Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

mojekrpice.hr /

Pomoć na stranici /

pomooooć!!!!

Zna li netko kako da se prijavim na račun ako sam zaboravila lozinku od svog računa ali i od maila vezanog za račun na krpicama jer je otvoren samo za krpice a lozinka je - ista [:place] (pametna ja [:ljut] ) pa ne mogu ni u jedno ni u drugo. Znači, svi koji čekaju odgovor od PauzaOdPosla neće ga dobiti, ovaj sam profil sada otvorila samo da pitam jel ima tko neku pametnu ideju?!?!
2014 04 19
jel imaš u mailu sejvan broj moba, dakle najcesce kad ideš na oporavak maila da ti salje lozinku imaš povrat na broj moba ako si ga unijela kod reganja. jesi li?
2014 04 19
ma kakvi, nisam ga uopće koristila za ništa , samo za ovo pa nisam to ništa popunjavala, pokušala sam vratiti mail, ne ide nikako. Cijelo vrijeme sam imala sejvanu prijavu pa nisam dugo upisivala lozinku i eto zaboravila i sad ni makac.
2014 04 19
onda ništa od toga..
2014 04 19
Stavi si u povratne kod starog profila obavijest i link na novi profil, možda cure koje čekaju odgovor od tebe pogledaju tamo.
2014 04 19
i meni se čini ništa od toga, eto hoćeš si pomoći i pojednostaviti uz djecu, obveze, sto drugih pinova, pa si "pomogneš" [:smije] . No ništa... dobra ideja za povratnu NemisCloset!!
2014 04 19