Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Zdravlje /

Lijekovi /

kontracepcijske pilule i promjene raspoloženja

Cure, trebam vaša iskustva. Prije 6 mj počela sam piti yaz. Nakon 2mj korištenja počela sam se užasno osjećati, depresivno, bila sam sama sebi neprepoznatljiva. U to vrijeme su mi se događale i neke druge loše stvari, pa nisam to povezala baš s yazom, no nakon 3. Kutije sam ih ipak prestala piti. U idućih 3 mj situacija se smirila i što se tiče neraspoloženja i problema te sam ih prije tjedan dana opet poćela piti. ali ponovno osjećam ono neraspoloženje pa sumnjam da su tome uzrok ipak yaz. Nalazi su mi ok, a prije par god sam pila yasmin i sve je bilo dobro. Ginekologinja me vratila na yasmin nakon što završim s ovom kutijom yaza, ali mene je strah više bilo šta piti. zanima me da li netko ima iskustva s drastičnim promjenama raspoloženja na gore, jer ovo moje je užas!
2014 07 22
Da moguće je,ja sam pila Diane 55 ili tako nešto i od njih sam bila u teškoj depresiji,osjećala sam se kao starica od 90g.bila sam troma i nezainteresirana za sve oko sebe,onda sam prešla na Yasmin i sve se popravilo,tako da da,jednostavno ti ne odgovaraju i to je to.
2014 07 22
Meni su rekli da privikavanje na pilule traje i po više mjeseci. Pa možda stvarno još treba proći neko vrijeme dok se sve ne stabilizira. Ali ako vam je tako strašno, onda najbolje da poslušate savjet ginekologa.
2014 07 22
Privikavanje ti obično i traje nekih 3 mjeseca, tj. privikavanje organizma, ali baš toliko drastične promjene raspoloženja sve do depresije, općenito mi čudno zvuči da su povezane s pilulama. Ja sam godinama pila Yasmin, i nikad nisam depresiju ni dotakla, naprotiv. Sad sam na lindynette i odlično se osjećam [:smije] Mislim da ti to ne ovisi baš samo o pilulama.
2014 07 22
Depresija je navedena u nuspojavama Yaza. A kad sam bila na yasminu nisam imala nikakve promjene. trenutno jedva čekam da završim s zadnjom kutijom yaza i prijeđem na yasmin, a ako se stanje ne popravi, prekidam s tim!
2014 07 22
ja pijem diane i sad (nakon vise od godine koristenja) sam ko i prije, ali prva dva mjeseca sam bila jako razdrazljiva ko da sam stalno bila u pmsu. plakala bih se na svaku glupost [:kesi] sad mi je smjesno kad se toga sjetim
2014 07 22
Sorry kaj se ubacujem al me zanima da li ima koja iskustva sa Logest pilulama i kakva?Npr..pila sam ih 5 godina i primjetila sam također promjene raspoloženja,malaksalost,čak i blagu depresiju,a o tijelu da ne pričam..10 kg dobila (uz nedostatak kretanja zbog gore navedenih nuspojava),pojačana dlakavost i česte upale rodnice...Moj liječnik mi je savjetovao da prestanem piti,no nakon kojih 5-6 mj.. nakon prestanka uzimanja ponovo imam jake menstruacije,grčeve i ne mogu ustat iz kreveta pa se pitam dal da ih ponovo počnem piti jer su se ipak pokazale bolje od Yasmin,Diane i još neke..
2014 07 22
MaiTai, ja pijem Logest oko 10 mjeseci, meni su super, nemam nikakvih negativnih nuspojava, riješili su mi problem preobilnih krvarenja i bolova + što mi je kosa ljepša, ne masni se uopće, a prištiće nisam ni prije imala. Dlakavost, promjene raspoloženja i sl. nemam.
2014 07 22
o da...sve je to do pilula,u biti do hormona.....ja sam ih pila i bila sam totalka...em depresivna em raspoloženje se mijenjalo svakih pola sata.... [:frustriran] ...probala sam i yasmin,ali od njih sam u 2 mj dobila 7 kg [:place] ....
2014 12 11