Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Ljubav, obitelj, djeca, psihologija /

Psihologija /

*Zašto je Bog prvo stvorio muškarca pa onda ženu? Učio je na greškama!*

*Zašto su muškarci kao jastozi? Sve valja osim glave. *Zašto su muškarci kao dupini? Zato što se priča da su inteligentni, ali to još uvijek nitko nije dokazao. *Zašto su muškarci kao puževi? Imaju rogove, sline, vuku se ....i misle da je kuća njihova. *Zašto su muškarci kao mikrovalna pećnica? Zagriju se za 15 sekundi. *Zašto su muškarci kao spermatozoidi? Jer je samo jedan od milijun od neke koristi. *Zašto muškarac ne može biti i lijep i inteligentan u isto vrijeme? Bio bi žensko. *Zašto su baterije bolje od muškaraca? Zato što imaju najmanje jednu pozitivnu stranu. *Kakva je razlika između šalice kave i muškarca? Nema razlike, unervoziš se i nakon jednog i nakon drugog. *Muškarac je kao videorekorder: naprijed, nazad, naprijed, nazad......eject! *Zašto mozak muškarca vrijedi više od mozga žene? Zato što je rjeđi.. *Muškarci se dijele na neodgovarajuće, zauzete i nedostižne. *Muškarci su kao WC. Ili su zauzeti, ili su posrani. *Muškarac je najpametniji za vrijeme seksa, jer je direktno spojen na izvor inteligencije! *Zašto su muškarci uvijek zabrinuti za veličinu svog penisa? Zato što bi trebalo da budu.
2015 09 12
*Zašto muškarci nikad ne pokazuju svoja prava osjećanja? Zato što ih nemaju. *Zašto muškarci vole oženiti djevice? Zato što ne vole kritiku. *Kako znaš kad ti je muž mrtav? Seks je na istom nivou, ali možeš slobodno uzeti daljinski. *Zašto muškarci nemaju krizu srednjih godina? Zaglave u adolescenciji. *Što je Bog rekao nakon što je stvorio čovjeka? Mogu ja i bolje... *Kako muškarci zamišljaju predigru? Mole pola sata. *Što klitoris, godišnjica braka i WC školjka imaju zajedničko? Muškarci ih uvijek promaše. *Što je muškarčeva definicija romantične večeri? Seks. *Zašto samo 10% muškaraca odlaze u raj? Ako bi odlazilo više, to bi postao pakao. *U čemu je razlika između svinje i muškarca? Svinja ne postane muškarac kada se napije. *Što je za muškarca "prava ljubav"? Erekcija. *Koji je najbolji način da izgubiš 80 kila odvratne masnoće? Razvod. *Zašto muškarci ne peru veš? Zato što mašina za veš ne radi na daljinski. *Kako se zove žena koja radi kao muškarac? Lijena kučka. *Koje riječi žene najviše mrze za vrijeme odličnog seksa? Dušo, stigao sam! *Koja žena svake noći zna gdje joj je muž? Udovica. *Koji je jedini način da natjeraš muža da zapamti datum godišnjice braka? Udaš se na njegov rođendan.
2015 09 12
*Što je to: Ima 8 ruku i IQ od 60? Četiri muškarca gledaju prijenos utakmice. *Što muškarac i spermatozoid imaju zajedničko? Oba imaju šansu od 1 : 1 000 000 da postanu ljudska bića. *Zašto se muškarci ožene? Da ne moraju više uvlačiti trbuh. *Zašto muškarci imaju noge? Da im se mozgovi ne bi vukli po zemlji. *Muškarci od 40-ak godina obično imaju problema da nađu partnera njihove zrelosti. Zato i izlaze sa duplo mlađim djevojkama. *Ako bi muškarci imali menstruaciju, hvalisali bi se oko veličine tampona. *Što je muškarac u kadi punoj solne kiseline? Riješen problem !!!!!! *Nikad ne vjeruj sjaju u očima muškarca!To je vjerojatno svjetlo što prodire kroz njegovu šuplju glavu. *Muškarci su kao enciklopedija: debeli, dosadni i misle da sve znaju!!! <!-- Kraj teksta -->
2015 09 12
Ja eto ne volim ovakve šale...
2015 09 12
hahhahhahaa [:smije]
2015 09 12
Dobri [:hihot] Malo ironije,malo sarkazma i uglavnom istine [:kesi] [:smije]
2015 09 12
100 pitanja, 100 odgovora ! [:zaljubljen]
2015 09 12
super! [:smije]
2015 09 12
Ovo je kao karikatura......,a u svakoj karikaturi ima istine. [:hihot]
2015 09 13