Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Informacije za korisnike /

Savjeti o uporabi stranice /

Muška odjeća

Cure, smije li se ovdje prodavati muška odjeća? Postoji li neka konkretna kategorija za to? Ako može, da je stavim na svoj profil ili da napravim novi za muške stvari? Konkretno, radilo bi se o košuljama, kravatama i poslovnoj odjeći, tatina je, odnedavno je u mirovini i sad više ništa od toga ne nosi, samo zauzima mjesto u ormarima, a radi se o super očuvanoj i malo nošenoj (neka čak nikad nije ni došla na red za nošenje) odjeći s potpisom koju smo svu nedavno odnijeli u kemijsku, sve je očišćeno i ispeglano pa bi sad to rado prodali... Jesu li krpice pogodna stranica za to, ide li tu uopće prodaja muških stvari? Hvala unaprijed na savjetima. :)
2015 03 23
I ja imam pa me zanima isto pitanje
2015 03 23
pa svi prodaju musku odjecu ovdje [:hihot]
2015 03 23
Pošto imam puno muških krpica i ja razmišljam o otvaranju novog profila,ali tada moram početi od nule.Ako ih stavim ovdje bit će nepregledno [:kesi]
2015 03 23
Stavit ću onda par stvari na svoj profil za početak, čisto da vidim ide li uopće, pa ako bude išlo i bude imalo smisla dodavati još stvari, napravit ću novi profil za muške krpice i staviti link s jednog na drugi s obzirom na to da su ljudi skeptični prema novim profilima, mislim da je to ok plan... Hvala na savjetima! :)
2015 03 23