Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Slobodno vrijeme i hobiji /

Proslave /

Kuma na krstenju

Pozdrav svima, trebam vasu pomoc😊 koliko se daruje djetetu kao kuma za krstenju? Vidjela sam u prosloj temi da se za vjencanje daje 500€, dali je za krstenje isto? +pokloni. Hvala unaprijed😊
2024 03 08
Pozdrav Ne, za krštenje možete dati do 200 €. I pokloni nekakvi za bebu.
2024 03 08
Ok hvala😊
2024 03 08
Dajete onoliko koliko ste u mogućnosti dati. Nema točno određene cifre.
2024 03 09
Po meni je za krstenje najljepsi poklon investicijsko zlato (dukat ili poluga). To je vrsta stednje za dijete, a opet nije suhoparno kao novac. Kad mu zatreba u buducnosti proda ga, a moze i zaraditi jer tom zlatu ne pada cijena kao nakitu vec naprotiv uglavnom raste. Uz to kupite neku sitnicu za uspomenu kao sto je djecja biblija i neka lijepa krunica (obavezno napisite posvetu u bibliju). Buketic cvijeca je takoder obavezan i poklonite ga majci.
2024 03 20
> Dorinaa: > Po meni je za krstenje najljepsi poklon investicijsko zlato (dukat ili poluga). To je vrsta stednje za dijete, a opet nije suhoparno kao novac. Kad mu zatreba u buducnosti proda ga, a moze i zaraditi jer tom zlatu ne pada cijena kao nakitu vec naprotiv uglavnom raste. Uz to kupite neku sitnicu za uspomenu kao sto je djecja biblija i neka lijepa krunica (obavezno napisite posvetu u bibliju). Buketic cvijeca je takoder obavezan i poklonite ga majci. Ovako smo mi poklonili nećaku za krštenje. 6 pločica po 1g u kutijici obloženoj baršunom gdje stanu 24 pločice. Novci se većinom potroše a ovo ostaje za uspomenu i kako nam je gospodin na prodajnom mjestu u Centru zlata rekao - uvijek se može prodati po 1 pločica ako baš zatreba za nešto jer kako je i navedeno u citiranom postu - cijena zlata ne pada.
prije 24 dana, 06:16