Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Svakodnevica /

Dom /

Difuzor - preporuke

Trebam preporuku za fini difuzor za prostor (telućina i štapići) po mogiućnosti s mirisom vanilije kojeg obožavam. Do sad sve što sam naišla je manje više preskupo, jer setovi koštaju po 50 eura i više. Dobar omjer kvalitet i cijene tražim. Ugodan ostatak vikenda svima želim!
2024 02 18
Nakon puno traganja koristim strujni difuzor u koji ukapam eterično ulje po želji. Ovi štapići u bočici, to si napravim sama, pomiješam alkohol i više eteričnih ulja, jedino što prostor ne miriši baš već štapići kao da upiju loše mirise npr. od kuhanja..ovo od 50 eura, pa čovječe, jaknu kupim za te pare. Štapiće uzmem u Teddyju, one za ražnjiće....
2024 02 18
Offertissima ima super te difuzore sa stapicima i tekucinim - Areo marka. Dosta jak miris. Ima i neka kombinacija sa vanilijom. Te si znam kupiti za kupaonice a ove strujne imam u spavacoj i u dnevnom.
2024 02 19
Pozdrav, s obzirom da je riječ o proizvodu koji udišete, kao i kad je riječ o mirisnim svijećama, najvažnije je paziti na sastav. Obično oni skuplji imaju i bolje (a time i skuplje) sastojke. Moja iskrena preporuka su difuzori domaćeg brenda Notes of Zagreb.
2024 02 21