave za sve veličine paketa. U promo ponudi je cijena 1 euro za prvih 5000 paketa vrijednosti iznad 30 eura, a za ostale 2,5 eura.
2024 02 12
Izgleda da se za HP sprema privatizacija...
2024 02 12
Tim prvih 5000 paketa vrijedi za cjelokupne krpice - a ne po osobi? :)
2024 02 12
Tako je, akcija je za cijele Krpice i traje do 5000 poslanih paketa pa se isplati iskoristiti ponudu kad krene. Bez obzira na to će Krpice imati najnižu cijenu dostave HPom u Hrvatskoj kad uključimo uslugu - 2,5 eura za sve veličine paketa.
2024 02 13
Poštovani, Zbog uvođenja ovog sustava bez nekog informiranja članova (osim u posebnim rubrikama i na dnu stranice), gospođa od koje sam "kupila" artikl me smatra prevaranticom i ne želi komunicirati samnom :D nije dobila nikakvu obavijest o ovome čudu ni moju uplatu ja sam također bez iznosa uplaćenog na trustup, a samo sam htjela brže srediti prodaju (inače se javimo, pa čekamo odgocor, pa šaljemo podatke jedni i drugi) što vam je sigurno i namjera, ali eto, ne odlazimo svi na krpice blog rekreativno pa se desi ova situacija može li mi se netko javiti u inbox da pojasni gospođi što je trustup jer neće otvarati ništa što šaljem (nije mi više do artikla nego samo neke iluzije čistog obraza i ove šeprtljave situacije) hvala unaprijed
2024 02 13
> Admin2nd: > > Najčešće postavljana pitanja su ovdje -- https://www. trustap.com/blog/how-to/a-guide-to-using-trustap-on-mojekrpice/ > i ovdje -- https://www. trustap.com/blog/uncategorized/mojekrpice-trustap-faq/ > ovaj dio mi je najslađi jer joj nisam mogla poslati FAQ + upoznati je sa sustavom službeno jer je sve na tuđoj domeni koja ne počinje s mojekrpice </3
2024 02 13
Poštovana, Obavijesti o uplatama stižu u pretinac Transakcije na stranici te na mail adresu s koje je profil registriran, isto kao i za poruke u inboxu. Mailovi se ponekad sakriju pa ih je potrebno pretražiti tražilicom, ali je poruka o uplati svakako vidljiva u Transakcijama s desne strane inboxa. Povrat možete zatražiti na support @trustap.com i bit će izvršen u cijelosti. Nezgodno je da niste mogli linkati faq, ali to smo morali zatvoriti zbog spam računa i nećemo više omogućavati dijeljenje linkova na druge stranice. Linkove možete slati s razmakom iza točke, ovi koje sam tako stavila rade na klik. Ako ne rade, treba ih kopirati i zalijepiti u preglednik, maknuti razmak i stisnuti enter pa će se poveznica otvoriti.
2024 02 13
Do ovakvih nezgodnosti ne bi dolazilo kad bi se kupnja preko trust upa omogućila samo od prodavača koji su se na isti i registrirali.
2024 02 13
Zaštita kupca omogućuje kupcima uplatu za proizvode, a prodavači ne moraju primati uplate na taj način niti imati veze s aplikacijom ako to ne žele. Kupac će iznos dobiti nazad na svoj račun čak i ako prodavač ne odgovori na mail agenta koji je zadužen za povrat. Agent uvijek pošalje upit prodavaču za svaki slučaj. Uglavnom, Trustap traži registraciju tek kad sredstva čekaju na računu kako bi znali kamo isplatiti iznos za kupljeni artikl, ali nije obavezna i svaka nepreuzeta uplata je vraćena kupcu u cijelosti. Naglašavam da će HP dostava biti korak u Zaštiti Kupca, neće ju biti moguće koristiti s običnim uplatama. GLS kod više ne vrijedi.
2024 02 13
Zgodno izgledaju ova plivajuća žuta slova: dostava za samo jedan euro. Naravno, iznad vrijednosti od 30€. Jesam li dobro shvatila da to vrijedi isključivo za trustap transakcije? Ukoliko da, ne vidim tu nikakvu promociju za kupca/prodavača: 5% od 30€ plus još 0.50€ je 2 € odnosno ukupno 32€. Još plus taj promotivni euro je 33 eura. Za veće iznose još i više. Znači minimalno 3 eura plus. Box akcija na HP paketomatu do lipnja (vjerujem i dulje) je 2.90€ Just saying.
2024 02 18
A tko odgovara za gubitak pošiljke ili kašnjenje u dostavi? Vi ili pošta? Ili opet mi?? Opće je poznato za kaos u pošti, kašnjenja i gubitke pošiljki, a vi sada nudite baš tu uslugu?
2024 02 19
> Ako je paket izgubljen, Trustap vraća iznos kupcu, a prodavač traži paket i odštetu od Pošte. Ovo je krivi info, ići će ovako - Ako paket kasni, prvo kupac traži od Pošte info o paketu. Ako Pošta pronađe paket i dostavi ga uz zakašnjenje, počinje period za žalbe i iznos sjeda na račun nakon 24 sata ako je s artiklom sve u redu. Ako Pošta ne pronađe paket, Trustap vraća iznos kupcu na račun, a kompenzira i prodavača. Vraćaju novac i prodavaču jer je na etiketi Trustap naveden kao prodavač.
2024 02 19
> Admin2nd: > Pošta odgovara za pakete. Na etiketi kao pošiljatelj piše Trustap te piše adresa kupca, a svi detalji su poznati prema broju transakcije. Ako je paket izgubljen, Trustap vraća iznos kupcu, a prodavač traži paket i odštetu od Pošte. Paketi su kod pošte osigurani na iznos prodane robe ili standardni iznos tri poštarine? Inače, Pošta je nadmašila samu sebe s uslugom i dotakla novo dno. Više čak ni pakete velikih klijenata poput About You ne dostavljaju ni u roku, a bome ni uredno. U zadnjih mjesec dana su mi izgubili jedan paket sa Zalanda i jedan s About You. Baš izgubili. Mjesec prije toga su mi izgubili Nextov paket. Ja više poštom ne šaljem ništa, a ako kupac inzistira šaljem isključivo na njegovu odgovornost.
2024 02 19
1 2 3